2016. október 30., vasárnap

hogyan maxoljuk ki dubajt egy azaz egy nap alatt.

hát. 
péntek délben kell hozzá elindulni isztambulba. dekkolni vagy 6 órát a gökcen reptéren, visszafogni magad és nem beleenni az ajándék túró rudiba vagy felpukkantani az aji pezsgőt...
megérkezni dubajba szombat hajnali 3:30 körül, pekával nyugovóra térni 5-kor. 
8-kor kelni, mert egy csoportot busszal peka végigvisz egy 4 óra bézik dubaj turnén. 4 körül enni végre a mallban. utána enni folyékony nitrogénnel frissen készített fagyit. lolzika. aztán átmentünk peka barátnőjéhez, ahol nekem le-leesett a fejem konkrétan, annyira álmos voltam. 
6 körül hazaindulni, lefeküdni egyet hunyni, mielőtt jön a kisbusz 8-ra, hogy egy 10 fős társaságot elvigyen peka "party tourra" a városba. a legszebb ruhámat felvenni (literally), sminkelni, lófaszok, all in all zárásig, 3-ig az armani privében bulikázni a csikágói feka társasággal, akik szerint úgy nézek ki, mint drew berrymore (ok.), lebarizni a csajjal fb-on, most meg (4:25) acskóslevest zabálni bugyi-melltartóban és eltervezni, hogy holnap százig alszunk és aztán felmegyünk a tetőre a medencéhez aaaaaaaaaahhhhhhhh...



2016. október 27., csütörtök

úúú!


szal képzeljétek, hogy megint keresünk ügyebár gitárost, de a csajról már lemondtunk, mert kurvára nem lehet női gitárost találni bakker... mindenesetre feladtuk a HIRDETÉST (esetleg FELHÍVÁST), és jelentkeztek is négyen. az első egy egész okénak tűnő fiú volt, volt is már zenekara, kicsit zsenge, de jó fejnek tűnik. a második jelentkező egy bájgúnár fiú volt, aki EGYIK dalt/előadót sem ismerte, amiket játszunk, illetve később írt, hogy igazából nem is ér rá. ájm lájk ok.
a harmadik egy fiatal srác volt, aki kurva szimpi volt nemélőben, mondta, hogy literally a kedvenc zenekaraitól játszunk dalokat, JESSZ! nagyon jó arcnak tűnt, mindenkinek. aztán írt egy hét múlva, hogy véletlenül összeállt a régi zenekara :((( köcsög.
aztán jelentkezett egy lány VÉÉÉGRE, aki bár igen fiatalka (tíz és fél, najó 23) és klasszikus gitárt tanult, de pár éve átnyergelt a VILLANYGITÁRRA (bétót).

a kövi koncertre megvan a beugró gitárosunk, a balkan fanatikos csávó, jó arc meg minden, szóval addig így gyakizunk és készülünk együtt, de gondoltuk, hogy addig is kasztingolhatunk, úgyhogy ma a próbára elhívtuk az egyes számú fiút és a lányt. a srác nem volt rossz, de A CSAJ! BAZMEG! 5 perc alatt vett meg MINDANNYIUNKAT kilóra, kurvajól gitározik, laza, jófejnek tűnik, és olyan szólót tolt le az egyik próbaszámmal, hogy összevigyorogtunk a többiekkel mint állat, ja és ráadásul úgy tűnt, hogy élvezi is. az nem tudom, jó jel-e, de a gitárosunk máris kétségbeesett, hogy ő ide nem is kell :D persze de, nélküle szar az egész.
JESSZ! MEGVAN AZ ÚJ GITÁROSUNK, ÉS LÁNY!!! bazmeg remélem tetszett neki is, mert mindjárt írok neki, hogy she is the ONE.

JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!




ráadásul holnap reggel 9-kor indulok dubájkába. mondjuk még nem vagyok bepakolva at all. de most nincs is kedvem. JUHÉJ!





2016. október 26., szerda

fontos. tényleg! a kis turista barátaitoknak szóljatok


szóval.
amikor itt volt az a szerencsétlen couchsurfer csávó, akkor az utolsó estéjén klasszikusan megszopatták egy budapesti szórakozóhelyen (én nem mentem vele, mert hétköznap éjjel volt). egy lány csábította be egy helyre, hogy igyon vele egyet, aztán lehúzták több százezer (igen, több SZÁZezer) forintra pár páleszért. plusz, ha ez nem lenne elég, a lány még egy atm-hez is kikísérte, hogy vegyen fel pénzt.

erről írtam egy reviewt az internetekre, hogy figyelmeztessem a szerencsétlen turistákat a veszélyre, tudjuk, hogy van egy pár ilyen hely a városban.

ami kemény, hogy aztán egyszer csak írt egy volt kolléganőm, hogy hát ő nem tud semmit, de hogy én állítólag írtam egy reviewt, és hogy ez egy ismerősének helye és rontja a renoméjukat a review. O RLY?! talán nem kéne átbaszni embereket, te fasz. mindegy, mondtam neki, hogy keressen fel nyugodtan, és mondja el, hogy miért szedném le, ha igaz. (szóval ha megölnének, akkor ez az arc volt. valamint azóta levettem a teljes nevemet a review-ról, mert frankón beijedtem...).

ma felkeresett egy fickó a fb-on, hogy igaz-e, amit írtam, mert vele ugyanez történt. és még sok mással is, pl vele (én is írtam ide a tripadvisorra is review-t, de nem találom...). tehát ezt a fickót is beszopatták, lehúzták, ő viszont feljelentést tett és megtalálta a lányt/lányokat is. az ismerősöm is beazonosította őket. most ide nem fogom kitenni a lány képét, nem tudom, szabad-e jogilag (kitenném ám, csak hát még reménykedem benne, hogy a rendőrségi ügy valameddig eljut és jól megbasszák őket. szóval jelenleg ennyit tudok tenni.)

tehát, csak a jövőre nézvést tudjátok, terjesszétek (az összes fórumokra majd akkor fogom ezt kirakni, ha a srác jelzi, hogy oké, de akkor mindenkit ezzel fogok szpemmelni. dögöljenek meg!)
ha esetleg valami furcsa véletlen folytán ISMERNÉTEK VALAKIT vagy HALLOTTATOK ISMERŐSTŐL olyanról, akit SZINTÉN LEHÚZTAK EZEN A HELYEN, szóljatok kérlek!!!
budapest legújabb lehúzós helye:

Angelo's Coffee & Pub
Budapest, József nádor tér 10, 1051

ízelítő az árakból, plusz extra fullkamu nyugta (ezt én fényképeztem, a srác eltette, mielőtt kijött):



a cég 

ügyvezető




2016. október 25., kedd

WOT!


leslie jones 49 azaz NEGYVENKILENC éves!!!! wot?!
hát én aszittem, hogy ilyen 35-40 körül van. kemééény! imádom egyébként, egy álllat. tök jó, hogy bekerült az snl-be és világhíres lett :)



btw csávóm lenne, így járnánk edzeni.

yea i'm sweating.




i would so watch it.


probably even for money... :F






ma +2 munkanap...

tegnap ezeket csomagoltam be:
- útlevél
- napszemüveg
- bikini
- rövid nadrág



YASSSSSSSSSSSSSSSSSS
dubáj, napsütés, tengerpart, peka, borok - SOON!




2016. október 22., szombat




ez nekem máig olyan fura, hogy emberek beszólogatnak a melegségre. úgy értem, mikor tudtál utoljára parancsolni a szerelemnek, az érzéseidnek? vagy a kémiának? vagy a vonzalomnak? ez miért olyan kibaszott őrületes ötlet, hogy együtt legyél azzal, akit szeretsz, még akkor is, ha történetesen veled egynemű?! olyan furcsa. miért?
na mindegy. az emberek hülyék és gonoszak és mindig a többiekkel foglalkoznak maguk helyett.




EDIT:
na kijött ez a könyv, amire őszintén kíváncsi vagyok, de nyilván nem fogom megvenni (possibly ki fogom venni a könyvtárból, bár mindegyik kerületi csak kurva munkaidőben van nyitva, szóval el kell zarándokoljak a központiba...), szóval hogy alapvetően azt a részt, hogy van, aki "nem akar" meleg lenni vagy nem tud együtt élni ezzel a tudattal vagy vágyaival teszemazt, akkor annak segítségre van szüksége (pont, mint ahogy bárkinek, aki mondjuk nem akar akárhogy élni, de nem tud kitörni, nem? i mean...). csak persze az iránnyal van a probléma, mert hogy lehetne bármilyen szintem kigyógyítani valakit, ha nem beteg? szóval értitek, oltári ötlet arra biztatni embereket, hogy úgy éljék le az életüket, hogy elfojtják azt, amit valójában akarnak/éreznek, amire vágynak (és mondjuk nem az, hogy öngyilkos merényletet hajtsanak végre). csodálatos ötlet, mert így legalább sikeresen tudnak kifejleszteni pszichoszomatikus betegségeket majd belehalni azokba, vagy embereket verni tereken például. nem beszélve arról, hogy a szexualitás tökre képlékeny dolog (kinsey-skála for 1.), meg amúgy is változik az élet során. szóval ha valaki nagyon ostoba, akár kigyógyulásnak is nevezheti azt, ami valójában az emberi természet sajátja i think.



2016. október 21., péntek

dzsezz



gyerekek, a hiromi kurvajó volt.
nagy szükségem volt egy jó dzsezzkoncerte, azt hiszem.













EDIT: btw nagyon drukkoltam, hogy az új kiadású helyesírási szótárba végre NORMÁLISAN kerüljön be a DZSEZZ szó helyesírása DZSESSZ helyett, ugyanis ki a fasz mondja esszel, nem, de, szóval valami oknál fogva azt hittem, hogy ez megtörtént, de csak álmodtam, mondjuk ez nem zavar abban, hogy folytassam a gyakorlatot, és DZSEZZnek írjam. elvégre ez az én kibaszott blogom. HA!






GOD I HATE PEOPLE SO FUCKING MUCH!!!!!!!!!!!!!!!






meg a kibaszott őszt is, a legundorítóbb évszak BLŐE gyűlölöm







2016. október 20., csütörtök

woo



valami van a levegőben
tegnap kaptam egy mailt, hogy menjek lead accountnak egy ügynökséghez, ma meg hívott a volt főnim (you know, akibe szeri vagyok löl, de sajnos azóta eljegyezték, and it wasn't me!), hogy van egy helyük és jó és menjek és izgi és várnak... :)
hát nemtom.  nincs sok kedvem idén immár harmadszorra munkát váltani... eh.


segítség!



azt hiszem, cipővásárlás-függő lettem :((((((((((



I MUST STOP!!!



2016. október 18., kedd

csapataim harcban állnak


ez alkalommal a tesco online bevásárlással. okt. 6-án hoztak cuccokat, de lemaradt a teljes mirelit szekció. hívtam őket tíz perccel utána, mondta a csávó, hogy majd megkérdezni, hogy a kocsiban van-e (és akkor egyből vissza tudják hozni). soha többé nem hívott, írtam emailt, majd egy másodikat, mert az elsőre még egy automatikus válasz sem jött, nemhogy érdembeli válasz.
aztán tegnap este felhívtak, hogy kapok ajándékba egy 3000 forint értékű levásárolható utalványt illetve egy ingyenes kiszállítást. értitek, AJÁNDÉKBA, úgy, hogy a hiányzó pénzembe (ami 3437 forint, tehát bazmeg még több is), egy telefonomba, 2 emailembe és másfél hét várakozásomba került konkrétan (ja, és persze a szolgáltatásba vetett bizalmamba). azóta persze a pénzem rég levonták.


szóval suck my balls, adjátok vissza a pénzem, aztán sose látjuk egymást többé.



2016. október 15., szombat



ha a fagylaltból (vagyis inkább amikor) olajfestmény készül, akkor ez a kép lesz a modell:


a 'Kövér tacskó vacsora után' című.

olyan lenne, mint az a dude, akit a rijskmuseumban láttunk csével:

kép innen, egy weird oldalról


if i ever get a DUI, i’d like it to go like this

2016. október 14., péntek


ó csé helllóóó!

hogy ki az a bihari viki? hát... régen a tékasztorikat nyomta, imádtam. storytellingből a csaj 100/100, vicces, okos, minden. tényleg így kiszakadt belőled a röhögés olvasás közben :) bubu ismeri a tékás időkből.
aztán elkezdett az élet nagy dolgairól is dumálgatni meg pasit keresni az interneteken meg mittudomén, azt nem szerettem már. őszintén szólva nem érdekel. a sztorijai, a karakterei igen, az ő furcsa véleménye arról, hogy a pasik/nők miért hülyék, az nem.
aztán belepörgött a social mediába, és ami az utolsó csepp volt, és onnantól nem vagyok kíváncsi semmire tőle, az asszem ez (vagy ehhez hasonló, de úgy emlékszem, konkrétan ez) a VICCESNEK szánt, valójában ostoba, szexista hirdetés volt. később derült ki, hogy ő írta, és hogy ez csak tréééfa, meg hogy milyen jó, hogy ilyen PROVOKÁLÓ, mert EGY CSOMÓ cv-t kaptak, mert így elterjedt a hirdetés. ok. erre csak annyit mondhatok, hogy attól még, hogy awarness lvl 999, attól még kurvára soha nem mennék ide dolgozni, undorítónak találom és kurvára gáznak. remélem, sose kell majd velük dolgozni. ez a cég így maradt meg az agyamban. olyan, mint az antibiotikum nélkül ne felejtse el: ismerem a nevét, de direkt NEM ezt kérném a patikában, mert annyira szar az a reklám...


szóval tékasztorik viku thumbs up, bihariviki pedig teljesen érdektelen számomra, illetve időről időre gecire idegesítő.

ja, mostanában indiegogo-n kérnek pénzt a tékasztorik filmhez. mondjuk az még akár fasza is lehet, úgy értem, tud írni a csaj, csuja fasza, remélhetőleg jó a többi crew is. könyv má volt belőle.

remélem, segítettem! ;)




2016. október 13., csütörtök

btw lakás és apám:

apám ma átjött csapot szerelni, ennek az lett az eredménye, hogy nincs csap, nincs víz a lakásban, csak szétdobált cuccok és szerszámok a csap hűlt helye körül.


már kíváncsian várom a  holnapot!





az emberek, akik véletlen felötlik ugyanazt a képet hatvanszor az internetes profiljukba, miért nem törlik később le azt az ötvenkilencet, ami nem kell?




2016. október 12., szerda



MIÉRT JÁRNAK FEL A SZÜLEIM A LAKÁSOMBA, AMÍG ÉN DOLGOZOM, ANÉLKÜL, HOGY SZÓLNÁNAK?!?

BAZMEG.
hajamat tépem.
legalább apám ártalmatlan, szerintem azt se venné észre, ha az asztalon egy tégla kokaint tárolnék, és nem bassza ki a cuccaimat és rendezi át a lakást, MINT ANYÁM BAZMEG.

áh.

frankón el fogom venni a kulcsaikat.
tragikus.






2016. október 11., kedd




ez azért kemény
Guantánamo: Last Week Tonight with John Oliver (putyin :D)




2016. október 10., hétfő

hmmmm szerzői jogaim


most nézek egy klippet, amit az előző zenekarom csinált, és az én dalszövegeimet használják még mindig :) ami kind of fun, de mondjuk sehol nem jelenik meg, hogy én írtam. :( plusz nem is szóltak róla, de ahogy látom, az összes régi számot az általam írt szöveggel nyomatják still.
nem valami nagy szövegek, értitek, de basszus: én írtam a dalszöveget vagy 6-8 dalhoz anno. átírtak az egyikben 2 szót (mellesleg így angolul nyelvtanilag hibás LÖL), és akkor ez. nem bánom, érted, csak bazmeg. értékelném, ha értékelnének :)



ps: azért nem mertem eddig megnézni, mert féltem, hogy az új énekesnő jobb, mint én :( nem rossz egyébként, és a mostani zenekarral sokkal jobb vagyok, ezt tudom, de most az megnyugtatott, hogy mégse voltam olyan gáz, ha azóta is az én szövegeimet használják i guess :D





2016. október 9., vasárnap

gyerekek!
tegnap volt a marxim 25 szülinapi bulija, belépés csak karszalaggal, ingyen pia-ingyen pizza-pogi (valamint anna egyszer csak megjelent egy tányér PÖRKÖLTTEL), zenekarok, bulika, annnyira faszán éreztük magunkat!!! pipiék kb 13 éves koruk óta járnak kisebb-nagyobb megszakításokkal a marximba, mi is gimiben voltunk először, ilyen irtó menő hely volt akkoriban, az elmúlt mondjuk 10 évben kb 3x voltam, de ez a tegnapi annyira fasza volt jaj! végre egy igazi buli. tömegnyomor, beszélgetések, rokkoncert, annyira jó volt!!!
ah!


szóval ezen a hétvégén ennyit csinálok összesen, hogy tegnap elmentem erre a bulira :D


2016. október 5., szerda



jaj istenem, ne már...

"A She.hu-n lesznek pszichológiai, párkapcsolati témák, az aktuális trendekről, divatról és szépségápolásról szóló cikkek, a nőket érintő társadalmi jelenségekről szóló vélemények, valamint kulturális, irodalmi, képzőművészeti magazinos anyagok." kreatív

mi más érdekelhet egy nőt ma elsősorban, mint a pszichológia és a párkapcsolatok, a trendek és divatok... :(((((((( jó, hogy nem sztárhírek és napi hori. szomorú, nagyon szomorú. és egyben kurva unalmas.

és a címlapon bihari viki, szóval nem lesz a kedvenc TRENDMAGAZINOM. mondjuk ezeknek a magazinoknak amúgy sem én vagyok a célközönsége i guess.

najó, nem ítélkezem, mert bele sem olvastam rendesen, csak ez az indítómondat a kreatívon, tényleg ilyen JAJJNEEEEEEEEEEEEE.




EDIT: egyébként ugyanígy elszomorít, amikor a férfimagazinok autókról, barkácseszközökről és sörmárkákról szólnak. annyira egysíkú, unalmas, tényleg, annyira béna. sooo last century.


EDIT 2: hohó! mindemellett ez egy érdekes kezdeményezés: apa magazin. mondjuk ennél jobban nem is lehetnék nem célcsoport, mint ez :D






természetesen velük vagyok.
nem tudom elképzelni, hogy az abortusz betiltásában mi a jó, mi az előnye bármilyen szempontból. de tényleg, azon kívül, hogy VAN, AKI SZERINT az abortusz nem oké. így ez az oka. gyilkosság. amíg a nő testében van, addig az a nő teste, tehát a nő döntése. ez nem vallási vagy meggyőződésbeli kérdés. amúgy meg ha nem támogatod az abortuszt, ne legyen abortuszod. de a többiek döntéséhez (vagy gyilkosságához) kurvára semmi közöd nincsen. ítéld el nyugodtan, hol nem szarom le.
félreértés ne essék, nem azt vallom, hogy az abortusz egyedül a nő döntése egy kapcsolatban például, de az csakis rá és az apára tartozik (ideális esetben, értitek), és senki másra, főleg nem egy politikusra. és minden nőnek joga kellene legyen a biztonságos orvosi ellátáshoz. aki mást mond, az simán egy fasz. hestegennyike.







2016. október 4., kedd



jaj annyira jól ír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


öröm olvasni egy ilyen izé nap után, bent melegben, amíg kint meg esik és sötét van.




hát ez annyira csodálatos,


hogy nem is tudom hirtelen, hogy mire reagáljam, de innentől fogva gyanítom, hogy igen gyakran meg fog jelenni a blogocskán.
első körben a hétvége margójára:






2016. október 3., hétfő


néha azon gondolkodom, hogy a hosszú élet egész egyszerűen értelmetlen.
mármint hogy szentem sokkal jobb szétélni magad fiatalon, zenélni, írni, festeni, kábszizni, mittomén, azt hinni, hogy megváltjuk a világot, aztán egyszer csak elpatkolni pikk-pakk.
semmi hóka-móka


2016. október 2., vasárnap


fiú=orbán
kutya=emberek
löl




sajnos a niggerezésnek nem lesz vége, ám szögezzük le, hogy inkább 1200 nigger mint egy orbán LÓL



bónuszka:








39,88%!!!!!



MEGÉRTE GECI MIND A 15 MILLIÁRDOT BELEFEKTETNI A KURVA ANYÁTOKAT!
nobody fuckin cares about you vityó you madafaka!
löl.

kíváncsian várom, hogy ezekből hány lett érvénytelen szavazat, merem állítani, hogy kb a fele...


közéleti híreinket hallották.




szavaztam lófasszal egy seggbe. (magyar seggbe magyar lófaszt!) feliratoztam is, just to be sure. (egyébként meg mi ez a karton fülke bazmeg, ahol figyelnek, miközben kitöltöd?!? kemény. i want the függöny back. KÖSZ ORBÁN :( )

de ami fontosabb, hogy aztán elmentünk kirándulni a hármashatárhegyre, aztán zabáltunk a náncsi néninél, most pedig csendespihenő.


nyuggering fo life!!!