2019. március 31., vasárnap


bárcsak valaki végre felgyújtaná ezt az autót (meg a gazdáját), aminek hajnal óta folyamatosan szól a riasztója. nonsztop bazmeg. viccen kívül, kit hívjak? gondolom, a rendőrség kikacagna, amúgy sem a leghatékonyabb szerv...

megőrülök, gondolom az összes szomszéddal együtt...

2019. március 28., csütörtök


eladósorba került az ágykeretem. nem egy új cucc, de tök jó, ikeás meg minden. felraktam a fb-ra, hogy ingyen valaki elvieti, akinek kell. jelentkeztek ketten egymás után (az elsőnek nem kellett végül), ismerősök, fasza.

ami igazán felbasz, hogy ingyen felrakom, kurvajó arc vagyok meg minden, és nekem kell mindenkinek utánakérdezgetni, hogy heló, azt ígérted, hogy írsz egy hete, kell végül az INGYEN cucc, amit felajánlottam neked, ledumáltunk és félretettem és őrizgetem?! bazmeg de tényleg, hát menjenek már a faszba. nem igaz, hogy annyit nem lehet írni, hogy ja, bocs nem, KÖSZI.

meh.
emberek.
faszfejek.


2019. március 22., péntek

love, death and robots



vagyis baszás, hentelés meg robotok inkább.
annyira jó ez a sorozat, imádtam. sokszor újranézős. persze nem egyenletes a kisfilmek minősége, de mégis egy csodálatos antológia. nagyon csípem az animációs filmeket, főleg a sci-fiket meg a japánokat. rohadt jó sztorik, elképesztő képek és cgi, kurvajó ötletek.


értem, hogy a gyíkoknak a baszós-robbantósok jönnek be, de miért ó miért pontozzák le az emberek az egyik legjobb részt, mert az a HITLERES! :D
abból is az orgiás rész. muaha. zseni.





2019. március 18., hétfő


jó, hát lehet éppen, hogy a vak csávó is egy seggfej, na de nem adnák ki inkább annak a patkánynak a nevét, akinek audija van, de a hatvanezres kamu javítást perre menően kifizetteti egy kibaszott fogyatékos emberrel (akiknek arany életük van itthon, elfogadás és anyagi megbecsülés egyaránt, ezt jól tudjuk)?!?
mert neki bizony a büdös kurva anyját! ilyet egy decent human being szerintem nem csinál. vagy de?



(nem.)


2019. március 4., hétfő


akurvaéletbe

asszem az első elektronikus zene, amibe tökig beleszerettem még gimiben, pedig nekem addig CSAK a gitárok (plusz apollo 440 és persze a born slippy a trainspottingból)

picsába keith, a picsába...