2019. június 19., szerda


amúgy bazeg ez annyira klasszik én: tegnap délután lejöttem hetvennyolc fokban a balatonhoz, szétégtünk a kocsiban, nagyívű tervek, fröccs, lángos, kocsimosás. ma tíz-tizenegy körül nekiálltam kiporszívózni ipari porszívóval fifikét, és vééégre egy cucc, ami kihozza a kutyaszőrt!!! el sem hittem. aztán hopp, vihar, namost azóta esik, és varásnapig esni fog. szuper az idei balatoni nyaralás! nem tudnám pont ugyanezt csinálni otthon is!!!

én: de azt írja, vasárnapig esni fog!
apám: de nem folyamatosan, hanem időnként.
én: de ma is egész nap esik...
apám: jó, mert ma időnként van.

OK!



VÉÉÉGRE megválaszolták az engem évek óta nyomasztó kérdést:
hogyan lehetséges, hogy a fű gimiben pont annyiba került, mint most?!
KÖSZ INDEX!

btw a fehér piac példát vehetne a drogbizniszről löl.

ánem, jó lenne, ha legális lenne és lennének klassz fajták meg minden jóság. na de ez nem az az ország, ebben az országban 2-5 év börtönre ítélhetnek, ha megosztasz egy spanglit. hát oké.

(also lazán kapcsolódó: Colorado egymilliárd dollárt keresett a marihuána legalizálásával - monnyuk itthon ez a píz is a mészáros családhoz futna be, az kurvaélet...)

2019. június 14., péntek

off of work - day 4.


na. szóval első hivatalos munkanélküli hetem! 11 éve először. izgi, furcsa, de mondjuk még nem ülepedett le teljesen.

szerda este debütáltam beugróként a pinups-ban a ludditákkal, egy pride-os koncerten, annyira jó volt, elég durva ez az egész, hogy akikért rajongtam tíz(plusz) éve (és máig is kurvára, most, hogy ismerem őket - a luddita sziszterz szövegei tényleg egytől-egyig kibaszott zseniálisak, mindenkor end forevör), azokkal most együtt próbálunk, dolgozunk a dalokon, bulizunk, röhögünk :)
még egy lesz, a bánkitó, ami szintén izgi, mert 1. sose voltam még a bánkitón, 2. fesztiválon fogok énekelni bazmeg! jhézusom. szombat éjfélkor ráadásul, amikor már mindenki eléggé be van baszva ahhoz, hogy szétpogózza magát a bulikánkon :)
izgultam, mint állat :) de jó volt :) mindenki cuki volt, a közönség is :)

fasza lenne, ha meg tudnék élni a zenélésből, na de ez nem fog soha megvalósulni, rengeteg ok miatt, de azért ez a hobbirokksztrákodás a világ legjobb dolga, na. vagyis főállásúrokksztrákodás is fasza lehet :) azt se bánnám, ha ugyanannyit melóznék órában, de mondjuk fele annyit keresnék, ha azt énekléssel tehetném ah. na mindegy, hát ez nem reális sajnibajni. kicsit néha álmodozom róla azért :)

jövő héten elkezdem az intézkedéseket, önkormi, bizbaszok, izé.
meg elmegyek nyaralni a balihoz :)
meg aztán el kéne kezdeni a lakást rendben tenni...

nagyívű tervek!

szóval - jó nyarat, jó új életet, mostanában sokan váltanak, nagyot, szóval én úgy érzem, egy egy ilyen év. ha lépni kell, akkor lépni kell, valahogy majd lesz :) HAJRÁ NEKÜNK!

minden kedves kettő darab olvasómat csókolom, gyertek a bánkitóra löl, drogozzatok dizájnert muaha: