2020. február 24., hétfő

dolgok, amikről régen nem gondoltam volna, hogy lesznek:



csöcstetkó.
imádom amúgy🖤

just like janis, baby!

btw azt hittem, iszonyúan fog fájni ezen a helyen, de rohadtul nem... mondjuk kész is volt tíz perc alatt😍



2020. február 12., szerda

just so tipically me!



én nem értem, hogy egyes szülők miért olyan büszkék, ha neveletlen a gyerekük egy üzletben idegenekkel... milyen kis cukin bénázik mindenfele, míg apu nem figyel rá! i mean tudom, hogy életük kis szerelme, de nem az enyém BAZMEG... 

egy gonosz, öreg néni vagyok ma (is).


on other news, amint megjön az első fizum, vásárolok egy britney - one more time... pólót. MERT ESSENTIAL ÉS MERT MEGÉRDEMLEM BIACSS!



2020. február 11., kedd



elképesztő!!! és elnyomom ezeket a gondolatokat, de előjönnek, hogy ezt a csávót bizony az intenzív osztályig kéne verni, és amint felépül, minden alkalommal megint, amíg végre meg nem öli magát.


miért van ennyi féreg ezen a bolygón?!?

iszonyúan drukkolok a koronavírusnak!!! biztos jófejek is áldozatul esnének, de legalább egy csomó faszfej is! hehh



2020. február 9., vasárnap

patkányék a plázában



én úgy örülök, hogy az én anyukám nem olyan hatvanas néni, akinek szőkített vattacukorhaja van, türkizkék, széles szemceruzája és simán suttyó módon beavászkodik mások elé a cé és á sorban, mintha a harisnyákat nézné elöl, ami engem amúgy nem zavar, hát ha patkány, patkány, de egy nagyi és az unokája elé beállni bazmeg szemrebbenés és bocsánatkérés nélkül, hát baaaaz... te vén boszorkány, a ronda lányoddal együtt remélem örülsz, hogy hetven másodperccel előbb végeztél, mint én.

you bitch.






2020. február 2., vasárnap


bazmeg azt álmodtam (több bizarr cucc között), hogy az ügyfél, akivel együtt dolgoztam a beugrós melóban most, egyben AZ ORVOSOM, mert egy üdítőcég márkavezetősége mellett félállásban orvos...
dzsízasz. esküszöm, jobb lenne, ha megint rendszeresen szívnék és nem álmodnék semmit...
soon.
lol.