2020. május 29., péntek

tényállás egy nappal 37. születésnapom előtt.


- a kiskutyának vettem vadiúj szettet, de már elszoktam ezektől a puppy thingstől, szóval nem vártam, hogy a gyermek másfél nap alatt rágja szét a vadiúj hámját saját magán :D most biztostűvel van rögzítve, tudom, veszélyes játékot űzök, de most ez van

- ma belegondoltam, és arra jutottam, hogy végül is 37 vagyok/leszek, van melóm, van két kurvacuki kutyám, van egy rokkbandám, rózsaszín a hajam és imádom a tetoválásaimat, szóval ennél többet nem is akarhatok! hogy így ez fasza. hogy szerintem ha látnám ezt zsenge koromban, oké lennék vele. 

- szóval jah, i'm cool with being a spinster forever :)

- diétám megcsömörlött május havában, így a szülinapi célnál 1,7 kilóval több voltam ma reggel. mondjuk valami olimpikon biztos tud olyan trükköt, hogy holnapra az lemenjen :D, de nem kell. legalább nem fordult vissza, szépen stagnál vagy csöggenget, csak nem olyan gyorsan. ahhoz képest, hogy mennyire elegem lett minden szarból, a diétából, a főzésből, a lakásból, a faszomból, ahhoz képest azt kell mondjam, hogy elégedett vagyok.
only kábé 15 more kilóz to go :( (will never happen)

- a május elején megrendelt asztal, amit a bútor1-ről rendeltem, soha nem érkezett meg... az volt mellé írva, hogy raktáron, úgyhogy írtam nekik két héttel a rendelés után, hogy mi a fasz. mondták, hogy május vége. bazmeg egy kibaszott hónap. vacilláltam, jó, mindegy, szülinapra ideér. na 28-án hívtak, hogy JÚNIUS végére lesz kész az asztal - mi a geci?! kábé 6 vascsőből áll meg egy lapból bazmeg, szóval nem egy egyedi mahagóni elnöki asztal... eszamfaszom. úgyhogy felmentem a jyskre és vettem egy szaros kis asztalt olcsóbbér, és el is hoztam egy napra rá a sarki áruházból. nem rossz amúgy, a minősége pont az elvárható, azaz szar, de olcsó. a célnak megfelel, a ma délutáni melóval fogom felavatni. 

- ugyanitt té online vásárlási tanácsai: KERÜLJÉTEK AZ ALZÁT, ha tudjátok! vagy ha szerettek nyitott szájjal faszerdőbe szaladgálni, akkor ne.


úgyhogy ez van, ma pár óra meló délután, holnap szülinapi pontugyanaz, mint amit csinálok hónapok óta itthon, vagyis semmi :D aztán vasárnap szintén kis meló, ami jó, mert dupla fizu van aznapra, mert ünnepnap, óje.


puszilunk mindenkit, fagyi és mangó és én.
bár mangó soha nem menne közel hozzátok, but still. 


2020. május 19., kedd

állatka

a rendkívüli közönségnyomás miatt (egyvalaki bekommentelt lel 😍) közszemlére teszem a mangót.
elég nyomi kis bénaság, be kell fogni a lakásban, ha le akarom vinni, de hát innen szép nyerni!!!

a két gyáva bazári majom 



2020. május 17., vasárnap

crazy dog lady



az van, hogy beszereztem egy második menhelyes szünyőt is :)
régóta fogalmazódott az ötlet, de most jött a megfelelő paraméterekkel rendelkező eb, vagyis hát valószínű, ha nem az lett volna, akkor is jön, mivel KIBASZOTTUL CUKI. egyből beleszerelmesedtük fagyival, mikor megláttuk a barinál, ő volt az ideiglenes befogadója. aztán kapott oltásokat, ivartalanították meg minden, és csütörtökön aláírtam a szerzit :)
8 hónapos, szuka, iszonyú paragép, szupercuki, egy növényevő denevér és egy rókakölyök szerelemgyereke, csak sötét színű, és nagyon apró. max 4 kiló lehet :D
mangó a neve.
majd megmutatom.
most szokunk össze hárman :)

hát ilyenek vannak énnálam. 
crazy dog lady in the rise bitcheeeees!