2021. február 27., szombat

elrablós filmek logic


szóval amikor elrabolnak valakit, és összekötözik a kezét, és a fejére zacskót vagy csuklyát húznak. jajj jajj nem látok!!

de a kezei tök szabadon vannak, egy perc alatt leszedhetné a cuccot fejéről, elrághatná a kötözőt, és kész.

de ugyanez a zacskós-fojtós cuccal is: ha felemelné a kezét, kilukaszhatná a zacsit és nem hal meg.

nem értem ezt az egészet.

kíváncsian várom, hogy amikor a fidesz elhurcolja a deviánsokat, mennyire tudom majd alkamazni ezeket az okos technikákat!!!




2021. február 21., vasárnap

a legjogosabb minekmentoda:


meg is érdemled, te fasz.

2021. február 16., kedd

i'ma i'ma i'ma...

 
i'ma weed gummy

kedvenc dalom lett :D


 


2021. február 4., csütörtök


300 milliárd, ízlelgessük.

mindeközben családok nem tudnak megélni, mert a kormány lefossa a turisztikai, a vendéglátóipari és a teljes előadóművészeti szakmát. 

ebből szerintem lehetett volna pár bizniszt támogatni. 


most nem azért, de nagyjából minden nappal egyre világosabbá válik, hogy FOGGGALMUK NINCS, hogy mit csinálnak... csak lopni tudnak meg hazudni. 

ugyanitt kíváncsian várom, hogy milyen egyetemet csinálnak a színműből ezekkel a "szakemberekkel", és hogy hányan fognak jelentkezni. ki a faszom akarna jelentkezni oda, ahol az egyik tanár zaklatásokat tussolt el a színházában?! WTF?!?


(meg azon nevettem, most mondta a viki, hogy jaj dehogy lépnánk mi ki az euból, a brexit is hülyeség volt, miközben a fideszes néniket ezzel etetik, hogy a kurva brüsszel. nyilván ha kilépnénk, nem lehetne lenyúlni a pénzeket. mer hogy az embereknek már nincsen. mocskos kis demagóg féreg vagy, viki, let's be honest)