2021. április 30., péntek

surprise of the day:

 

ez a csávó egy mocskos geci féreg. ja nem, hanem keresztény családapa, bocs.


börikében remélem, valaki megcsonkítja a kis pöcsét, sending love xdxd


2021. április 27., kedd

és az igények szerint:



DEGZ. tavaszi doggoz. 


lassan egy éve, hogy mangó a családunk tagja lett. igaz, novák katalin nem approve-olta az örökbefogadást... 
öröm látni, ahogy minden nap egy ici-picit túllép a félelmein, és bújik elő belőle a kíváncsi, bolondos rajzfilmdenevér, aki ő valójában. lassan, de biztosan haladunk. nagyon érdekes figyelni, hogy mennyire szüksége van az emberi érintésre meg a fizikai közelségemre. fagyi egyáltalán nem ilyen.

és egyre jobban imádom fagyikát is - ahogy egy perc alatt nőtt fel a feladathoz, hogy egyből érezte, hogy a mangó most több figyelmet követel, és ő is jobban kezdett figyelni rám. hogy soha nem bántaná, az ágyát, a jutifalit, a mindent szó nélkül ad oda a kicsinek. 

nem beszélve arról, hogy a pont most 2 éves unokaöcsém a szájából szedi ki a kaját, és markolássza meg lovagolja, és soha eszébe sem jut, hogy beszóljon neki... pedig már szerintem legalább duplaakkora, mint ő😁


imádom a kutyákat. a legjobb arcok.


kedves tavasz, a kedvenc évszakom vagy meg minden, de


MIKOR LESZ MÁR MELEGEBB BAZDMEG?!?


kösz előre is.


2021. április 20., kedd

day two


eh. megint elkezdtem a szigorú diétát. második nap. :D de ez az 1200 kalória ez egy tough bitch, mondjuk ki. inkább az 1500-öt célzom be plafonnak. meglátjuk.
egy ideig tudtam tartani magam, de szépen-lassan növekedtek az adagok, meg nem mértem, nem írtam az appba. 

csak bazmeg nem akarom, hogy ez a sok munka, amit beletettem, elvesszen. úgyhogy megacéloztam akaratomat és csak akkor hívhatom my weed guy, ha megint lejjebb megyek. it's a fucking shame as it's 4.20. :( sad, sad day.


also új melóba' már lángol a kaka, hellz ye, de igyekszem, hogy ne parázzak és toljam a bizt. elvégre ez a második hetem 😳

wish me luck palllíz!!!

2021. április 18., vasárnap

peggy

 

még mindig nagyon vágyom rá, hogy egy nap beöltözhessek peggy bundynak...


vettem még tavaly kb egy acskó chia magot, és ma megnéztem, hogy kell elkészteni (lol). turns out, még csak felfőzni se kell, mint a tápiókát, csak becsűrni a hűtőbe estére tejben. 
awesome. fincsi lett. 


szívesen a professzionális receptet bazd!!4!44!


illetve ezt a peggy-képet:




2021. április 14., szerda

NO, facebook reklám,


neither, I'M FUCKING SURVIVIG MAN!!!4!4


parák


fú szerintem tiszta para, hogy megnyitják a sulikat meg a teraszokat (mondjuk a terasz jobb szerintem, mint egy lidl pl.)... így is fosnak mindenre az emberek, és iszonyatosan sokan halnak meg. 
értem, hogy 3 millió, de egy héttel az első oltás után lófasz bazmeg, az van, nem védettség.
mert az kurvajó karma lenne, ha azok az idióták betegednének meg halnának csak meg, akik fosnak ezekre, nem hordanak maszkot, hordákban járnak bevásárolni és a seggedbe állnak a sorban, meg szájon csókolgatják a papokat (egyik kedvenc sztorim :D ) - de nem. 

és igen, tudom, én is már majd' meghalok, hogy ihassak egy fröccsöt a pajtikkal,de nem fogok. majd a második oltáson után pár héttel MAX. 

és azt is tudom, hogy valakinek a megélhetése múlik ezen, de bazmeg ez nem megoldás. vagyis nem ez a megoldás. csak ugye pízet azt lenyúlni tudnak, nem adni. kibaszott fidesz-kormány. a lelketeken szárad nagyon sok élet. ez nem ideológiai vita, ez itt tényleg élet-halál harc most.

úgyhogy oltassatok, és megyünk tüntetni!!!


2021. április 13., kedd

occsó teló


annyira jellemző: jó, akkor megrendeltem az occsó telót, mert a mostani baszódik már tényleg. szopakodtam a pénzem (az új helyen 10-én kapunk fizut, az előzőn hó végén, szal good luck másfél hónap egy fizuból)

right after lemegyek a kutyákkal, és látom, hogy ahol lehenteltem múlt héten a kocsit (külön gratuláltam már akkor magamnak), az meghajlította az ajtót, pont annyira, hogy gecire beázik az egész anyósülés.

nekem egyszerűen nem kellenének dolgok. mindent elbaszok, ami a kezeim közé kerül. egy kibaszott barlangban kéne pucéron kihalnom bazdmeg.


2021. április 11., vasárnap

no worries,


nem haltam meg kurvára... in fact, nem történt... SEMMI :(


csak a telefonom haldoklik ya know, amit vettem a csávótól, és menten elő is jött a szériahibája (THANKS 2020!)...

szóval most azon baszódom, hogy:

- javíttassam-e meg a kijelzőt, kábé 55 ezerért (a mérete miatt lenne jó, ez egy MI 9 SE, a mérete faszaság, a kamerája állat, bár az akksi fos, a kijelző meg szar ugyebár)

- vagy vegyek ennyiért egy új poco m3-at, ami viszont van 2 év gari, de csak 4g a ram, nem 6, mint most, de atom az akksi (plusz sárga. i like sárga.)

- vagy áldozzak be egy kicsivel több pénzt, és vegyek egy olyan telót, ami talán hosszabban kibírja. ettől ódzkodom a leginkább honestly. egyszerűen egy telefon szerintem nem ér meg százezer plusz forintot. nem fogok melózni rajta, meg fullos játékokat játszani. mán egy pasziánszot csak eeevisz a 4 giga nem?! 
meg hogy what would that telefon be. a google pixeleket ajánlgatják méret miatt, de azt meg nem lehet kapni. ehhhh. (iphone no go, az ios idegbe hoz, szerintem nem lehet használni...)   


ezen felül a laptopon az í haldoklik.


amúgy mindenki életben. 

fanni barátnőm is végre otthon, 3 hét covid intenzív után... úristen. bónuszba hátrom kézműtét, úgy szétbaszták a vénáját... az milyen.


szíves inputjaikat szeretettel fogadom a komment szekcióban.

k bye






2021. április 8., csütörtök

szputnyik

az kurvajó, holnap oltanak vele...

ha meghalnék a gecibe, tudjátok: 
a végrendeletem és az igen régóta csiszolgatott temetési playlistem a drive-on!

sajnos még nincs kész tho.