2021. december 15., szerda

uristen!!!

 
talent level egymillio!!!

hat kurvajo, most nemazert :D

EDIT: nem lehet videot embeddelni ebbe a fosba, de azonnal kattintsatok ide. AZONNAL. lesznek benne CSÖCSÖK! :D

de most komolyan. hát zseni. 

hepi halidejz.

2021. december 11., szombat

év végi összefoglaló:

 
moved to berlin, but otherwise





2021. december 10., péntek

please recycle...



höhöhö😄


sütőlap


apám írt, hogy nem tudnék-e elhozni egy tizenegykilós sütőlapot hazafelé🙃 i was like sure, két kutyával, a kurvanagy dobozukkal, cuccokkal, a negyedikről gyalog egy oszkáros tízóra pluszos útra. 

DEHOGYNEM.
lel.


2021. december 8., szerda


nem hiszem el, hogy a puzsér az új indexbe ír :D jézusom, az a csávó... igazából már amikor a filmes műsora volt a cafén (ez már a szélsőközép után), akkor lett elegem belőle... pedig jó filmekről beszéltek, de a csávó egyszerűen elviselhetetlen, hallgathatatlan. szóval végül már csak a filmek listáját néztem meg, amikről beszélnek a műsorban, mert a harmadik percben úgy felbaszott mindig, hogy nem kapcsoltam már oda :D az i-re a pontot az tette fel, amikor a világ legjobb filmzenéi listába asszem se michael nyman, se trent reznor/angelo badalamenti (lynch) be se került, de meg se említette. lol.

persze mikor még ilyen rétegműsorokban volt, fröcsögve alázott mindenkit, aki nem, aztán hopp, hirtelen robika a hot magazin címlapjára és a tévéképernyőre került, akkor már nem volt vele problémája, sőt. undi politikusok, ja aztán ő is az lett, akkor már nem gáz. mert ő majd mindent jobban csinál. ez a csávó frankón azt hiszi, hogy jobb mindenkinél. és a legrosszabb, hogy ezzel a gyapotpank köpönyegforgató faszsággal mennyi ember meg lehet vezetni. voltak jó témái, nem azt mondom, de az ember egy humán katasztrófa. najó, errő ennyit :D  


de amúgy azért RAGADTAM BILLENTYŰZETET (sic!), hogy leírjam, hogy miféle nép nevezi már a mustárt SENF-nek? wtf germans? yo so weird. aztán megnéztem, és nem csak ők :D still weird. 
szóval megint járok németre, asszem az elmúlt tíz évben harmadszorra kezdem újra, de most kitartó akarok lenni!

na ja, megyek melózni.

tschüsi!