2022. szeptember 29., csütörtök

nnna.

 
egy kicsivel ezelőtt elmentem és leadtam az aláírt albiszerződésemet (alig 40 perc kocsival csak oda az irijük innen...). szóval úgy fest, október 1-től van másik albim, pontosan 5 hónappal (egycsillió euróval, az összes idegsejtemmel) azután, hogy elkezdtem a keresést. 

időközben, pont az egy éve élek berlinben évforduló körül, az összes stressz és para és betegség és minden addig-addig pörgött és rakódott egymásra, hogy akkor szakadtam be teljesen. stressz, pánik, kurvára nem tudtam, mi a faszt keresek itt, haza akarok menni a kis lakásomba, ya know. persze ésszel nyilván nem kéne, eléggé parák a hírek magyarországról. plusz végül is hazamenni mindig tudok. úgyhogy ahogy nyuszóék visszajöttek a nászútról, én kábé idegösszeroppantam nekik :D és elmentem betegszabira két és fél hétre. ez az első hetem melóban megint. 

jobban vagyok sokkal, de az is biztos segít, hogy megoldogattam párat a függőben lévő parákból. 

az autóm visszafelé berlintől egy órára elkezdett rázni, úgyhogy autószerelő (hol? ki? mennyi lesz? beszélnek angolul? ki megbízható? pfhhh), futóműcsere, majd a tesztelés közben beesett a fék, fékcsőcsere, első fékbetét csere... nem sok választásom volt, mert jövő hét végén megint megyek bépére (hisz a világ egyik zenekarának 14-én koncertje lesz - IGEN, EZ AZ ÉN ZENEKAROM :D lel), és igazán nem örültem volna, ha a fék az autobahnon száll el. úgyhogy otthagytam 1100 eurót az egész buliért, de elvileg a kocsi oké és ez megnyugtat.

az albérlet, hát jézusom. isssszonyat nyomasztó ez az egész. én nem tudom, emberek hogy tudják ez literally évekig csinálni. ez a lakás végül is úgy lett, hogy egy magyaros csoportban kiszúrta egy barátnőm, és felvettem a csajjal a kapcsolatot, aki most lép le onnan, szóval meg se volt szerintem hirdetve sehol. igaz, hogy nekem a stresszeim ellenére nem volt utcárakerüléses kérdés, mint ahogy sokaknál, de hát nagyon kiborító az albikeresés berlinben (meg ahogy hallom, az összes ovi-suli-minden, is). mindent megteszel, és semmi, és nem is látszódik, hogy valaha kapni fogsz akár egy ajánlatot is. 

szóval, mindent összevetve a lakás nem kompromisszummentes, de a pro-kontra listámon még mindig a prok nyertek. 35 nm, egy szobás, ami elég csepp kis cucc, de végül is nem örökre akarok ott maradni... pár évet szentem kibekkelünk a két kutyával (egy évig nem lehet felmondani). illetve jövő évtől kábé egész évben fel lesz állványozva az egész ház, mert utólagosan szigetelnek, és a balkon is sorra kerül. 
izgatottan várom, hogy reggel hatkor a német munkásbácsik ébresszenek minket az egyetlen szobában lévő ablakon keresztül nyáron! FUN TIMES. also a home office is minden bizonnyal smooth lesz, amikor flexelnek éjt nappallá téve. de mondjuk csak nem fél évig az én balkonomat fogják csinálni...

viszont a magyar lány nagyon jófej és segítőkész, átveszek tőle cuccokat, szóval lesz mosógép, konyha meg ágy meg pár egyéb bútor, nem nulláról kell mindent összerakni, zöld helyen van, épp a ringen kívül, de 15 perc séta a metró, amivel az iribe is lehet menni, ami kb fél óra, van kis balkon, szóval amúgy izgi :) ezer szerencse, hogy a cuccaim nagy része bépén van... de amúgy így is kurvasok van, pedig ugye most dorkáék bútorai között élek. a hatmillió pólóm meg a cipőim bazmeg... eh. :D

az október még kétlaki lesz, majd miután visszaértem ide a koncertturné (lol) után, akkor fogok átcuccolni teljesen, mert még valszeg pár alapdolgot kell majd venni, amit visz a csaj. még mondjuk nem tudom, hogy egyedül hogy vinnék fel egy kanapát a másodikra, de majd szegény kis barátaimat belekényszerítem, hogy segítsenek muaha. 


na szóval ez van.
a kerítésekkel meg a kolbászokkal. 



és amúgy meg ha kell egy kis drukk, akkor szívesen küldök. mostanában mindenkinek van valami para, úgyhogy használjátok nyugodtan a drukkjaimat!! annyit mondhatok, a lakás-dolgot amúgy annak tudom be, hogy a kis pajtikkal négyen videócseteltünk, és mindenki körbedrukkolt a többieknek, és háromból kettő összejött eddig!!! ha kell drukk, akkor légyszi küldj cserébe, hogy cili csávója találjon melót!!! 
köszipuszi!