2023. augusztus 29., kedd

2023. augusztus 24., csütörtök

új mátrix!!!

 



sztem nekem be fog jönni!
lel.


2023. augusztus 17., csütörtök

kevésbé romantikus híreinkben ma:

 
bazmeg megint felmondott egy kollégám :(((

az egész amúgy akkor kezdődött, mikor lelécelt a business unitunk főnije, tán tavaly év végén?, aki amúgy nem sok vizet zavart, de egy nagyon kedves faszi volt, és tökre segített egy csomó mindenben. aztán jött egy csaj, akit mindenki még mindig eléggé utál... egyszerűen kibaszott idegesítő, de közben amikor hallgatod, akkor nem bírsz rá egy percnél tovább figyelni :D angolul elég béna, de aztán kiderült, hogy a német kollégákkal németül is kurvára hülyén fogalmaz és félreérthetőek a dolgai, plusz igazi seggfejként szokott viselkedni. turns out, hogy nem a language barrier miatt...
volt egy pitch-ünk, én szerveztem, vittünk egy árajánlatot, ami 1,5-szerese volt a kiírt büdzsének, és kevesebb scope-ra szólt, egyszóval nem volt valami versenyképes. na ezt akartam vele megbeszélni, hogy hogy adjuk le, valami discount vagy offer vagy bármi, I had options, hát szerinte ez nem kell, vigyünk reálisat, hát el is vesztettük a picsába a pitchet, kifejezetten emiatt, amit meg is írtak nekünk... szóval én sem különösebben kedvelem.

aztán év elején eléggé laza menet volt, kevés meló stb, aztán kibaszták a cég 5%-át, 3 kollégával a mi tímünkből, de tök váratlanul és indokolatlanul. ez nyilván nem feküdt jól egy csomó embernek, nem is a tény, hanem az, ahogy kezelték és kommunikálták ezeket a híreket, szal azóta két kollégám is lelépett, akiket nagyon szerettem. ma pedig egy másik csaj mondta, hogy akkor ő is beadta a felmondását. nem meglepő mondjuk, a főnivel való meetingjeiről literally sírva szokott kijönni. dat bitch :(

amúgy meg minden ügyfél büdzsét vág meg minden, szóval tökre nem tudom, mi lesz a cégben vagy mi van, a pitchek sem úgy mentek az elmúlt hónapokban, bár végre behúztunk egy elég menőt pár hete. (yay nyuszó!)

szal a morál szar, motivációm se annyira pörög...
de közben meg az van, hogy még mindig egy csomó benefitje van ennek a munkahelynek, és tökre nincs kedvem váltani :/// de a kedvenc kollégáim meg húznak a faszba... szentem amúgy nyuszónak is tele lesz a fasza egy ponton - főnit ő is utálja, de főni meg szereti őt (obvi, kábé ő tartja össze ezt az egész csapatot...), és mondta, hogy előléptei, fasza fasza, aztán később JA, MÉGSE, mert ahhoz németül kell dolgoznia, BOCSÓ. dafaq, bitch? 


hát így vagyunk. valami lesz majd úgyis...
ha más nem, ahogy mindig eltervezem, hogy megvárom, míg kirúgnak, bár ez még soha nem történt meg, mert mindig leléptem mindenhonnan. viszont itt nincs nagyon sok kapcsolatom a bizniszben, de van több lehetőség és nagyobb piac, mint otthon, szóval nem tudom. németül még mindig kurvára nem beszélek, business levelen meg főleg, meg hát a píz se annyira pörög most sehol (mondjuk hángerinál nyilván jobb :F ), szóval nem is látom, hogy milyenek a reális esélyeim, hogy találjak egy másik melót.


meh.
hát így.
ciao kakao!

2023. augusztus 10., csütörtök

you are always on my mind

 
volt veletek olyan, hogy öt perc alatt valaki beleköltözik a fejetekbe forevör?!?
egy szót szólt, és azóta sem bírom kiverni a fejemből, csak rá gondolok. WTF. tizenöt percre találkoztunk, egy ismerős ismerőse, kivittem őket az állomásra. 

what the hell. vagy ez csak hormonok? mi ez? MI EZ?? 

hát ennyi. ennyi is marad valszeg örökre. 
fúh. de még friss és váratlan és kitörölhetetlen.

még egy kicsit lubickolok az érzésben, mert kábé tízévente van ilyen velem (se), aztán elmúlik és megyek tovább.



EDIT: ügyvédem, dr. csé szerint a csillagok is egymásnak teremtettek minket, because:


KOMPOSZTÁL MEG MINDEN

(két óráig röhögtem ezen magamban, és néha még felnyerítek, mikor eszembe jut)