2023. november 23., csütörtök

Tudod, hogy nincs bocsánat




"...(a) bíró felolvasott L. Tamás naplójából, amit akkor találtak meg, mikor rábukkantak a lányai holttestére. „Tettem legyen példa mindazon nőknek, akik kisajátítják a gyerekeiket és őket pajzsként maguk előtt tartva zsarolnak.”"

vs ítélethirdetés:

"L. Tamás az utolsó szó jogán bocsánatot kért mindenkitől, akit tettével megbotránkoztatott. „Szerettem a gyerekeimet. (...) Szerettem a feleségemet is, örök hűséget fogadtam neki. Azt kérem a társadalomtól, hogy bocsássanak meg, az Úrtól és a feleségemtől kegyelmet, a tisztelt bíróságtól pedig irgalmat. (…) Szerintem azért nem emlékszem a cselekményre, mert számomra elviselhetetlen lenne ezeknek a dolgoknak az ésszel való felfogása.”

nem.


hiába hát a bánat.
Légy, ami lennél: férfi.
A fű kinő utánad.

A bűn az nem lesz könnyebb,
hiába hull a könnyed.
Hogy bizonyság vagy erre,
legalább azt köszönjed.



(idejön egy szokásos feldúlt kifakadás a nők helyzetéről, jogaikról, a fideszről, a családbarát kormányról és az isztambuli egyezményről.)

2023. november 14., kedd

2023. november 12., vasárnap

én,


és tartom


2023. november 3., péntek

tegyefelakezét,

 
aki szintén
✌️




türk disznó

 
kurva anyád orbán viktor. ennek a népnek a vezetői valahogy minden kibaszott alkalommal a történelem rossz oldalára állnak, de tényleg. kivétel nélkül. nem kényszer hatására, nem, hanem simán... nem is tudom, miért. mármint a biktort tudom, pénzért és egóból, hiszen végre egy szeglete a világnak, ahol meglapogatják a kövér kis testét és megsimizik a buksiját awe.


remélem, a kövi útja iránba vezet, ahol ünnepélyes sajtókonferencia keretében a vezetéssel együtt fog halálra verni egy nőt, mert az nem viselt hajfedőt.