2017. július 30., vasárnap

EEEEEZ!!! :D



annyira de annyira de annyira :D
hihihi




2017. július 28., péntek

2017. július 26., szerda

2017. július 25., kedd


neeeeeeeee

SZEXIZMUS ÉS RASSZIZMUS: MINDEN VAN A KÍSÉRLETI TANKÖNYVEKBEN, AMIT NEM AKARSZ MEGTANÍTANI A GYEREKEDNEK

egyik kedvenc mondatom, de azért van elég sok:

„A politikai jobboldal legfontosabb jellemzője a konzervativizmus, a baloldalé pedig a radikalizmus.”

hát persze, legfontosabb jellemzője :D idióta. de ki a faszom ír le ekkora faszságot??? mármint nagyon nehéz lehet ennyire nem gondolkodni. mert amúgy a jobboldalról sincs benne az első három gondolatodban a szélsőjobb. aha.


szóval: kedves kormány, nem. nem fogtok elüldözni! itt születtem, itt születtek a szüleim, itt nőttem fel, itt tanultam meg majdnem minden fontosat, itt csókoltak meg először, itt vagyok otthon és pont annyira vagyok fontos, mint mindenki más itt, a jogaimmal, a véleményemmel, az adóforintjaimmal. és hiába minden, mert nem lesz mindenki olyan hülye fasz, mint ti vagytok, hiába a milliárdos plakátkampány meg a média meg minden. egyszóval szopjatok le.


hogy hitka vikit idézzem: ÉN ITT SZERETNÉK ÉLNI.



2017. július 24., hétfő

minekmentoda


jó ez a cikk szerintem, olvassátok el.
kibaszott középkor.

"A provokáció megítélése azonban nem csak egy oldal kiváltsága, így hosszú távon még destruktívabb következményei lehetnek a legitimált erőszaknak. Mi van, ha valakinek az provokáció, hogy a saját adópénzéből xenofób, gyűlöletkeltő kampányt kell elviselnie a közmédiától az utcai plakátokon át a parlamenti beszédekig? Joggal mondhatja egy ellenzéki állampolgár, hogy ezzel őt és még több millió magyar embert provokálnak, aztán az előbb vázolt eszmerendszer alapján ezeknek az embereknek a serege elmegy, és felgyújtja a Parlamentet vagy az MTVA székházát. Akkor lehet provokációval legitimálni az erőszakot? Ha a magyar politika irtózatos közpénzeket tol a fideszes politikusok által irányított magyar klubokba, nevetséges, indokolt piaci realitástól teljesen eltérő fizetéseket adva a játékosoknak, miközben a csapataink már júliusban kiesnek mindenhonnan, a lelátók konganak az ürességtől, és a válogatott még Andorrától is kikap, akkor provokáció címen megverhetjük a labdarúgóinkat, edzőinket, sportvezetőinket? Ha a jövőben a Fidesz minden hozzájuk köthető agressziót a provokáció tág fogalmával tesz elfogadhatóvá, akkor nem vagyunk messze attól, hogy a kormányból kiábrándult emberek is provokációnak vegyék a hatalom különböző intézkedéseit, ami aztán olyan erőszakhullámot szülne, hogy szemkilövető Gyurcsány Ferenc is megnyalná mind a tíz ujját."



meg most nemazért, valamelyik bátor székelyező szittyát húzta volna valaki le a hajánál fogva, hát lenne nagy mártírkodás-óbégatás-nagyhalál. csak nem lesz ilyen, mert egyiknek se lenne annyi vér a pucájában, hogy oda menjen egyedül, ahol nem a buta párttársai vannak.



2017. július 22., szombat

ADULTING

annyira jó, hogy felnőtt vagyok és ehetek fagyit vacsorára! mondjuk túró rudival. vagy mangóval. gyakrabban kéne bevásárolnom.



miután végre-valahára megnövesztem a hajam, utána tuti le fogom vágatni, csak azért, mert mindenki azt mondja, hogy milyen jó, hogy VÉGRE megnövesztettem és mindenki bassza meg.
de most még növesztem :D



2017. július 21., péntek


lolzika parasztok
de tényleg, az egész, minden együtt. a bkk, a fejlesztés trilliárdokért, a t systems feljelentés, a rendőrség, mindegyikük együtt. undorító, undorító. ostoba faszok. bkk 1.0-án áll a fb-on :D

amúgymeg hétfőn tüntike. kedvem van tüntetni.

innen e




kurva anyátok tényleg. mi a fasz?
police = pigs


kibaszott jobbikos kormányváltós plakátok, de basszameg igen.
eléggé le kéne őket váltani. aki a kövi választásokon nem megy el szavazni, azt személyesen baszom arcon. mondjuk lassan szívesen égetném fel őket lángszóróval, mint a demokratikus módszerek...

de tényleg, az orbán viktort a valósághoz kötő utolsó cérnaszál is elpattant.
meg amúgy ha eddig nem lett volna világos, hogy a kormány miről mit.
patkány gecik bazmeg tényleg. miért ilyen hülye MINDEN KIBASZOTT POLITIKUS?! sajnos a kormányék még gecik és ostobák is emellett :(



gyorsan ideteszem ezt az örökérvényűt, minden kibaszott szava:





Hééóó politikusok! Hogy van a kurva anyátok?
Hééóó politikusok! Hogy néznek ki ezek a plakátok?
Hééóó politikusok! Büdös ganék vagytok mind!
Hééóó politikusok! Loptok, csaltok, hazudtok!


2017. július 20., csütörtök



jó, bored panda meg izé, de egynéhányon OLYANNYIRA KACAGTAM!

how women won the internet with tweets







szeretek rájönni valamire.
szeretem azokat a pillanatokat, amikor belém csap a felismerés, és egyszerre világít meg dolgokat, amiket eddig nem láttam ilyen összefüggésben. mint egy villám, körbe minden egyszerre látható.
egyértelműsít.
tegnap is rájöttem valamire.
és ez most leegyszerűsíti azt, hogy elvágjak béklyókat. vagy csak hogy ne húzzam szorosabbra. és ez jó! :)
persze voltak pillanatok, mikor elborult az agyam és azt gondoltam, hogy ezek nem is lényeges dolgok, hanem sokkal fontosabb az a bizsergető érzés, de nem, kurvára nem fontosabb. vagyis lehet, hogy az, de most nekem nem.

hát így!

éljen a nyár! éljen a meleg! a napsütés, a lepirult arcom, a kiszőkült szemöldököm, az izzadó térdhajlatom, fifike az autópályán a balaton felé üvöltő incesticide-dal, a két cseh stoppos, a lángos a soron, a fröccsök, a cigik, a drogok, az árnyék, az udvaron a spriccelő, a balaton hattrillió színe, a barátok, akik összekötötték az életüket, az új barátok és ismerősök, akik jönnek-mennek, a buta ígéretek, a fals remények, a kihagyott fesztiválok és az elhagyott öngyújtók.

meg a lehúzott redőnyök, az így is beszűrődő napfény, a párolgó aszfalt; a büdös emberek, a suhanó szoknyák, a szép és a ronda testek, az ívek és a kockák. a fű hidege a talpad alatt, a napszemüveg árnyékából emberbámulás, a fecskebácsi, aki mindig ott napozik májustól, és aztán majdnem olyan fekete lesz a teste, mint a fecskéje. a lihegő kutyák, meg azok, akik belerohannak szájjal a vízsugárba. a járdáról párolgó víz, a késői sötétedés, az éjjelre kitárt ablakok, a ventilátor surrogása. a máshollevésről álmodozás - nyári kiadás, bárcsak a tengerben, a balatonnál, egy pálmafa alatt; a nyaralóban, a kertben, a parkban. bár csak egy fagyit, egy barackot vagy egy görögdinnyét. a kívánás. azt a fiút, azt a csajt, azt a segget, azt a szájat. de inkább jég.

kibaszott nyár. te vagy a második kedvenc évszakom.



2017. július 17., hétfő


amikor a civilek egy migráns vezetésével végzik a kormány munkáját
Összedobták a pénzt a koraszülött mentőautóra az egyik legszegényebb megye lakói


2017. július 16., vasárnap

2017. július 12., szerda


hát mondjuk a green wing című brit sorozatot emiatt az 1 másodperc miatt is érdemes megnézni:





de egyébként meg minden egyes szereplő zseniális, de főleg a full-on idióta michelle gomez (most a dr who-ban van). ja, meg kurvakjók a zenék!



2017. július 11., kedd



ha ezt a nyarat egy videóval kellene illusztrálnom, ez lenne az:







2017. július 10., hétfő


ok.





ÚÚÚ ez de iszonyú kemény!

Azok a gyerekek, akik vallási nevelés nélkül nőttek fel, több kedvességet és empátiát tanúsítanak

EZ KURVÁRA DURVA
és ezt tényleg lekutatták, az is... (de hogy hogy?! mondjuk azt is tegyük hozzá, hogy ateista terrorista kevés van ("A religious upbringing also was associated with more punitive tendencies in response to anti-social behavior." meg kompenzáció), ja, és miért nem azt nézték, hogy milyenek, mikor felnőttek? ugyanezt le kéne kutatni akkor, mikor mondjuk 25 évesek. ja, és egyetlen európai ország sincs benne, vagyis törökország FÉLIG.)

mehh.




2017. július 7., péntek


forevrő






2017. július 5., szerda

JESZ


Jogerős a melegeket és romákat verő gárdisták börtönbüntetése

"Az elkövetők a támadást követően a Nyugati téren egy nagyobb csoport ellentüntetőhöz csatlakoztak, és homofób rigmusokat skandáltak. A nyomozás során kiderült: valamennyi elkövető a jogerősen betiltott Magyar Gárda utódszervezetének, az Új Magyar Gárda Mozgalomnak a tagja, ketten közülük vezető beosztásban. A Pest Központi Kerületi Bíróság 2016 novemberében elsőfokon eljárva két elkövetőt letöltendő, hármat felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt.
(...)
“Nagyon fontos ítélet született, amely egyértelművé teszi: a szélsőséges ellentüntetők nem hivatkozhatnak a szólásszabadságra, amikor a Pride felvonulás résztvevőit tömeges skandálással próbálják megfélemlíteni“ - írta a közleménybe Dombos Tamás a Háttér Társaság munkatársa."




btw CSANIKÁM, wt actual f?







az reális, hogy szerelmes vagy valakibe de nem akarsz tőle semmit?!

:D





napikával tervezgetjük az estét:



LÁV.


az van, hogy ma este picsogni fogok neki.
bocs, bébi! :D




2017. július 4., kedd

ajh
ne
drámát érzek a levegőben
nem kéne kapcsolatot fenntartanom emberekkel EGYÁLTALÁN, akkor nem lennének ilyen diszkrepanciák az érzelmi szoftveremben

ÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁ