2017. november 30., csütörtök

genesis


MINDIG IS TUDTAM, hogy genesis p-orride-zsel van bennünk valami közös:
Thee Temple ov Psychick Youth azaz TOPY.
az az ember elég csodálatos.

ő leukémiás, de állítólag gyógyítható fajta, gyűjtenek a gofundme-n neki, tök jó, elég jól gyűlik :) nem tudtak turnézni, mert ősszel diagnosztizálták, úgyhogy para a tél kess nélkül (not anymore YAY).

pár éve (ötezer? ja nem, 9...) csé mondta, hogy menjünk le megnézni a psychic tv-t a hajón, kurvajó is volt. legendás alakja ő az angol undergroundnak vagy mindennek vagy nem tudom.


2017. november 28., kedd


volt még egy kivehetős napom, úgyhogy gyorsan elmentem, hogy vegyek nyuszóéknak kicsi ajikat, amiből persze -mint mindig- leplezett treat yo self túra lett. de mondjuk egy NEGYEDIK (hülye) sapkán kívül csak 20 hajgumival és egy csomag ragtapasszal leptem meg magam, szóval oké. ja, meg a kutyának vettem egy fagyis felvarrót :D még nem tudom, melyik testrészre fogom felvarrni... 

most meg majd fodrász, ünnepi, rózsaszín haj, jéj!

szombat meg berlinke, hétfőn king krule jesssz, szerda hamburg vééégre :)
és már vettem pár kariajit is, ÉS NEM CSAK MAGAMNAK!!!4!!4!44

így.

este meg 3 nővér az örkényben a nővérekkel. jeah!!!


EDIT: na, persze a nővérek nem jöttek a színházba, miért gondoltam, hogy ez alkalommal sikerül a hónapok óta szervezett program?! de legalább a hajam jó és az előadás sem volt rossz! 


2017. november 6., hétfő


pár napig még akciós az aliexpressen a hezbollah-póló...
WATTAFAKK i mean ez milyen?!








2017. november 4., szombat

holy shit!
elmentem vért adni a stefánia palotába, valami gyereknap izé-bizé volt, és BAAAZMEEEG, olyan kibaszott jó nők voltak, nem hittem el, de frankón. nagyon durva volt... adatfelvevő csajok? mmmh! orvosnő? kibaszott modell bazmeg, de tényleg! nővérke, aki beszúrta? vörös, gyönyörű és tök jó fej! teljes őrület. gyakrabban kéne mennem vért adni. de lehet, hogy ez csak valami honvédséges cucc. el kéne mennem katonának???
JA, és összefutottam egy kb húsz éve nem látott ismerőssel is :))) én a csoki miatt csináltam, ő a plüssért a gyereknek :D


ps: adjatok vért, mert ott sok a jó nő.