2018. március 31., szombat

drogpolitika


ezt egy ismerős osztotta meg, annyira hangosan röhögtem néhol fel, hogy ki kell ide is raknom.

- fehér
asszem először ezen nyerítettem fel :D

a dűhítő prolitológustól van.
"szír import meme"
i approve!






2018. március 29., csütörtök

RÁNÉZEL, MEGHALSZ!



hát azért ez így elég para:

„Egyes szülők számára ez a sötét oldal, ez bűn, ez egy betegség és nem szeretnék, hogyha megfertőznénk a gyerekeiket. Szerintük azzal, hogy mi ezt normálisnak állítjuk be, megzavarhatjuk a pszichoszexuális fejlődésüket”

leginkább az a para, hogy erről még kibaszottul beszélni sem lehet, hogy eleve az a téma, hogy beszéljünk-e róla, hogy SZABAD-E erről beszélni. mi a fasz. beszéljünk! ismerjük meg egymást! nyissunk az ismeretlen és félelmetes felé! miért ne? hogy lehet halál komolyan azt gondolni, hogy RÁNÉZEL valakire ÉS MELEG LESZEL, úgy értem jézusom, gondolkozzatok már egy kicsit! :D (jó tudom, az itthon nem divat.) hát de tééényleg! mondjuk ilyenekről is lehetne kérdezni meleg embereket, hogy "hogy lettek melegek." szentem nem sokan fogják azt válaszolni, hogy megláttak valakit, és KCSINNNG...
mert ez, ez itt egy VICC, ya know, ironikus:




jó lenne, ha nem lennének a szülők faszfejek (meg úgy senki). annyi embert nyomorítanak így meg lelkileg, sőt, hajszolnak öngyilkosságba. miért nem lehet hagyni, hogy mindenki úgy szeressen, ahogy akar?!


2018. március 28., szerda


jaj jó, tudom, de bazmeg minden napra jut egy olyan hír... ha már a jobbiknál tartottunk ezelőtt:
a nemzetközileg körözött náci német fegyverkereskedőt hol fogják el? pasaréten. jóóó, hogy nem a parlamentben bazdmeg!!!

ők bejöhetnek, sőt: hívják őket, de amúgy a földönfutó, egy szál ruhában érkező arab családok meg baszódjanak meg, mi? (jaj lol meg a kötvényesek, érted, full-on bűnöző bevándorló, nem gáz... ááá.)





amikor már a skótok (SKÓÓÓTOK!) adnak pénzt a magyaroknak :D
SKÓTVICC! vagyis ez már akkor magyarvicc...
amúgy meg mennyire menők.
a legpompásabb asszonyok skótok, annie lennox, shirley manson, tilda swinton ahh - nem véletlen! :D


btw az ovi a nyolcban lévő óvoda, és bár egyházi fenntartású (azaz a wesley jános egy lelkészképző, ezeket az evangélikus egyház tartja fenn), de ők csinálják a dankó utcában az oltalom karitatív egyesület is, akiknek többször adományoztam meg adományoztunk cégesen is, és úgy tűnik, náluk jó helyre megy. feltehetően nem sajtótájékoztató nélküli ÉTTERMI SZÁMLÁKRA (a kurva anyátok...). nagyon sokrétűen segítenek sokaknak. még van kis időtök az 1%-ig, őket így tudjátok támogatni, én általában az egyházi egyet vagy krisnásoknak (mert ételt osztanak) vagy nekik adom. amúgy meg hányok az egyháztól mint intézménytől, kivétel nélkül, de inkább nekik menjen, mint az orbán viktor aranyvécéjére.

szal KÖSZ SKÓTOK!



2018. március 27., kedd

szivi-szavi szavazás


még szerencse, hogy a STOP alá vastag alkoholos filccel pont felfér a FIDESZ vagy ORBÁN. vagy akár matricázható is. stay creative! :D

amúgy meg szavazni húzzatok majd el mind, említettem? őszintén szólva nekem vannak fenntartásaim a szavazzunk egy nácira, hogy ne fidesz, mert én egyszer megfogadtam, hogy a jobbikra a kurvaéletben nem fogok szavazni, ha ők lesznek az egyetlen párt sem, de mákom van, mert a kevés olyan körzetek egyikében szavazok, ahol nem kell ezen tépelődnöm.

kireszavazz.hu - Itt megnézheted, kinek a programját tartod a leghitelesebbnek.
taktikaiszavazas.hu - Itt megnézheted, kik a legesélyesebb jelöltek a körzetedben.

érdekes lehet megnézni. aztán persze arra szavazol, akire csak akarsz. 







2018. március 21., szerda


tökre várom, hogy a karma bebasszon az összes gonosz bácsinál. hogy bayer zsoltból vegetatív élőlény legyen valami szörnyű, és rendkívül gyors lefolyású betegség miatt, orbánt és a családját lecsukják, mészáros elveszítse az összes pénzét.

bárcsak működne :(


amúgy meg miért minden gonosz férfi? (persze nyilván, mert a nők a konyhában vannak, but still. ott is lehetnének gonoszak.)


2018. március 20., kedd


én bármilyen szociális szituációban=engelbert






2018. március 2., péntek

fesün


tegnap (céges farsangi buli helyett...) vice dokokat néztem a youtube-on, vannak elég meredek cuccok (pl. a válóperes ügyvéd faszi, de mondjuk amúgy kedvesnek tűnt...), na mindegy, van sok érdekes, szemezgethettek, pénz, drogok, fegyverek, olaj, háború, szex, minden van.
na szal a lényeg, hogy van egy csaj, aki a divathetekre megy el, de jamaikától kambodzsáig, és körbejárja a politikai és társadalmi dolgokat is (ruhaipar, plasztikai műtétek, drogok, kulturális háttér, minden). kurvára érdekesek, a kolumbia, szöul, jamaika kemény, és kambi, ami nekem igazán kedves, mert kambodzsa egy kibaszott jó ország, az van, kőkemény történelemmel.
amit a tervező csaj mond, és még a riporter is könnyezik:




jó dolog ilyeneket megtudni a világról (teljes videoplaylist)

meg jó lenne kambodzsában élni pár évig és megpróbálni segíteni. vagy nem tudom.