2018. március 29., csütörtök

RÁNÉZEL, MEGHALSZ!



hát azért ez így elég para:

„Egyes szülők számára ez a sötét oldal, ez bűn, ez egy betegség és nem szeretnék, hogyha megfertőznénk a gyerekeiket. Szerintük azzal, hogy mi ezt normálisnak állítjuk be, megzavarhatjuk a pszichoszexuális fejlődésüket”

leginkább az a para, hogy erről még kibaszottul beszélni sem lehet, hogy eleve az a téma, hogy beszéljünk-e róla, hogy SZABAD-E erről beszélni. mi a fasz. beszéljünk! ismerjük meg egymást! nyissunk az ismeretlen és félelmetes felé! miért ne? hogy lehet halál komolyan azt gondolni, hogy RÁNÉZEL valakire ÉS MELEG LESZEL, úgy értem jézusom, gondolkozzatok már egy kicsit! :D (jó tudom, az itthon nem divat.) hát de tééényleg! mondjuk ilyenekről is lehetne kérdezni meleg embereket, hogy "hogy lettek melegek." szentem nem sokan fogják azt válaszolni, hogy megláttak valakit, és KCSINNNG...
mert ez, ez itt egy VICC, ya know, ironikus:




jó lenne, ha nem lennének a szülők faszfejek (meg úgy senki). annyi embert nyomorítanak így meg lelkileg, sőt, hajszolnak öngyilkosságba. miért nem lehet hagyni, hogy mindenki úgy szeressen, ahogy akar?!


Nincsenek megjegyzések: