2018. december 6., csütörtök


én azt hiszem, ez egy nagyon-nagyon fontos dolog, és minden szülőnek, akinek kérdései vannak a meleg gyerekével kapcsolatban, annak tudnia kellene erről a filmről és megnézni.

"Akinek előbújik az LMBTQI gyereke, vagyis elmondja a szüleinek, hogy például meleg vagy transznemű, sokszor úgy érzi, hogy ő az egyetlen, akivel ez történik. A melegjogokkal foglalkozó Háttér Társaság olyan szülőkről készített kisfilmet, akik már túl vannak ezen. Ők mesélik el a tapasztalataikat arról, hogy milyen kérdések, problémák, aggodalmak, konfliktusok merülnek fel egy családban ilyenkor."





én mondjuk sosem mondtam el eddig a családomnak, hogy volt csajom. szerintem ez egy tök kemény dolog, annak is, aki elmondja, és a családnak is, akinek ezt fel kell dolgozni.
szóval elég menők, akik a videóban szerepelnek, mert mertek kérdezni, és most pedig mernek róla beszélni. és persze a gyerekeik is! maxiriszpekt!



EDIT: főleg olyan időkben, amikor a magyar kormány nem tartja EMBERNEK az lmbtqi EMBEREKET kábé. baszódjatok meg, orbánnal az élen, te mocskos diktátor geci! remélem, már nincs messze a teljes idegösszeomlásod, before or after your stroke.



Nincsenek megjegyzések: