2019. június 14., péntek

off of work - day 4.


na. szóval első hivatalos munkanélküli hetem! 11 éve először. izgi, furcsa, de mondjuk még nem ülepedett le teljesen.

szerda este debütáltam beugróként a pinups-ban a ludditákkal, egy pride-os koncerten, annyira jó volt, elég durva ez az egész, hogy akikért rajongtam tíz(plusz) éve (és máig is kurvára, most, hogy ismerem őket - a luddita sziszterz szövegei tényleg egytől-egyig kibaszott zseniálisak, mindenkor end forevör), azokkal most együtt próbálunk, dolgozunk a dalokon, bulizunk, röhögünk :)
még egy lesz, a bánkitó, ami szintén izgi, mert 1. sose voltam még a bánkitón, 2. fesztiválon fogok énekelni bazmeg! jhézusom. szombat éjfélkor ráadásul, amikor már mindenki eléggé be van baszva ahhoz, hogy szétpogózza magát a bulikánkon :)
izgultam, mint állat :) de jó volt :) mindenki cuki volt, a közönség is :)

fasza lenne, ha meg tudnék élni a zenélésből, na de ez nem fog soha megvalósulni, rengeteg ok miatt, de azért ez a hobbirokksztrákodás a világ legjobb dolga, na. vagyis főállásúrokksztrákodás is fasza lehet :) azt se bánnám, ha ugyanannyit melóznék órában, de mondjuk fele annyit keresnék, ha azt énekléssel tehetném ah. na mindegy, hát ez nem reális sajnibajni. kicsit néha álmodozom róla azért :)

jövő héten elkezdem az intézkedéseket, önkormi, bizbaszok, izé.
meg elmegyek nyaralni a balihoz :)
meg aztán el kéne kezdeni a lakást rendben tenni...

nagyívű tervek!

szóval - jó nyarat, jó új életet, mostanában sokan váltanak, nagyot, szóval én úgy érzem, egy egy ilyen év. ha lépni kell, akkor lépni kell, valahogy majd lesz :) HAJRÁ NEKÜNK!

minden kedves kettő darab olvasómat csókolom, gyertek a bánkitóra löl, drogozzatok dizájnert muaha:




4 megjegyzés:

Névtelen írta...

How about a cup of közigazgatás with some sugar? Think about it!

Üdv,
Csani

írta...

hhhheeellló Csani!
wow vad ötleteid vannak, na és mit csinálnék a közigben, a balhét?!? :D

Névtelen írta...

Természetesen semmit. Amit a legtöbben. Ha jó helyre mész, ahol nincs lekorlátozva a net, még munkaidőben távgyógyíthatsz is valami online csetszobában például.

Üdv,
Csani

írta...

I WOULD LOVE THAT!
de most megpróbálok kicsit valamit ekcsöli csinálni, de nincsenek fals reményeim, de hát meglátjuk! ki tudja, mit hoz a jövő!!!