2020. augusztus 11., kedd

veletek mizu?

en elvagyok. cukik a kutyák. de hát ez nagy kompromisszum. nem tudom eldönteni, hogy inkább nem kéne kutya, vagy de. mangó most lett 1, úgyhogy még vagy tizenöt évig ez nem téma, hacsak nem hal valami darwin-díjas halálban. vagymi.
kicsit szobafogság, mert ordít, ha egyedül maradnak, úgyhogy a bulika kábé kizárva. lehet, hogy csak gyakrabban kéne kivinnem őket barihoz nyaralni, és hagyni magamnak időt eljárni.
nemtom, hogy ha be kell járni minden nap az iribe, mi lesz...

jóska meg folyton készen van ezek miatt a kibaszott viharok miatt, mert hagyján a dörgés, de ő a légnyomásból érzi már előre és pánikol. szegénykém, ilyenkor felhúzom a kis bunkerját a kanapé mellett ❤️

btw egy barátnőm azt javasolta, hogy ekizzek be takarítás előtt :D és ez egy elég jó ötletnek tűnik jobban belegondolva, szal ki tudja, mit hoz a hétvége... kéne egy kurvanagyot porszívózni, and that might help :D 

választanom kellett a szorongás diétával vagy egyensúlyabb munchies-zal, most az egyensúly a fontosabb, hát így megy a diétám... annyira nem gáz,de lehetne sokkal jobb is. de inkább ez, mint a depi.

amúgy meghát izé. semmi. itthon vagyok folyton. minden közepesen szar. de azért oké. ami jó.


Nincsenek megjegyzések: