2021. május 20., csütörtök

ÉV SZTORIJA!!!

 
Kikészítették az ovisok a túszejtőt - csávó nem bírta a kölkök kérdéseit, végül leszállt pisztolyostól :D


"Katona vagy? Hova megyünk? Bántani fogsz minket? A sofőr bácsit fogod bántani? - ilyeneket kérdeztek megállás nélkül.

Collazo pszichésen összeomlott a kérdések össztűzében, és négy mérföld kényszerbuszozás után közölte, hogy le akar szállni."


ovisok gecc, sokkal többet kéne őket használni, nagypolitikában is!
 toljuk be őket a parlamentbe, EL SZÁ MOL TA TÁS KA baszod!


csodálatos. 

2021. május 19., szerda

energia meg emberek

 



igen.

szóval szeretek bulizni, szeretek nagyokat röhögni és beszélgetni, even egy csomó idegennel mórikálni, ha eleget ittam, és utána szeretek egyedül lenni, otthon, sokat. és amúgy is, az például egyre jobban zavar, ha egy szórakozóhelyen valami idegen beleszól a beszélgetésünkbe. azt szeretem, ha jófej és normális, és beszélgetünk valami jóról, nem arról van itt szó.


voltunk méheken egy pár éve a mikában, és az egyik szám eredetije, amit feldolgoztak, nem jutott eszembe. mint nagy zenebuzi, CHALLANGE ACCEPTED, gondoltam, és épp elkezdtem pörgetni az agyam wikijét, erre egy idegen csávó beszól nekünk, így odaveti, hogy ez meg az a szám és mosolyog, hogy no need to thank me, BUT BRO I DIDN'T EVEN ASK YOU!!! én akartam kitalálni, és amúgy eszembe is jutott volna :(((
iszonyúan felbasztam magam (aránytalanul, nyilván...)


meg amikor anita itthon volt bécsből, összegyűltünk 5-6 lány talán, de nem találtunk normális helyet sehol, persze nem a hétkerbe kellett volna menni péntek este, mindegy, így tudtuk megoldani. szal leültünk a fügébe talán, és csak a bejáratnál, a padoknál volt hely. érted iszogatunk, catch up, mizu veletek, és jönnek a részeg külföldi csávók, leülnek mellénk, beszólogatnak, feláll bazmeg az asztalra énekelni, és a lányok ilyen visszafogottan hogy haha jah nem köszi izé beszélgetünk, én rászóltam a gyerekre, hogy takarodjon a gecibe, nem akarunk vele beszélgetni, hagyjon minket békén, és frankón ott voltam, hogy hívom a biztonságit és kibaszatom a picsába a helyről.


miért nekem kell szarul éreznem magam, mert ő nem tud viselkedni?? és még mi kérjünk bocsánatot, hogy nem akarunk vele ismerkedni, hát cukros faszom nem kéne, ahogy ádi nagymamáját (asszem) idézzem?!? 


eh.

na szóval igen, nekem egyre több recharge idő kell, ahogy öregszem. de arra is rájöttem, hogy hiába nagyon nehezen indulok el szocializálódni, arra is iszonyú-iszonyú nagy szükségem van mentálisan, hiába magyarázom magamnak, hogy nem. kurvára de.


úgyhogy ma moziba megyek. legalább itthon elfogadják a szovjet oltásom lol. plusz bubu ingyér visz, mer kurvajófej (és mert a csaja nem ér rá LÖL). promising young woman AH YES - megnéztem már persze, de hát moziban, carey nagy képen, anytime.



puszi. próbáljatok normálisok maradni, ha már én ezt a csatát elvesztettem (elég rég lel), meg egészségesek, mentálisan és fizikailag is. 



2021. május 18., kedd

I'm Charles, I will be your hangover today!

 

jaj ezt most találtam a vimeon a listámon, hát valami csodálatos!

Charles, your hangover!!


pont pénteken nosztalgiáztunk a marximban, hogy huszonévesen milyen kibaszott szar döntéseket hoztunk, és milyen kurvajó bulik voltak... és hogy csináljunk egy meggondolatlan estét, vagyis hogy úgy kell döntened, ahogy 25 évesen döntöttél volna abban a szituban :D

de hogy majd előre felkészülünk, kivenni szabit, utána min. két nap recovery, előtte kialszod magad, rendesen eszel, stb. :D mert már negyven felé így toljuk eh

hiányzik azért egy-egy ilyen este, mikor nagyon készen, hajnalban érek haza, amikor már jön fel a nap. mondjuk a heti többet nyilván már nem bírnám, de pár havonta jöhetne egy :) 
csak már egy hely sincs meg azok közül, ahol hajnalban kiköt az ember... vagy biztos van, csak én nem ismerem, plusz mindenki tizenhat...


hónap végén 38 leszek, két év és negyven. még nem érzem kínosnak a hoodie-kat meg a sneakereket, de attól tartok, ötven évesen is ezt fogom viselni... és majd kinevetnek a gyermekek a villamoson lol


2021. május 14., péntek

hekker


ha értenék bármihez is, vagy meg bírnék tanulni dolgokat, akkor lehetnék valami tévésorozat hekker, és akkor azt csinálnám szabadidőmben, hogy az ilyen idiótákat meghekkelném és eltüntetném az összes pénzüket, aztán kacagva figyelném, hogy anélkül mekkora a pofájuk. mikor csukják már le végre?!

mindezt persze a virgin-szigetekről vagy valahonnan, ahol nincs kiadatási egyezmény lol, meg ahol ők tárolják a számlákat.


2021. május 12., szerda

monnyátok már meg,


hogy mi a faszért megy EZ A SZÁM A FEJEMBEN? hogyan került oda!? KI A FELELŐS?!??!


2021. május 10., hétfő

rendkívül pontos sajnos

 


:/


de most csak azért, mert hogy jön az áfa, és az összes szart meg kell gyorsan rendelni az aliról LEL :(


2021. május 1., szombat

ACAB vol. 463283591876777788913.

 

1.26 gramm bazmeg... micsoda hős :(

olyan szomorú, hogy kibaszott fűszívókat vegzálnak a kibaszott rendőrök meg hómlesszeket 2021-ben. ez a hazám bazdmeg. szégyen.

az az igazság, hogy ha nagyban csinálod, akkor senki nem nyúlhat hozzád. 

lazán kapcsolódik, de az elv ugyanaz: a dirty money netflix doku vonatkozó része Martin Shkreliről, tudjátok, a kis patkánygyerek, aki megvette az aids-gyógyszert, majd felemelte az árát. na ezt csinálja a big pharma az egyesült államokban, csak nagyban. kiscsákó börtönben, pharma exec-ek a szesell-szigeteken golfoznak. 


gecire kiábrándító, hogy az emberiség mekkora egy darab szar. tudom, hogy ez van, ez volt és ez lesz, kábéra ez a világ rendje, nincs igazság és nincs karma. csak a kisemberek szopnak, a gazdagok meg férgek kábé. tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de ha elkezdesz róla gondolkodni, kibaszottul de.


úgyhogy boldog munka ünnepét, kis barátaim.