2021. augusztus 27., péntek

hozom a formám

 
ma reggel fél nyolckor arra ébredtem, hogy hol van az útlevelem, nem emlékszem az utolsó helyére. hétfőn indul a gép NYUGATRA. 

na szóval azóta kerestem mostanáig, minden dobozt kétszer áttúrtam, volt egy pánikrohamom, majdnem elájultam, csatakra izzadtam az egész ruhámat. közben akartam anyámat hívni, mert a festőkkel volt a régi lakásban, de már az korábban volt, de ő meg okos, és izzította a sógornőm a szomszédban (8 és egy kicsi hónapos pocakkal), és KURVÁRA OTTHAGYTAM a töküres, kipakolt lakásban egy fiókban bazmeg. 

DZSIZASZ FAKEN KRÁJSZT.

a múlt heti izgalmam az volt, hogy szent istvánt meg a diszkóturult egy delta variánsra kísértetiesen hasonlító tüneteket produkáló megfázással köszöntöttem, el is mentem nagy parámban, és nyomtam tizenötér egy pcr tesztet, mondjuk a lelki nyugalmamért megérte (nagyobb szopó lett volna, ha a reptéri teszten derül ki...). bezzeg NYUGATON a kurva ételkiszállítós futárral lehet otthoni pcr tesztet hozatni, mert az az egyetlen, ami mutatja, hogy épp beteg vagy-e.

na szal ja. tolom a hájlájfot. 
minden oké lesz!!!! (i guess...)

fuh gecc


2021. augusztus 4., szerda

kalandjaim a kormányablakban

 
HOT TIP: attila úti kormányablak az alagútnál! én magam is kaptam a tippet, az ötös ott tesz le kb pont. GÁDBLESSZ! 

lejárt a jogsim, az online foglalás az egy horror, két hétre előre egy db időpont volt egész budapesten, a mechwart ligetnél, de beugrottam ide, tíz percet várakoztam, és az ügyintéző ahelyett, hogy négyezerér felszámította volna, segített, hogy online az ügyfélkapumon megcsináljuk, ingyen. szintén nettó tíz pé.

KÖSZI!!! nem hittem volna, de attila úti kormányablak: ⭐⭐⭐⭐⭐

holnapi kalandjaim: dózsa györgy úti NAV!

STAY TUNED!