2022. április 30., szombat

revelation/disclaimer


elkezdtem nézni a queer eyet, és minden epizódon sírok. (talán ezt kéne a tinder profilomra kirakni?🤔)

also függő lettem.

olyan szórakoztató és pozitív, jó-jó, hát amerikai, de nagyon jól van kitalálva, megírva, kasztingolva - szal yaaassss fab5!!!




2022. április 7., csütörtök

ez nem politika,

 ez művészet!!!




2022. április 6., szerda

mámamá

 
szal ma már az foglalkoztat, hogy hogyan lehetséges, hogy csak MOST vettem észre mosás közben, hogy a kurvakényi mellytartóimban, amiben nincs cetli, a párnákon van indeed a méret. 
szóval ez megmagyarázza, hogy az a száz db xl-es, amit rendeltem pár hete, abból mér esik ki a csecsem, hát mert az előző l-es volt. annyira tipikus. egy igazi idióta vagyok, de hát mondjuk ez nem újdonság!

hát oké.

mindjárt meghalok, mert fél 10-kor kezdődik itt nálunk a munkaidő (nyilván rátekintesz már 9-kor azért, szóval szopi), szerdán viszont 9-től van egy ügyfélcall (de ma voltam utoljára szerencsére), de mivel 10-től is volt egy fontos callom, így 8 óta tolom a melókát, oszt mostanra azt se tudom, mi a fasz.

szerencsére közben meg is jött!

és még az is, de az szuper, hogy pont otthon tudok lenni pipike esküvőjén, tegnap küldte a meghívót, és ez nagyon pompás hír :) jövő héttől két hét szabi, megyek haza, valszeg egy nap nyugtom nem lesz pihenni :D, de legalább nem meló. 


fel kell szíjjam magam, mert azután május végéig irtó szopper lesz, na szal mához nem egészen egy hónapra forgatnunk kéne egy filmet, majd leadni 31-ig, szóval izgike fejenpörgés alakul! de mondjuk at least tényleg izgike :)

és ez nyilván azt jelenti, hogy kurvára nem leszek szabin a szülinapomon, se nem megyek a tetőteraszos szállásra bariba, meg sehovase :((( 






2022. április 4., hétfő

választási másnap, elég mélyen

 
ezt hallgatom, meg ezt, hogy ne legyek ennyire osszetorve. de persze mindig van lejjebb. negy eve aszittem, nincs, de van. MINDIG van. orban meg tudja csinalni. 

epp azon filozik a 69,5 eves anyam, hogy hova mehetnenek apammal. hogy hogy adjak el a sajat kezukkel felhuzott hazat, amiben felnottem es hol kezdjek ujra hetvenevesen. az a szuper, hogy nagyon aktiv es anyagi biztonsagban elo nyugdijasok. hogy ha barmi tortenik a mostanaban mar torekeny egeszsegukkel, ne egy rohado varoteremben haljanak meg, mig varjak, hogy valaki rajuk tudjon nezni, hogy az unokaknak legyen tanaruk az iskolaban, hogy fuggetlen es szinvonalas egyetemre mehessenek, hogy legyen alattuk szocialis vedohalo, elottuk egy fenntarthato jovo, egy elfogado, egyutt dolgozo tarsadalom reszesei lehessenek, satobbi satobbi satobbi
es ok a szerencses, "gazdag" (mashol tokatlag kozeposztalybeli) fovarosi emberek. 

emlekszem, negy eve pont a valasztasok utan jottem berlinbe nyuszoekhoz, talan az volt az utolso alkalom, mielott kikoltoztem. szomi voltam persze, es nagyon vonzo volt berlin.
es most itt vagyok, good riddance, i guess. (also puszi csani :D) 

most ez nagyot lokott azon, hogy maradnom kell, elillant az az opcio, hogy egy-ket evig maradok aztan hazamegyek, talan talalok egy lakast, melot stb. hogy kemenyebben nyomjam a nemetet, hogy bebiztositsam a maradasomat, hogy annyit tegyek felre, amennyit csak tudok. es jovo heten megyek haza es ugy varom es kozben meg... sirok. tegnap este nem vartam meg a fullos eredmenyeket, azt tudtam, hogy a fidesz fog nyerni. de reggel a ketharmad es a mi hazank teljesen a foldbe dongolt. 

biztos egy csomoan most megnyugodtak, hogy minden fasza lesz :( 
ugy szegyellem, hogy tobbmillio honfitarsam egy ilyen ember melle tette le a voksat. es egyszeruen nem ertem. nem tudom felfogni. persze, budapest, meg buborek meg minden, de... ez nem csak ezen mulik, sok mulik ezen, de a legtobb az embereken. szoval mi a fasz emberek??? tenyleg, tenyleg ennyire elkepzelhetetlen, hogy lehetne jobb?? sokkal-sokkal jobb??? az unokak nem veletlenul akarnak mashol elni!!! nem azert, mert ekizni akarnak ejt-nappalla teve meg buzulni, HANEM NYUGIBAN AKARNAK ELNI, azert. ahol nem kell a melodat felteni, ha nem vagy joban a helyi mokaszinos neres fasszal, ahol nem szolnak be a pedo papok es nem szurkal meg egy pszichopata a villamoson, ha ferfikent kifested a kormod, mert kurvara mindneki leszarja, hogy hogy nezel ki, mert nem az a fontos. ahol nem kell dontened, hogy kifizesd a kajat vagy elmenj egy koncertre vagy szinhazba (es van igeny szinhazra...). eh. 


na jo, szoval ha ez kell, hat legyen nektek nyakig ero hig fos. fulladjatok bele. csak azokat sajnalom, akik most ugyanugy osszetorve, uveges tekintettel porgetik a hireket, mint en, csak nincs lehetoseguk kulfoldre koltozni. olellek titeket.