2022. április 6., szerda

mámamá

 
szal ma már az foglalkoztat, hogy hogyan lehetséges, hogy csak MOST vettem észre mosás közben, hogy a kurvakényi mellytartóimban, amiben nincs cetli, a párnákon van indeed a méret. 
szóval ez megmagyarázza, hogy az a száz db xl-es, amit rendeltem pár hete, abból mér esik ki a csecsem, hát mert az előző l-es volt. annyira tipikus. egy igazi idióta vagyok, de hát mondjuk ez nem újdonság!

hát oké.

mindjárt meghalok, mert fél 10-kor kezdődik itt nálunk a munkaidő (nyilván rátekintesz már 9-kor azért, szóval szopi), szerdán viszont 9-től van egy ügyfélcall (de ma voltam utoljára szerencsére), de mivel 10-től is volt egy fontos callom, így 8 óta tolom a melókát, oszt mostanra azt se tudom, mi a fasz.

szerencsére közben meg is jött!

és még az is, de az szuper, hogy pont otthon tudok lenni pipike esküvőjén, tegnap küldte a meghívót, és ez nagyon pompás hír :) jövő héttől két hét szabi, megyek haza, valszeg egy nap nyugtom nem lesz pihenni :D, de legalább nem meló. 


fel kell szíjjam magam, mert azután május végéig irtó szopper lesz, na szal mához nem egészen egy hónapra forgatnunk kéne egy filmet, majd leadni 31-ig, szóval izgike fejenpörgés alakul! de mondjuk at least tényleg izgike :)

és ez nyilván azt jelenti, hogy kurvára nem leszek szabin a szülinapomon, se nem megyek a tetőteraszos szállásra bariba, meg sehovase :((( 






Nincsenek megjegyzések: