2022. május 30., hétfő

ez hírcsárda,


ezt nem veszem be, hogy ez valóság! 


:D 
remélem, pár kamionnyi rágondolást és imát is küldenek gádblessz!



szülinapom

 


mondjuk amúgy is utálom a szülinapom, mert egy szar, a szám mondjuk nem érdekel. de nem kizárt, hogy mindjárt megjön, és ezért :) mindenesetre a szülinapom mindig csak arra emlékeztet, hogy egyedül vagyok, mind egyedül vagyunk, egyedül születünk és egyedül halunk meg és minden egyre szarabb. 

mindenesetre yet again egy szar szülinap. igaz, pénteken is szar napom volt!! szabit akartam kivenni, aztán pénteken már vissza, még reménykedtem egy fél napban, de nem, reggel egy kolléganőm bebaszott valami meetinget, mert beteg, aminek a témájáról fogalmam se volt, de nem baj, csak hallgatni kell kb, hát ezzel az erővel ő maga is beülhetett volna, na mindegy... ráadásul ugyanakkor kezdődött egy másik, fontos callom, szóval 47 perc után csatlakoztam, és nem értettem semmit és geci feleleges volt az egész, de legalább közben parázhattam az előző mítingen megbeszéltek miatt. 
így inkább délután már majdnem elsírtam magam valami szaron. mindenki beteg meg szabin van, és akkor én itt bénázok középen és mindent le kéne adni és ki a fasz fogja megcsinálni és hol a nyersanyag és mi a fasz lesz és ah.

és nagyon szeretnék elmenni nyaralni. nagyon. 

hideg is van és felhős, szal ja, nem egy jó nap. meg hétfő bazmeg eleve.


amúgy múlt csütörtökön volt szuper napom (szünnap volt itt), azt úgyis előszülinapnak tartottam, barbara kruger és david hockney kiálltások, meg vettem magamnak egy iszonyat cuki albumot, david hockney dog days albuma, egy full kötet csak a két tacskójáról :D festmények, vázlatok, egy csoda! persze később az egész nap miatt lelkifurdalásom lett, hogy miért költöttem ilyenekre, meg a lakáspara meg minden szar, najó, de szóval örültem a könyvnek és a kiálltásoknak after all, és az idő is szép volt!


hátoldal❤️

2022. május 27., péntek

american dream

 

thoughts and prayers, aha, de a törvényhez senki nem nyúl hozzá (még obama se mert). szerencsére a pénz is jól jön az NRA-től.

wtf usa






imádom azt a két érvet, hogy:

1. bEnnE VAn aZ ALkotMÁNyba - igen, nyilván 1787-ben is úgy értették, hogy mindenki vehessen magának akármennyi ak-47-est, amikor mindenkinek elöltöltős puskája volt, ami hármat lőtt percenként 50 méterre max. itt erről egy fasza cikk, onnan a kép:





2. de arra van, hogy megvédjed magad!
hát persze. a havi 40-50 emberáldozat (nagy részük gyerek) meg járulékos veszteség, ugye?! 



2022. május 26., csütörtök

kurva anyád kína

 

deszuperjó, hogy a biktorúr ilyen szívélyesen invitálja a kínai kormányt, hogy hadd basszon minket is jól meg! 
azon persze picsognak, ha a magyar kisebbség nem tud magyarul tanulni külföldi magyarlakta településeken és csorbítják a jogaikat (jogosan amúgy), de ha más irtja ki a vallási kisebbséget, az amúgy oké, az megbízható, gondos gazdasági partner és jóbarát. 




Unprecedented evidence from internal police networks in China’s Xinjiang region proves prison-like nature of re-education camps, shows top Chinese leaders’ direct involvement in the mass internment campaign.





azt is bebasszák a börtönbe, aki nem cigizik és nem iszik alkoholt. soha nem látott még ilyet a világ (oh wait, pol pot...). de azt is csak nézte a világ, néhány kis féreg tapsikolt is nekik, mint most is. néhányan népirtást emlegetnek, és nem tapsikolnak. de az ujgurok ugyanúgy halnak meg nap mint nap ezekben a táborokban, akár tapsikolunk, akár nem. jobban belegondolva egy atomháború tenné a legjobbat a földnek.


retkes, rohadt egy világban élünk, ahol minden undorító dolgot meg lehet csinálni, és nem is kell annyira titokban tartani. az internetek miatt még kevésbé is lehet, de hát ez egyik pszichopata diktátort sem állította eddig meg. 



2022. május 24., kedd

2022. május 20., péntek

FUCK TO DA YESSSSS BIATCH

 
most derült ki, hogy meghosszabbítják a szerzimet!! WOOHOOO! augusztus végén jár le az egy éves határozott idejű, és ilyenkor ha mindenkinek oké, megy tovább határozatlan idejűre.

FUCK JAAAA BIATCH

már csak lakást kell találnom, az úgyis olyan egyszerű itt berlinben HHHHAHAHHAHAHAhahhahhahhahaaahhhh... :...(




EDIT: sose térek vissza, csani, itt lehet bum bum fagyit kapni a reweben!!!!!!! 




2022. május 13., péntek

2022. május 11., szerda

2022. május 10., kedd