2023. május 14., vasárnap

kopogtasson a halál a te válladon, böjte csaba!

 
jóh, egy ideje csak fröcsögni járok ide a blogba :D de mindig van min. 
ma ezen a kedves, buta öreg bácsin fogok.


Hát mondom, ilyenek a nők. Ha virágot kapnak turbékolnak. Ha a fejsze fokával kopogtatják a vállukat, akkor sikoltoznak. Nem olyan komplikált a női lélek. (…) Mindig, amikor egy ilyen asszony jön, akkor a kollégáknak elmondom, el kell vinni a fodrászhoz, aludja ki magát, szép ruhákat kell venni a turkálóban, és nagyon hamar megnyugszik, biztonságban érzi magát a nő. Kicsit sírdogál, de tényleg talpra áll.”

nyilván lejött eddig is, hogy nem gyakorlom a vallásom, és különös undorral szemlélem az egyházakat és azok képviselőit (nemegyenlő nincs isten, és nemegyenlő mindenki hülye, aki hisz, de ez egy másik téma). de szóval az különösen fel szokott baszni, amikor bigott öreg, cölibátust fogadott bácsik elmélkednek a női lélekről. menj már a picsába, de tényleg. 

ez egyben jött azzal a hírrel, hogy a kedves bácsi mennyi árvát megmentett az utcáról, hogy aztán egy pedofil predátor éveken keresztül abuzálja őket az ő házában, úgy persze, hogy mind minden jó egyház, az egész rendszer ignorálja az áldozatok beszámolóit újra meg újra meg újra. SAJNÁLATOSNAK NEVEZTE. hát a kurva anyád. 

szégyen. SZÉGYEN. 
böjte csabának nem a női lélekről kéne értekeznie, hanem lemondani a ház vezetéséről és elbujdokolni és megkövetni azt a rengeteg áldozatot, akiknek közvetetten pokollá tette az életét.

SZÉGYEN!



UPDATE: lazán kapcsolódik:


Nincsenek megjegyzések: