2016. december 3., szombat

felnőttem!



ó! képzeljétek: ekcsöli lefoglalóztuk az új autóMAT, (már kimondhatom) FIFIKÉT!!! (hacsak nem kap valami rettentő vicces rendszámtáblát, vagy nem lesz mégis kedvem valami forró, latin névhez a fiesta miatt...)
annyira durva! az első felnőtt vagyontárgyam, ami konkrétan a nevemen lesz.


persze én, naiv gyermek, jó, tudtam, hogy lesz még vele költség meg minden, de hogy bazmeg ennyi... dzsízasz. szóval ez a vagyonszerzési adó, meg nincs rajta téligumi, az azért kéne, meg felszerelni meg lófaszkolbász... anyám. na mindegy, legalább szerencsés vagyok, és a család összedob nekem, úgyhogy nem kell hitelt felvennem, hanem majd nekik törlesztek. ők csak nem viszik el a kocsit, ha nem utalok időben LÓL.
szóval idén karácsonykor én egy autót kapok, a család pedig azt, hogy kölcsönadhat nekem, NO NEED TO THANK ME! :D

cuki a kocsika, igazán cuki! piros kis gubacs, mint malvin, csak olyan luxusfelszereltségek találhatóak benne, mint elektromos ablakemelő (WOOOW), műűűűködőőőő rádió!!!, szervókormááány! ŐRÜLET, én mondom. tiszta izgatott vagyok. szóval max két héten belül autótulajdonos leszek. fifike és én. én és fifike.

mondjuk mégis lehet meghirdetem malvin, hátha valaki elviszi egy húszasért abban a tíz napban, amíg még van műszakija...





4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Vagyonszerzési illeték. Az adó az a gépjárműadó. Amit mellesleg '17-re nem kéne fizetned, ha január 1. után lennél csak tulajdonos.

Üdv,
Csani

írta...

Menymárapicsábacsanád, hát most szólsz?!? :D nnnamindegy, mert én örülök, hogy minél hamarabb lerendeztük. a malvint elvitték :( gonosz emberek. egy farmra... itt csak a hűlt helye maradt az udvaron :(((
don't hurt me in my mourning, evil man!!!

Névtelen írta...

Hogy enyhítsem a fájdalmadat: az adód 60%-a a központi költségvetést gyarapítja majd, úgyhogy jó helyre kerül a pénzed.

Jó éjszakát,
Csani

írta...

YOU ARE SO FUCKING CRUEL.