2016. december 13., kedd


jézusisten
most jövök az állatkórházból, a majom állatot elbaszta egy kocsi, azt hittem, én ott halok meg, mert nem hittem, hogy túléli azt, amit láttam, de előjött, és úgy tűnik, a legnagyobb sérülése, hogy eltörött az egyik kis lábujján a köröm... persze fullra beszart, mondjuk nem tudom, jobban-e, mint én, szóval elvittem a szexidoktornőhöz (mindig ő van ott, mikor randomra megyek... VÉLETLEN? ALIGHA! plusz ma a szexidoktorúr volt vele beosztva) és gyorsan ellátták, kb semmi durva, de átküldtek az állatklinikára, hogy megfigyeljék éjjelre, mert valami folyadék van a hasában, és ha vérzik, akkor egyből meg tudják műteni.
hála barinak, aki eldobott az orvoshoz, és a kormány és a taxitársaságok kurva anyját, hogy amióta kipicsázták az übert, nem lehet kibaszott taxit szerezni, és a sokkos kutyámmal békávéznunk kellett, mert hiába hívtam két telefonon egyszerre a szájbakúrt taxitársaságokat, nem vették föl egy kibaszott helyen sem.



szóval hazafelé vettem magamnak egy üveg bort, és most mindent megiszok, ami itthon van




a kutyának meg ez volt az utolsó kalandja póráz nélkül EVÖR.




kurvaéletbe.
ez biztos egy jel.
még nemtom, mire.




3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Drága Fagyi, remélem tényleg semmi baja. Ez biztos egy jel arra, hogy kutyaiskolába kezdjetek járni :) Szerintem mindketten élveznétek :) N.

írta...

Jah, i know... Mikor jártunk, szerettük :) tavasszal asszem visszamegyünk :)

írta...

btw a kutyasuliban sem volt nagy ellenszer erre a para-dologra, ami neki van. az egyik srác azt mondta, hogy csodálkozik, hogy valaha el merem engedni pórázról... de már nem fogok, max egy lakatlan szigeten, najó esetleg mezőn is. :)
de már lesz kocsi, szóval elvileg tavasszal csapatjuk megint :)