2017. június 30., péntek

mennyire baszott szét a hét,


ha az iriből hazaérve a kapuban a lakáskulcsom helyett az irodai beléptetőkártyát veszem elő?!

gec.





annyira száni vagyok. annyira nem tudok ismerkedni. napi megígérte, hogy kerít nekem valakit. kibaszott kurvaélet! HOGY LEHETEK ENNNNNNYIRE GÁÁÁÁZ???





hol van a maunikám? :(




2017. június 29., csütörtök


amúgy ezt vágogatjátok?!:
kamu volt a börtönös levél a lúgos fasz perében. remélem, hogy miután elítélték emiatt, utána a hamis tanúzós perben is megbasszák rendesen.

az egész annnnnnyirakemény



amikor



az időjárásra azt mondja reggel a híradós a rádióban, hogy kánikula, jégvihar, forróság ÉS zivatarok lesznek MA, rómában kikapcsolják a köztéri csapokat és este csökkentik a víznyomást és nevadában elolvadnak a postaládák, akkor csak gratulálni tudok ahhoz, hogy trump kilépett a párizsi egyezményből, igazán jó üzenetet közvetít, mindegy, megdöglünk mind úgyis. :(



2017. június 28., szerda

jó, szal


hétfőn szétrepedt a konyhaablakom, ma meg leszakadt a redőny a hálóban.
OK!
de legalább alig eszem, mivel le vagyok égve, szóval olyan karcsú leszek, beszartok. mai bizarr rendelős ebédem: sárgarépa sütőtökkel és fetasajttal. semmi értelme, de ripsz-ropsszal nem volt rossz!
és tegnap összeraktam a tavaly ELŐTT karácsonyra kapott ikeás szekrényemet, az a kis négyzetes, amibe a lemezek pont beférnek, tök fasza, csak közben kurvasok cuccot kiszedtem, amiket minnnnd el kéne vinni az irodába garázsszélre, aztán az adománydobozba a dürerhez... de aztán!

amúgy van egy csomó minden, amit mind kéne csinálnom, gitárt és éneket gyakizni, pár számot gyakizni ehhez a funky projekthez, amivel elvileg stúdiózunk szeptemberben, na hát nem is tudom, majd meglátjuk, meg gabcsikáék esküvője szervezés, meg már talán kéne a nyári gumi, meg meg meg...
ehhez képest hazaérek, ledöglök a kanapéra és most épp the handmaid's tale (kurvajó amúgy). mondjuk most kurvasok a munka, mert a kolléganőm szabin, de hát ha sok a meló, akkor pörgök és akkor itthon is sokkal több mindent megcsinálok, ez tök jó (mondjuk persze limitált ideig van ez, aztán jön a teljes kiégés :D). szal tegnap szekrény, ma gitár- és énekgyaki.

holnap szoppantyú míting jeszoké :/






2017. június 26., hétfő


én: kurvára nincs egy fillérem se már, és elseje szombat :( spórolni fogok.

kollégám: kell húszért egy jegy a foo fighters-re mára??
szintén én: HÁT PERSZE! később kifizetem, jó?

:(

on the other hand: ma este FF! :)



2017. június 25., vasárnap


na azon felül, hogy érdekes lehet szülni, csak egy dolog miatt szeretnék gyereket, és az az, hogy ilyen hülyeségeket tudjunk tolni vele:





2017. június 23., péntek

INSTA-CELEB LETTEM!!!


egy kolléganőm látott meg egy barátnője instáján! titokban lefényképeztek! DURÖVA!



:)
végre valaki értékeli a delikát stílt, amit képviselek :DDD


2017. június 22., csütörtök


buzilobbi!!!
majd arról valaki egyszer elmondhatná amúgy, hogy MI az.

de azért eléggé kacagtam:






csacsacsa


ez de érdekes!!!
CSERNOBILBAN MARIHUÁNÁVAL TISZTÍTOTTÁK MEG A SZENNYEZŐDÖTT FÖLDET

meg hogy mindent elbasz az emberiség, de a természet meg mindenre tud megoldást... olyan kemény... és persze továbbra is leszarjuk. meh.

illetve az aurórás igazoltatás? az ipari kender miatt??? faszok. tényleg. faszok. a magyarországi drogtörvény átgondolatlan, demagóg faszság. és semmi értelme.







2017. június 20., kedd


ú ez a volvo szpot gecó






2017. június 18., vasárnap



úristen, olyan jó csönd van itthon! annyira geci hangosak voltak az éjszakák szicíliában :D

hm

mh

nem is tudom



minden olyan furcsa.




MEGÉRDEMLEM
Rendező: Weith Katalin
ELTE Filmtudomány MA - Vizsgafilm , 2017.






szerintem elég jó


2017. június 16., péntek

ciao ragazzi!


tegnap éjjel visszatértem, száraz, kiégett aggyal, ya know, és ötbilliárd szúnyogcsípéssel, who would have thought, hogy szicílián geeecisok a szúnyog, minden testrészem viszket gyakorlatilag... cserébe barna lettem (mmint a saját márvány vízihulla színemhez képest), csuda dolgokat láttam meg ettem meg minden. elég uncsiban nyomtam egyébként, semmi bulika meg őrület, de jó volt. megismerkedtem egy aranyos szerb lánnyal a cataniai hostelben, egy furcsa japán csajjal, aki az egyik hostelben a csávó csaja volt, jó arcok, illetve rá kellett jöjjek, hogy rám a hatvanas olasz öregurak pörögnek, bazmeg többen is leszólítottak, de frankón, egyébként jó arcok voltak, de BAZMEG, tényleg ennyire megöregedtem?? azt hittem, hogy a mentális korom nem befolyásol, DE BAZMEG DE! öregnek érzem magam, ez oké, de maradnék még azért a hatvan alattiaknál :/ nem vittem elég szekszi ruhát minden bizonnyal... de nino pl végre TÖKRE vágta, hogy miért utazom egyedül, aszonta, egyszer ment nyaralni a legjobb barátjával, de bárcsak otthon maradt volna :D
olvastam végre a könyvemből a strandon meg a vonaton (lorrie moore: birds of america c. novelláskötetét olvasom, vagyis veszem elő néha, utoljára novemberben dubaiban a medence mellett olvastam, mert a kevinnel mg nem végeztem, de túl nagy volt :D ), szóval kurrrvajó az a könyv. nemtom, magyarul van-e, meg hogy ez a nagyon amerikai cucc érdekel-e valakit, de nagyon jól vannak megírva, még úgy is, hogy van olyan 3-5%, amit nem értek, el kéne kezdeni szótárazni. majd ha újraolvasom a sztorikat. jól ír nagyon a csaj tényleg.
ma még szabin, elképzeltem, hogy ma majd elmegyek a bótba, bevásárolok pl mosószert, majd mosok, meg készítek enni, mert nincs itthon semmi, oly romantikus lesz, de épp zivatar van és megjött, amire ÚGY ráparáztam, hogy úristen, RÁKOS vagyok, még van két hét, majd megnéztem a rendkívül szofisztikált menstruációs appot, ami kb egy naptár, és kurvára PONT ma kellett volna megjönnie. még szerencse, hogy van ilyen app, különben most már haldokolva fetrengenék... és amúgy jesssz, hogy nem utazás közben AHH.
egy krézi biccs a hostelben (de tényleg, ilyen horkoló, őrült asszony), akinek felajánlottam kvarelint vagy algoflexet a fejfájására, lenyúlta az összes kibaszott tablettát, amit vittem, WHY?! illetve miért adtam oda neki az összeset, miért nem csak egyet? olyan naiv vagyok. still, ilyen öregen is :/
a cataniai hostel kurvajó volt, cukik voltak nagyon, és volt egy amerikai csávó, aki szerintem ott maradt egész nap a hostelben, és 18 fokra állította a légkondit (kint este 28...NORMÁLIS?!) és ÚGY horkolt, hogy a füldugómon simán átütött (pedig nagyon ritkán folyamodom a füldugóhoz, de mindig velem van a bizti kedvéért, de parázom, hogy nem hallok majd és nemtom, agyonüt egy zongora) és már frankón azon gondolkodtam, hogy ez a csávó beteg, mert ez nem egészséges, de tényleg. nagyon durva volt...
szóval: sok pénzt elbasztam kajára, pedig egyébként kijöhettem volna jobban is, mindegy, de legközelebb asszem inkább privát szobára fogom költeni :) lehet, hogy ninonak igaza volt, és öreg vagyok tényleg :D
kedves szüleim kedvesen elvitték a kocsit szervizbe, ami kurvajó, csak otthagyták és leléptek a balatonhoz, így most az összes hétvégi tervemet kettébe vágták, mert mindhez kellett volna a kocsi :((( persze szokás szerint nem kérdeztek meg előtte, csak bejelentették, hogy akkor elvitték. az én terveim nyilván le vannak fosva. annyira fel tudom ezen baszni magam.

all in all, minden jó, megyek mosni. összeetnáztam a cipőm :)))

picsába, a mosószer...




2017. június 8., csütörtök

oooooóóóóóóooooo


trááálllálllááááááá hálidéjkeeeeh




bubu ma jön vissza cataniából az anyukájával, kérdeztem, na? mondta, hogy hát az egész sziget mint egy joviális nyócker :D mondtam FASZA!!! :)

AH




2017. június 6., kedd



Azt nem állítom, hogy nem fájt
Azt nem állítom, hogy nem fájt
Azt nem állítom, hogy nem fájt



hátbazmeg :O

fú komolyan
olyan szégyenérzet nélküli emberek vannak... valszeg mind ügyvéd meg marketinges :(

ahogy eddig is mondtam: földünk, országunk megérett a pusztulásra. elsőnek pl. elpusztulhatna a kormány...




csajom! :D
láv



emberek,


akik ha választani lehet, inkább a szarabb helyen szeretnének élni a kettő közül.

WHY.



2017. június 4., vasárnap

then I regret nothing!


hangos kacaj
:)