2017. június 28., szerda

jó, szal


hétfőn szétrepedt a konyhaablakom, ma meg leszakadt a redőny a hálóban.
OK!
de legalább alig eszem, mivel le vagyok égve, szóval olyan karcsú leszek, beszartok. mai bizarr rendelős ebédem: sárgarépa sütőtökkel és fetasajttal. semmi értelme, de ripsz-ropsszal nem volt rossz!
és tegnap összeraktam a tavaly ELŐTT karácsonyra kapott ikeás szekrényemet, az a kis négyzetes, amibe a lemezek pont beférnek, tök fasza, csak közben kurvasok cuccot kiszedtem, amiket minnnnd el kéne vinni az irodába garázsszélre, aztán az adománydobozba a dürerhez... de aztán!

amúgy van egy csomó minden, amit mind kéne csinálnom, gitárt és éneket gyakizni, pár számot gyakizni ehhez a funky projekthez, amivel elvileg stúdiózunk szeptemberben, na hát nem is tudom, majd meglátjuk, meg gabcsikáék esküvője szervezés, meg már talán kéne a nyári gumi, meg meg meg...
ehhez képest hazaérek, ledöglök a kanapéra és most épp the handmaid's tale (kurvajó amúgy). mondjuk most kurvasok a munka, mert a kolléganőm szabin, de hát ha sok a meló, akkor pörgök és akkor itthon is sokkal több mindent megcsinálok, ez tök jó (mondjuk persze limitált ideig van ez, aztán jön a teljes kiégés :D). szal tegnap szekrény, ma gitár- és énekgyaki.

holnap szoppantyú míting jeszoké :/






Nincsenek megjegyzések: