2017. július 5., szerda

JESZ


Jogerős a melegeket és romákat verő gárdisták börtönbüntetése

"Az elkövetők a támadást követően a Nyugati téren egy nagyobb csoport ellentüntetőhöz csatlakoztak, és homofób rigmusokat skandáltak. A nyomozás során kiderült: valamennyi elkövető a jogerősen betiltott Magyar Gárda utódszervezetének, az Új Magyar Gárda Mozgalomnak a tagja, ketten közülük vezető beosztásban. A Pest Központi Kerületi Bíróság 2016 novemberében elsőfokon eljárva két elkövetőt letöltendő, hármat felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt.
(...)
“Nagyon fontos ítélet született, amely egyértelművé teszi: a szélsőséges ellentüntetők nem hivatkozhatnak a szólásszabadságra, amikor a Pride felvonulás résztvevőit tömeges skandálással próbálják megfélemlíteni“ - írta a közleménybe Dombos Tamás a Háttér Társaság munkatársa."




btw CSANIKÁM, wt actual f?





6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Egyértelmű volt, hogy előbb vagy utóbb felfedeznek. Ez a sorsom. Úgy is mondhatnám, das ist mein kampf. De úgy már nem mondom.

Üdv,
Csani

írta...

:D te állat. mindig úgy meglepődöm, hogy még olvasol... how do you bear?!

Névtelen írta...

Nem medvézek senkit.

Üdv,
Csani

írta...

TUTTTAM, hogy szellemeskedni fogol!
egy dolgot mondj meg: ismerjük egymást? az a képzetem, hogy egy ezelőtti életből (értsd bármi, ami egy éven túl történt velem a múltban löl) ismerősök vagyunk, de nemtom. (amúgy jellemző, a saját barátaimat nem ismerném föl. meh.)
persze ha okos lennék, lenyomoztatnálak valami ájtís-efbíájos ismerőssel, na de where is the fun in that?! :D

Névtelen írta...

Háhhháháháhááá...nem. Embereket ismerni túl XIX. század. És felesleges. Pláne engem. Nem is értem, miért készítenek rólam filmet?

Üdv,
Csani

írta...

TRU DAT!
:F
:D