2018. február 28., szerda



fizuka előtt egy nappal rájönni, hogy van még egy mirelit pidöza a mélyhűtőben...
Ó JÉÁ!!!

néha imádom az életem!!!



2018. február 27., kedd

truth be told,



csípom ezt az időjárást! imádom a havazást! eleve sokkal jobb, mintha 1-2 fok körül lenne és zuhogna az eső... így minden hangszigetelt és fehér és szép, nincs sár, nincs eső, nincs latyak, ropog a lábam alatt.

fagyika mondjuk a durva sózásokat nem approve-olja, szegény ma is belesétált, aztán kapkodta a kis botlábait :D awe



2018. február 14., szerda

SZEMLÉLETVÁLTÁSI KAMPÁNY!!!!!!!!!!



ARE YOU FUCKING KIDDING ME?!?

Azt hiszed, az orvos- és szakértelemhiány, az alulfinanszírozottság vagy a politika a hibás? Nem, a probléma Te magad vagy!
„Ezért a társaság még az idén szeretne egy társadalmi szemléletváltási kampányt indítani, elsősorban azért, hogy a páciensek elvárásait a valós lehetőséghez igazítsák a sürgősségi ellátással kapcsolatban.”


HOGY VAN KÉPETEK, mocskos, kapzsi, buta, gonosz faszok!!! hogy ti haldokolnátok várótermekben hosszú órákon keresztül és halnátok meg egy mocskos, undorító vécében a jánosban és rohadna ott a holttestetek napokig! a kurvaéletbemárdetényleg



ezért nem szoktam menhelyeken kutyákat nézegetni, csak igen ritkán, mert besírok az ilyeneken:

"Komótosan, türelmesen sétált, nem húzott, inkább bátorítani kellett. Sírdogált, mikor visszavittük a helyére. Ha lehajoltunk hozzá, akkor összehúzódott és simogatás közben is sírdogált. Szomorú kiskutya, nem lehet tudni, hogy mennyi rossz élménye volt. Nagy szüksége volna szeretetre, odafigyelésre, hogy az eddigi rövid életében kapott sérüléseit orvosolja valaki."

kicsi, cuki, árva kiskutyák... és nagy, bunkó, buta, geci emberek

ő folti, budaörsről elhozható. szuperédi. persze rajta kívül van még egy tonna szuperédi szünyő mindenütt :)






2018. február 12., hétfő

ocsó plakát (csak a fidesznek, obvi)


most akkor vajon örülni kéne, hogy a fidesz kedvezményt kapott a plakátárakból, mert így KILENCVENMILLIÓ helyett csak HATVANMILLIÓ adóforintot fizettek CSAK A JCDECAUX-NAK az OOH helyekért???

:(

ismét csak ennyit mondhatok: kapjátok be!!!



2018. február 9., péntek

megint a futár


tegnap rendeltem kaját, és egy fiú hozta ki, aki kurvajól nézett ki szerintem, és meglátta a kutyát és kérdezte, hogy megsimogathatja-e, mondtam, persze, de nem valami bújós, erre a kis görény egy romantikus viszonyt folytatott le az orrom előtt az ajtóban a fiúval, aki tök kész volt, és ilyeneket mondott neki: -majd még jövök! meg: -aha, nem bújós, mi? és így teljesen összecukult a kutyával, én meg csak álltam, kezemben a kajával, leevett kapucnis pulcsiban és a libafoszöld, xxl-es, 20 éves kínai poliészter trenyómban... great.
ah
there was A MOMENT, i swear...

remélem, tényleg jön még... bár nem tudom, ilyenkor mit mond az ember? öm... "úgyis tudod a címem"?  vagy? :D
mondjuk volt rajta gyűrű, de szerintem nem azon az ujján...

ááá



2018. február 8., csütörtök


őszintén szólva nekem nagyon gyanúsak azok az emberek, akiknek csak szelfijük van fent a tinderen, de mondjuk nem 1 vagy 2, hanem mind az 5 vagy 8 képe. az olyan gyanús :D főleg, ha mindegyiken pont ugyanúgy néznek ki és nem csinálnak semmit, csak pózolnak.

WEIRD.

mer legalább pózolgassanak szelfihez különböző hobbijaik közben, nem? nemtom. annyira béna vagyok még mindig :)




2018. február 6., kedd

növi


egy csomó mindenkiben az él, hogy a DROGOKÚRISTEN (insert több ezer oldalnyi cikk arról, hogy hogyan és miért démonizáltak és kriminalizáltak egyes szereket kormányok a történelem során), de ezek növények (oké, tudom, az ópium is...), és én komolyan gondolom, hogy nagyon-nagyon sok társadalmi és környezeti problémát meg tudnánk oldani, ha tudatosan használnánk a marihuánát, a gombát és az ayahuascát pl.

Az autoriter politikai nézetek visszaszorítására is alkalmas lehet a varázsgomba

egy kolléganőm meg ki szokott borulni, ha félig tréfásan mondom neki, hogy orvosi marihuána (stressz, étvágytalanság, álmatlanság, szorongásra), merúristen, és múltkor mondtam neki már, hogy miért, én úgy nézek ki, mint akit elképzel, hogy minden nap szív? pedig bazmeg igen, így. élek, van munkám, van családom, vannak emberi kapcsolataim, van eszem, fizetek adót, nem vagyok egy pondró - oké, a memóriám nem a legjobb, de az fulltiszta 18 éves állapotomban is pont ilyen szar volt :D (most olvastam valahol egy cikket, ami arról szól, hogy hamarosan kurva sokan lesznek alzheimeresek, de nem találom... szóval nem mindegy? EL Ó EL) és utálom, ha jön a munchies, mert ez a kontrollálhatatlan zabálhatnék kiakaszt, de amúgy meg heló. miért nem hiszel annak, amit a szemed előtt látsz?!? nyilván van olyan ember is, akit beteker a függőség, de az nem a fű miatt fog szétesni, mert ha nem szívna, akkor inna vagy cigizne vagy kávézna vagy cukrot zabálna vagy akármi, szerintem. és azok mint full legálisak. és nem a fű vagy a gomba miatt hal meg minden ember szív- és érrendszeri megbetegedésekben... nem beszélve arról, hogy ha végre eljutnánk arra a szintre, hogy THC tartalmú természetes gyógyszereket kezdenénk tesztelni, akkor gyakorlatilag az összes káros rész (letüdőzés, beállás, rosszullét egyeseknél, munchies) mind-mind kizárható lenne.

mindegy, tipikus. nem ismerem, nem értem, TEHÁT SZAR, úgyhogy ki se próbálom. meg aki szerint jó és használja, az is baszódjon meg. :(


na pá.




EDIT: jó, amúgy meg pont most olyanokat parázok... eh.




2018. február 5., hétfő


egyszer írok majd egy szomorú, gitározós számot,


az lesz a címe, hogy
csak holnap jön a díler.



későn jutott eszembe,


hogy nem biztos, hogy jó ötlet volt ez a remek hagymás falafel tál, hisz este
TINDER-RANDEVÚZOM lászlóval.

(a HARMADIK, azaz harmadik randevúm. i feel so cool.)





2018. február 3., szombat

BOLDOG SZÜLIT NEKEM!!!!


na tehát idén libanonban töltöm a szülinapom BICSEEEEZ!


fapados (nem volt drága) és hajnalban indul és sokat kell várni, de úristen :) nyuszó, sho, viola, nórika meg nóriak barátnője, aki beszél arabul és hát gecc!

jejejejjejeeeee




asszonyok a teljes ideogösszeomlás szélén - amerikai kiadás


fúúú a big little lies tényleg kurvajó.

örömmel látja az ember, hogy van visszaút a botoxtól a mimikához, nicole kidman remek és gyönyörű (plusz reese witherspoonnal producerek is), de a többiek is, A férfi (Alexander Skarsgård WOOOOO dzsízasz...) is kurvajó, nagyon szépen van fényképezve, a rendezés is jó. na, szal jól összerakták. tulajdonképpen mindneki jó benne szerintem (mondjuk laura dern mindig és mindenhol, Shailene Woodley nekem némileg új arc, de remekel szintén), még a gyerekek is egytől egyig. (port)
szeretem, amikor kellemetlen érzéseket kelt bennem egy film, mármint hogy felhúz, hogy az emberek milyen hülyék, hogyan reagálnak dolgokra, amikor a gyerekükkel történik valami megmagyarázhatatlan és szörnyű, és hát hogy minden csodálatos külcsín mögött rohadó és szenvedő lelkek laknak, sok kis hazugsággal és tragédiával.
megérdemelten nyert egy zsák grammy-t (bár amúgy grammy eh) meg golden globe-ot.

jöjjön a második évaaaad!





2018. február 1., csütörtök

ezek engem mindig úgy szíven ütnek:


Vajon mit gondolnak az orbánista nyugdíjasok a környezetvédők ellen elkövetett gyilkossági kísérletről?


hogy hogy mondhat ilyet valaki?! hogy kit hogy ölne meg, normálisak ezek?!? emberek, akiknek fogalmuk sincs, miről beszélnek, nem jártak életükben a városligetben, nem tudják, mi történik, miért, ki kicsoda, micsoda, de egy dologban biztosak: ÖLJÜK MEG ŐKET! MÉR NEM HALTAK MEG!

annyira de annyira félelmetes.

lopnak, csalnak, hazudnak, ez még hagyján, de ez a borzalmas gyűlöltre uszítás, ezt tenni egy országgal, ez ez ez... nem találok szavakat, pedig elég sok lepörgött a fejemben, amíg ezeket olvastam.