2018. április 27., péntek

burgerek


annyira imádom ezt a sorozatot!!! ehhez csak az archer és a bojack horseman fogható. a hangok, ahogy meg van rajzolva meg írva, tök zseni! tényleg! angolul nézzétek!!!





hesteg napomheteméletem
az elmúlt tíz évem, amióta a reklámiparban dolgozom :D



kalandok a nagyvárosban


hát. az úgy volt, hogy felhívott a bank, hogy AAAAAZONNAL menjek be adategyeztetésre (mintha amúgy az elmúlt száz évben, amióta velük bankolok, nem ugyanaz lenne minden adatom és iratom, és nem vezették volna fel ezerszer), mert különben mind meghalunk, és engem külön meg fog abúzálni a sátán személyesen.
szal bementem, mint egy igazi felnőtt, kötöttem fundamentát, olyan összeggel, amitől nem égne le a pofám, ha apámtól kéne pár hónapig kölcsönkérnem, worst case scenario, szóval most nagyon várom, hogy 50 hónap múlva vehessek belőle FÜRDŐSZOBA- illetve ELŐSZOBATÜKRÖT, ami fel volt tüntetve a listán, de mondjuk egy medencére is gondoltam, csak egy kicsire, a nappaliba. na majd meglátjuk. és sikerült lezáratni a második számlámat, kb fél óra alatt, amit a másik ügyintéző hölgynek nem sikerült november óta... november bazmeg.
hazafelé pedig blicceltem a buszon, mert nincs bérletem, gyűjtőjegyekkel szoktam utazni, mert nem éri meg nekem havi bérletet venni, na de most elfogyott, úgy vagyok, hogy jóh, max kifizetem a nyolc roppert. nnna, gyött a néni, mondtam, akkó én fizetnék. mondta, hogy jó, de adjak aprót, hát csak tízesem volt, úgyhogy végül odasuttogta, hogy ad egy jegyet, adjak kétezerötöt, de csak háromezrem volt, abban kiegyeztünk, aztán megpaskolta a karomat, és utamra engedett a vadiúj jegyemmel. mindezt egy elítélő tekintetű férfi nézte végig a szembeülésről. nagyon illegális volt! soha nem csináltam még ilyet!!! egy kibaszott bűnözőnek éreztem magam. hát ami ekcsöli vagyok is.

hát ez volt ma.
mégsincs este vagy mi.



2018. április 25., szerda


de komolyan, ezeket az arcokat így komolyan gondolják? (nyilván igen, i know, i know.)
"a halálos betegségek jó 70-80%-át pedig a tízparancsolat megtartásával el lehet kerülni"
ÉS ONKOLÓGUS!
MMMMMMMMMMMMMMMMMMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII?!
1. ne egyé sok pacalt meg kolbászt
2. mozogj minden nap
3. járj ki a szabadba
4. ne igyá kólát
5. ne égessed le magad a napon
6. ne legyé rákos
és még 4

MIAFASZTNÉZEK
ahogy a tánbler mondja, prayer-based healthcare :D

meg amúgy így a dolgai, pl hogy szerinte a nigériaiak legalább 80 százaléka AIDS-es, TEHHHÁT a megerőszakolt svéd lányok közül ötből négy elkapta a HIV-fertőzést! FACT! nem az volt, hogy "Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!"?
csak ez mindig fura, amikor valaki olyanról van szó, aki a tudomány embere, nem?



legalább állítólag jól vezetei az onkológiai intézetet. így lesznek ilyen hoffmann rózsa-féle ámokfutások a kormányban amúgy.


de az, aki ezt a képet odaválogatja meg a cikket megírja, nem szégyelli magát utána? nem gondolja, hogy máshoz kéne fogni, mint az újságírás/szerkesztés? hogy aki ilyet csinál, az az emberiség söpredéke? egy darab takony?
vagy így...így ez így, így hogy?


2018. április 24., kedd


valaki kérlek cáfoljon meg abban a hitemben, hogy ennek a reklámkampánynak az a koncepciója, a márkastratégiája, az umbrella conceptje, hogy gördülékeny, TEHÁT görkori.

kérlek... kérlek!!!



2018. április 23., hétfő


ez egy nagyon érdekes cikk.


"A napi rendszerességű marihuána-használatból nem lehet jól kijönni

A Száraz Novemberben az emberek megtanulnak az alkoholra nemet mondani. Nem azért nem isznak, mert terhesek vagy mert kocsival vannak, hanem mert Száraz November van. Ha ezt egy hónapig mondod, akkor megtanulod a nemet mondást. Itt is ez történik. Azt tudod mondani, hogy tépőzárazol. Mindkettő az öngondoskodást erősíti, a különbség a büntetőjogi felelősségben van, meg abban, hogy a marihuána esetében újratanulható a kontroll, az alkoholnál nem."


pedig most kb én is itt tartok. berlin és bejrút között semmi ;D és a technikán is változtatnom kéne amúgy, de az az érdekes, hogy azt is pont mostanában kezdtem átgondolni, pont ezeknek az érveknek a mentén.




2018. április 20., péntek

jhöjjön máááár



imádtam az elsőt, jaj mán nagyon várom eeezt :)
szentem annyira kurvára vicces ez a fickó!





igazán kár, hogy a pultoscsávót játszó tj miller egy igazi idióta fasz az életben, a silicon valley-ből is kibaszták ("paint a picture of an unpredictable, unprofessional, and “untamable actor,” who held up production and reportedly showed up on set “under the influence.” alkohol és kábóka is); de most lehet, hogy konkrétan lecsukják, mert be volt baszva és azt hitte egy nőről, hogy BOMBA VAN NÁLA A VONATON, úgyhogy kábé kivezényeltek miatt egy swat osztagot és persze nem találtak semmit. na az ilyeneket nem nagyon értékelik az amerikai hatóságok :D



2018. április 19., csütörtök

nő, gitárok, nevetés


imááádom ezt a csajt, meg hát az egész screaming females zenekart, hisz kurvajó. marissa paternoster amúgy nem csak, hogy iszonyat menőn gitározik (csekkoljátok a szólóit), elképesztően énekel, kurvajó szövegeket ír, de ráadásul tök tehetséges rajzolásban is. nekem nagyon bejön a stílusa ebben mind. szokott maguknak koncert posztereket is rajzolni, itt egy vice interjú még régről.

ebből meg kiderül, hogy nagyon vicces is :)





jönnek amúgy európába turnézgatni, nagyon akartam menni, májusban, a szülinapomon pont hamburgban játszanak :), de SAJJJNOS akkor épp libanonban leszünk MUHAHA, úgyhogy ha valaha még lesz melóm a mostani után, akkor szeptemberben lehet, hogy angliába kimegyek valamelyik helyszínre.




jajj azok a kurva arab migránsok! verik a szíp magyar menyecskéket!!

oh wait...







2018. április 18., szerda


szal berlin kurvajó volt, szokás szerint, de itthon is jó, mert itt a kiskutya, aki viszont egy ülepítőbe merítkezett pár napja, én nem is tudom, a bari hogyan tudott vele meglenni egy légtérben... én tegnap még egyszer lefürdettem samponnal, de a nyakörve, a csodálatos fagylaltos, IRDATLAN büdös még mindig, pedig bari két napig áztatta, aztán én is, majd vanish szappannal, FOGKEFÉVEL tiszítottam ki, és még mindig... szerintem ki kell basszam, elviselhetetlen, de tényleg. az még hagyján, mert van pár nyakörvünk talonban, de a tízcsillió dolláros foresto bolhanyakörve is GECIBÜDÖS, hiába a szappanozás meg a sikálás. de abból nem kap bazmeg újat, csak persze ezt is én szívom meg, hiszen ő maga igen kedveli a szarszagot magán.

kis köcsög.


imádom.


szal nézelődtem fagylaltos nyakörv után, bár most nem fogok hülyeségekre költeni, csak kíváncsi voltam, és akkor találtam ezt, á de cuki, gondoltam magamban, oh wait, HARMINCEZER FORINT. okéka. mondjuk van hám is, harmincötér'.
de ezek mondjuk elég cukik :) csak nem FAGYIS, hanem JÉGKRÉMES. értitek. btw a dinó és a pálma is kurvajó, nem beszélve a galaxisosról!




eztet csak így iderakom:

A Soros-zsoldosokat listázó Figyelő tulajdonosa három évig élt Soros ösztöndíjából




de télleg, ha csak egy ilyen lenne, de minden kibaszott hétre jut minimum egy. az életemre megesküszöm, próbálkozom, de nem értem, hogy lehet ilyen emberek mellé állni, seggüket nyalni és rájuk szavazni. hát leköpném magam és aláállnék bazdmeg. vagymi.



2018. április 9., hétfő

nemzeti tradíciók


a nép, ami mindig seggbe bassza saját magát
magyar népmese


- mi így szállunk le, JÓ?! - mondták, és boldogtalanul éltek tovább rohadó kis országukban.

vége


szóval én most eléggé csalódott vagyok és úgy érzem, hogy összetört a szívem. és nem is azért, mert kétharmad (az csak így simán 100% szürreál), hanem mert most már világos, hogy ez az ország nem az, ahol élni szeretnék hosszú távon vagy ha úgy hozza a sors, felnevelni a gyerekeimet. vagy nyugdíjba menni. vagy orvoshoz menni. vagy vállalkozni, vagy bármi.
anyám régóta nyomja, hogy menjünk, menjünk, én is és a tesóm is. nyuszó a legcukibb, ők is mindig mondják, hogy menjek, náluk lakhatok az elején, segítenek. és eddig mindig mondtam, hogy jóóó, igeen, tudooom, de hogy hát az van, hogy izé meg minden meg amúgy én elvagyok és szeretem tökre ezt az országot. meg hát egy dolog van (persze a családomon felül), a zenekar, ami itt tart, komolyan. mert melót, lakást, parkot, kocsmát, koncertet, kávézót mindenhol találok, de ezt az álmot csak itt és most tudom megvalósítani. és ez az egyik legcsodásabb dolog most az életemben. és a szüleim. most akkor a hetven felé közeledő szüleimet itt hagyom? ha bármi történik, bármi, akkor nekem napok, míg ideérek. a tesóméknak pár éven belül gyereke fog születni, akkor megint csak nem leszek itt? a kurva élete. de azt hiszem, ma reggeltől már nem élem meg megfutamodásnak. hogy nekem kell elmennem a saját hazámból, és itt hagyom, hogy szétbasszák és nem harcolok, hanem hátat fordítok. hogy nem teszek azért, hogy egy nekem is élhető helyet hozzak létre. és ez azért szar érzés.
szóval a terv marad, pár hét és felmondok. elkezdek aktívabban lehetőségeket keresni berlinben. ha megyek, nyilván berlin. sok barát, kurvajó város és relatíve közel van, olcsó repjegy, meg van vonat és busz is.

ma még hartbrék, aztán tervezés.



UPDATE: szóval csak hogy szomorú vagyok. nem is most a politika miatt, hanem hogy személyesen nekem ez egy jel, amit nem akartam meglátni. egy határ, amin nem akartam átbillenni, hogy jobban akarjak menni, mint maradni.



2018. április 8., vasárnap

menjetek szavazni!


mi már voltunk.

aztán csill :DDDDD
ez annyira zseni :D





2018. április 7., szombat


ha lenne egyszer egy bombám, már tudom, hová basznám le gondolkodás nélkül: