2018. július 29., vasárnap


EZÉRT BUTULOK!!! :OOOO
:((((((((((((((((((((((((
de mit csináljak, ha nem kell, aki engem meg akar dugni?! :((((((



tudom, adjak lejjebb az igényeimből...


na de hát ha nincs kémia meg semmit, miből adjak lejjebb?!? :/




2018. július 27., péntek



hát, azt ígérték, a héten jelentkeznek és még semmi... úgyhogy attól tartok, az álommelómat valaki más fogja csinálni :((((

azért kösz a drukkolást!!! :)



fú.
néztem ezeket a 444-es videókat a lúgos ügyről, mert tök érdekesek. de igazság szerint belenéztem a fickó riportjába is a dunán, és tudom, hogy nem így kéne dönteni (bár kurvára mindegy, mert nem vagyok se bíró, se senki), de ahogy hallgatod a két embert, annyira egyértelmű, hogy melyikük nem őszinte...
az első interjúban elmondja a nő amúgy, hogy ugye az volt az egyik érve az ügyvédeknek, hogy nem ismerte fel a saját exét a maszkban, és elmondta, hogy emlékszik a cipőjére, amikor ő feküdt a földön, és abban kapták el a benét, és közölték, hogy NEM TALÁLJÁK A CIPŐT a házkutatáson, mert a LÁBÁN VOLT a faszinak. azért elég kemény.

de végül sikerült, jogerős az ítélet meg minden.
kemény dolgok...






2018. július 26., csütörtök



mmmmmaybe the point of it all really is just getting high and eating ice cream?!



2018. július 24., kedd


azt hiszem, a legnagyobb színész-(vagy inkább művész)csalódásom kevin spacey. hogy is bízhattam egy KEVINBEN (kivéve a csoki labradort, de a kutyákban bízom)?!? 


az amerikai szépség, ah, az egyik legkedvencebb filmem. rég láttam, pedig régebben időről időre meg kellett néznem, hogy visszahozzon a valóságba








I guess I could be pretty pissed off about what happened to me... but it's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world. Sometimes I feel like I'm seeing it all at once, and it's too much, my heart fills up like a balloon that's about to burst... And then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life... You have no idea what I'm talking about, I'm sure. But don't worry... you will someday.



2018. július 17., kedd

Pussy Riot - Track About Good Cop







We demand:

1. Free Pussy Riot members Olga Pahtusova, Olga Kuracheva, Nika Nikulshina, Peter Verzilov, who are jailed for 15 days for their "Policeman Enters The Game" action during the World Cup.
2. Free Oleg Sentsov and other political prisoners.
3. Don't put people in jail for likes and reposts.
4. Stop mass arrests at political rallies.
5. Stop fucking with Navalny.
6. Stop imprisoning so many people for 228 article of Criminal code (drug offenses).
7. Cancel 282 article of Russian Criminal code ("extremism", one of the main political criminal articles)
8. Freedom of speech and expression in Russia.
9. Give a federal TV-channel to an activist media outlet "Mediazona" (zona.media)

Thank you.




2018. július 16., hétfő

this is all terribly upsetting



istenem, britek... élnék ott, ha nem volna gány idő folyton (meg kapnék valaha melót)
a világ legjobb transzparenseit minden bizonnyal az angolok csinálják. IMÁDÁS.

amúgy szervezhetnénk egy erdogan-tüntit, nem? vagy lesz? mennák.






büszkén jelenthetem ki, hogy egy meccset sem láttam. amúgy nem is érdekel, de putyint, a mocskos geci náci diktátort parádézgatni nem szívesen nézegetem, plusz a fifa is egy undorító, gennyes csomó szervezet. szóval ennyikeh.

és köszi a drukkolást, bekerültem a kövi interjú körbe, 4-en vagyunk a végére, JUHÉJ! már csak egy kicsit kell még drukkolnotok :)

és legújabb projektem pedig az évről évre visszatérő lézeres szemműtét. most talán tényleg meg fogom csináltatni, igaz, az összes félretett pénzem rámenne, sőt, ha a drágább eljárást lehet csak csinálni, akkor az egyik tuti részletre megy majd csak, de annyira szuper lenne ÓMÁJGÁD!
az interjú előtt megyek, úgyhogy dévid bóviként fogok megjelenni, vagy mint aki very high on shrooms. löl.

és hétvégén lementem a balihoz, lángosoztam és úsztam és jó volt :) fagyika meg iszonyúan élvezte, hogy lehet őrizni a gigantikus kertet.




2018. július 13., péntek



mennyetek már a faszomba, tényleg...
meg ne sajnáljam a képviselőket, hogy nőttek az albérlet árak az elmúlt években! minden bizonnyal rengeteg képviselő szembesül lakhatási problémákkal. baszódjatok már meg.


EDIT: a dk-n kívül MINDENKI incl. ellenzéki pártok megszavazta. kurva anyátok, parlament!





2018. július 10., kedd


fú azért ez a thai sztori kemény volt, nem bőgtem majdnem el magam, mikor kidrült, hogy mindenkit kihoztak élve... eleve már amikor elvesztek, csoda volt, hogy mindenki életben megkerült odabent, aztán az, hogy mindenki nagyjából egészségesen kimenekült, ez egy kibaszott csoda!
így.

amúgy arcon pörgök, de cserébe összeforrt az ujjcsontom, így tegnap óta nincs rajta a kurva brooks gyűrű! csudijó!!! :) de még nagyon érzékeny...

az gáz, hogy most voltam kb 3 hét betegszabin, majd nyaralni és kurvára szabira akarok menni?! nem baj, a hétvégén lemegyek a balihoz és lángosozni fogok meg fröccsözni meg napozni gecike


(ja, és drukkoljatok egy meló miatt, ok thx bye)

2018. július 5., csütörtök

2 sides to every story


ámbár a vadászat mint SPORT az egyik legnagyobb faszság evör.

a levadászott és agyonlőtt fekete zsiráf kicsit teljesebb sztorija.



oszt így.