2018. augusztus 29., szerda


jaj szily!!! ismét egy remekbeszabott cikkel érkezett a fiú, imádom az ilyen írásait, annyira vicces ez a faszi!!! (közben persze sírsz, ha belegondolsz):

"Az MMA új szék- és klubházának felújítása tehát remekül sikerült. Csak annyiba került, mint egy kisebb hazai stadion és pont annyi embernek szerez örömet, mint a jóval drágább ZTE-aréna, viszont lényegesen szebb bármelyiknél. Rossz belegondolni, hogy a reneszánsz kultúrterrorját és az izmusok népirtásának következményeit máig elszenvedő kormányközeli művészek eddig sehol sem tudtak társalogni egymással, de hála az Íjfeszítő Istennek, most már ez is megoldódott. "


párhuzamosan olvassátok el ezt a cikket egy fővárosi mentőállomás állapotáról, és garantálom, hogy önkéntelenül fog ökölbe szorulni a kezetek.

amúgy itt lehet adományozni nekik, na de ezek után honnan tudod, hogy mire megy?! talán a tárgyi adományok jobbak lennének, nem tudom.
a kibaszott életünket mentik meg minden egyes nap. a tiéd, az anyukádét, a gyerekeidét.


2018. augusztus 27., hétfő

ANNYIRA JÓ VOLT A HIDEG!!!

amúgy ezen annyira iszonyúan felnevettem, pedig teljes tress:





amúgy azért kussolok, mert a melóhelyem általában lehoz az életről, és estére úgy érek haza, hogy hadd haljak meg. pedig amúgy nem annyira rossz hely. nyilván 1st world problem. de hát mit csináljak, ha ezt hozza ki belőlem... matrázok, meg minden, de nem használ semmi.
igen, keresek új helyet folyton (de nem mindent azért).

:(





2018. augusztus 23., csütörtök


najó most lett elegem, legyen már hideg! annyira szar ez az idő! de annyira! végre szeretnék éjjel aludni, szeretnék nem izzadni egy pillanattal azután, hogy lezuhanyoztam. szeretnék belebújni az ágyamba és a paplanomba burkolózni.
sajnos ez az undorító ősz jön most, de legalább végre normális lesz a hőmérséklet. remélem.

tudom, készüljek fel, mert a széjjelbaszott bolygónkon ez lesz innentől, csak mág rosszabb.
ideje lenne tköltözni egy másik galaxisba.



2018. augusztus 22., szerda

Kuna Tibor szerint Isten büntetése, hogy börtönt kért rá az ügyészség



JA BOCS TIBI, aszittem, ez a törvény büntetése azért, mert loptál, csaltál, hazudtál bazdmeg! (tízparancsolat much?!?)

idióta.


2018. augusztus 17., péntek


szóval szeptember 11-én meglézerezik a szemem, ha minden a terv szerint halad.
eléggé izgulok, de tutibiztosan akarom, meg minden, konkrétan már most vagy kétszer álmodtam ezzel :) ÁÁÁ!


ezen felül megjutalmaztam magam a semmiért ezzel a lemezzel, preorder, szeptember végén jön:

She Came From Hungary! 1960s Beat Girls From The Eastern Bloc




közben rájöttem, hogy az ace-től már itt-ott (japánban és asszem hamburgban?) beszereztem két remek lemezt, ezt és ezt :) ugyanilyen csajválogatások, elég pazarok!


már alig bírom ki ezt a pár órát, este necc, kurvára ajánlom a többieknek, hogy táncoljunk reggelig, mert igen nagy szükségem lenne egy jó bulikára, aztán holnap balcsika, móka, kacagás, kert, lángos, nyuszóóóóééééék (és a lódarazsak valószínűleg, de felkészülve érkezem!!!)

lálálálálálálálláláááááá


2018. augusztus 16., csütörtök


Arnold Schwarzeneggert nem engedték be a budapesti Gucciba

welcome to hungary, arnie!!! :D
nálunk a szabály az szabály GECI!





a söfőr, aki a zebrán, kanyarodva majdnem elütött egy vakvezető kutyát és a gazdáját, TERMÉSZETESEN NEM érzi magát bűnösnek, hogy, ismétlem, a zebrán, geci gyorsan bekanyarodva majdnem elütött egy szabályosan közlekedő vakvezető kutyát vizsga közben. annak ellenére sem, hogy a kresz szerint kibaszottul szabálytalan volt.
remélem, elveszik a jogsiját egy időre legalább. micsoda idióta. amúgy a magyarok pont így vezetnek. aztán hátra se néznek, mint ahogy ő sem, csak elhajt. de a leginkább jellemző dolog mégis az, hogy ő nem ÉRZI ÚGY, hogy hibát vétett, az teljesen mindegy, hogy a törvény mást mond! hesteg kormánypolitika.


well fuck you, bitch!


2018. augusztus 15., szerda


a MI KIBASZOTT PÉNZÜNKBŐL hazudtok a pofánkba.
undorító. de az még hagyján, hogy etikátlan, gusztustalan, mocskos geci dolog ezt csinálni (mert hát na, itthon nem divat a becsület), de hogy az ország nagy részén csak ezeket a műsorokat látják, az itt már nem csak geciség, hanem egy ország elleni bűn.




2018. augusztus 9., csütörtök


légyszi sose legyetek ennyire geci megkeseredett gonosz picsák, mint ez a nő, aki operát bömböltet.
amúgy maxi respect a környezetének, hogy nem vették a saját kezükbe az irányítást és gyújtották rá a házat már nagyon rég, mert akkor ők kerültek volna böribe. amúgy meg mindenkinek a kurva anyját, akinek a kezében van a hatalom, és hagyta, hogy ez menjen tíz éve... (csinálnék egy filmet róla, és az lenne a sztori vége, hogy VÉÉÉLETLEN felgyullad a ház, de minden szomszéd azt vallja, hogy ő volt, VAGY mindenki összefog, és egymást alibizik, és végül sosem találták volna meg az elkövetőt... vagy ilyesmi.)

mindig tágra nyílt szemmel figyelem azokat az embereket, akik az idejüket, türelmüket, energiájukat és pénzüket arra fordítják, hogy másokat gyűlöljenek és baszogassanak, de nem csak így viccből meg kicsit, hanem forever, úgyhogy nekik is szar, de nem baj, mert a másik is szív hahahah! hát gratulálok. értelmesen eltöltött évek. én nem csinálok semmit, de legalább nem is basztatok senkit...




2018. augusztus 7., kedd

dolgok, amik egyáltalán nem érdekelnek:



ma kezdődik a sziget.


(vagy holnap? hmm.)


2018. augusztus 6., hétfő


azt bírom, hogy mindenki szanaszét osztja a bezacskózott fejű gólyákat meg minden, de az energiatakarékosságot meg a fenntartható fejlődést telibeszarják, gondolom, annyit nem adnának föl a kényelmükből, hogy mondjuk csak minden második nap egyenek húst. mertugyanis amúgy kurvára nem rocket science, hogy "The best way to save the planet? Drop meat and dairy" a marhatenyésztés szennyzőbb ma a földön, mint a repülés, na pedig az is egy gecinagy méreggyár. (na azon is dolgozhatnék amúgy...)
de legalább a marhahúst, légyszi. csak egy kicsit.
lehet nélküle élni, én évek óta heti 1-2-szer eszem húst (maximum, az is vagy csirke, vagy hal és tengeri baszok, mert azt imádom. yet some shit to work on.), több halat nyomok, és kibaszottul életben vagyok még és boldog az étkezésemmel (és azt vettem észre, hogy nem is kívánom annyira már... pedig egy jó hambit, főleg másnaposan, azért el tudtam CSÓCSÁLGATNI, NO!). és nem kell egyik napról a másikra, én most kezdtem pl a tejet rizstejre cserélni, azt csak kávéhoz iszom amúgy is. a tejtermékekkel meg egyenesen szarul állok, de próbálkozom, igyekezgetek.
nem ártana mindenkinek. meg vagyunk baszódva. és mindneki leszarja, mindneki. én őszintén ezt a sok szart törvénybe foglalnám. igenis nem lesz műanyagzacsi, nem lesz szívószál, műanyagpohár, és nem zabáljuk kétpofára a marhahúst.
amúgy a túlfogyasztás napja most volt, de ami keményebb ennél, hogy magyarország már június 20-ra elfogyasztotta az ez évre elegendő földi javakat, de a legdurvább, hogy jó, katar meg az emírségek egyértelműen kibaszott idióták, óriási pazarlás folyik ott, de hogy LUXEMBURG a második, bazmeg ott mit csinálnak?! :D lehet, hogy arányaiban, legalább kicsi ország... de dánia, finnország és svédország is az első harmadban van, ez nekem tök meglepő. és kína és india még csak most kezd igazán rákapni a tejjel-mézzel folyó kapitalizmusra...

we are sooo fuuuuuuuuckkkked!!!!!!!