2018. november 30., péntek


úúú ez a kampány... the dress for respect - mindenkinek, aki valaha volt bulizni és tapizták le random arcok a tömegben, és aki csávó, és nem vágja, hogy pl. a heteró nők miért szeretnek melegbulikba járni, hogy felszabadultan bulizhassanak... (btw az egy nagyon jó mondás, hogy a hetero férfiak akkor értik hirtelen meg a NEM AZ NEM fogalmát, ha egy meleg férfi közeledik hozzájuk. és tényleg. ilyenkor ők vannak felháborodva egy csomószor, akik egy kurva pillanatig nem tartják tiszteletben azt, ha egy nő nem akar velük ismerkedni, inni, táncolni, smárolni, mert ja, ez nem azért van, mert LESZBI KURVÁK, jus sayin.)






2018. november 26., hétfő


igen rég volt ilyen szar hétfőm. ma komolyan gondoltam, hogy tök jó lesz, ha nem lesz kutyám pl. egy elkényeztetettt, rosszul nevelt kis szart csináltam a kutyából. egy seggfej. a munka szörnyű, pont ezzel a héttel együtt még 4 kibaszott hét, gyűlölöm. az új pszichológusom meg nem bírom, asszem nem akarok hozzá járni. amúgy nothing personal. a zenekar is felbasz folyton, nem járunk próbálni, nem tudunk 5 kibaszott dalt felvenni egy éve, ezzel is tele a faszom. komolyan eszembe jutott, hogy otthagyom a gecibe az egészet. nem annyira jó, mint amennyire idegesít. meg nem is vagyunk annyira jók.
tele a faszom mindennel.


ps: és még mindig őszintén nem értem, hogy az emberek miért gondolják, hogy az internet GECIRE KÍVÁNCSI naponta HATTRILLIÓ képre a gyereiekről, de tényleg. küldd el emailben a nagyinak bazdmeg.



2018. november 21., szerda


hát eeez bazmeg:
Megölt egy misszionáriust a világ legelszigeteltebb törzse

a történet minden pontján a bennszölüttekkel vagyok.
eleve ez a misszionárius tevékenység amúgy tök gáz, but again: szerintem az egész katolikus egyház (meg úgy kb az összes egyház) tök gáz.



2018. november 16., péntek


hát szerintem ez egy nagyon szép projekt chiléből (not exactly dózsalászlóing hestegtörténelem hestegemlékezés, de mondjuk a szocialista párt töltötte föl, szóval politika anyway).

köszi mito weekly!






2018. november 15., csütörtök

bazmeg de egy fasz vagyok, hogy nem hagytam itt a gecibe ezt itt és maradok decemberig... mindig megfogadom, hogy a melók közben pihenek, erre tessék.

faszom.

2018. november 9., péntek


hát szóval december végéig maradok, abból a megfontolásból, hogy decemberben úgyis sok a szabadnap és van is még pár nap szabim, de legalább fullos fizut kapok - ez akkor kezdett igazán hiányozni, mikor októberre a szemműtét miatt kb majdnem csak a felét kaptam, mert az ujjtöréssel kimaxoltam a betegszabikat, és ez már táppénzből ment... aztán jött a nov. 1-jei hosszú hétvége píz nélkül :D
szóval all in all, kivettem a kurva szombati munkanapokat decemberre, és 20.-ig dolgozom, szóval nem rossz, de az még mindig GECI MESSZE van, és a motivációs szintemmel (egytől tízig mínusz ötezer) irdatlan nehéz pörgetni a melót... és mint egy már a lejárati dátumán jócskán túlhaladt párkapcsolatban, már az is idegesít, ahogy egyes kollégák levegőt vesznek :D

de cserébe gyorsan vettem magamnak a 2 ünnep közöttre repjegyet, úgyhogy elutazom athénba JÉJ! még mielőtt jön a próbaidő meg izébizé. sose voltam még, valami occsót és nem kurva hideget akartam, úgyhogy ez lesz AZ. akropolisz, történelmi térerő, színház, állítólag kibaszottjó lemezboltok és tengeri cuccok görög salival. i'm ready! és találtam tök olcsón egy hostelben ágyat, igaz, ilyen nagy hálótermes, na de jó lesz az nekem :) illetve kurvára remélem, hogy nem lesz egy olyan beteg arc, aki úgy fog horkolni, mint az az amerika srác cataniában GECC. ott hiábavaló volt minden, füldugó, párna a fejemen...
nem tudom mondjuk, hogy hogy fog pörögni a két ünnep között a város, plusz 26. amúgy is ünnepnap náluk, de ha nyugi van, az nem baj... csak ne legyen az akropolisz zárva, légyszi :D



2018. november 8., csütörtök


A CUKROS FASZOM NEM KÉNE, GABI?!?

mellesleg egy olyan országban, ahol az emberek fertőzésekben halnak meg a kórházakban, ahogy gyógyulni/szülni mennek, nincs orvos, szovjet gépekkel, csótányok között lavírozva gyógyulunk, nincs tanár, szétesnek a suliépületek meg a kórházak, ahol a mutyizós kkv-k kérdés nélkül kibasszák, aki terhes (sok ilyen sztorit hallottam), és soha többé nem találnak melót, ahol elveszik a lakáshiteltámogatást, mi a  faszt várnak amúgy?!? hát ne már, tényleg! annyiból élnek emberek, amiből nem tud egy család fűtést és ételt fizetni egyszerre, nem hogy mondjuk elmenni a gyerekekkel teszemazt évente kétszer színházba, vagy nyaralni a balatonhoz, hogy legyen saját otthonuk, szóval ez annyira de annyira felháborító! meg amúgy ez az az ország is, ahol az a parlamenti képviselő, aki bántalmazza a feleségét meg a gyerekeit, az halál nyugodtan azt mondja, hogy ELBOTLOTT A VAK KOMONDORBAN A FELESÉGE? hát gecire megjött szerintem mindannyiunknak a kedve ide szülni gyereket! azt is különösen szeretném, hogy intoleráns környezetben nőjön fel, ahol az óvoda szivárványos kerítése miatt a képviselők ágálnak, hogy buziszínű.
menjetek a picsába el már tényleg, plusz hogy ez is a nők hibája bazmeg!!! mert amúgy a terhesség meg a gyerekvállalás egy személyen múlik, érted, apukák hol vannak ebből a képből???

elkeserítő. félelmetes. és iszonyú indulatokat szül bennem. NA, legalább valamit szül, right?!



2018. november 6., kedd

szélvályú


remélem, nem én voltam az egyetlen gyermek a korban, aki a méltán népszerű 1987-es george harrison-sláger refrénjét úgy énekelte, hogy ágmámámá SZÉL-VÁ-LYÚ, because that makes sense?!?

mondjuk azon gondolkodtam, hogy milyen lehet az a szélvályú, meg hogy így akkor milyen állatok esznek/isznak belőle vagy mi, de hát így volt értelme...


2018. november 4., vasárnap


hát megnéztem végre a suffragette-et, húztam-halasztottam, mert nem mondtak róla jókat, de hát oly nagy asszonyok játszanak benne (carey mulligan THE BEST EVER, meryl streep, helena bonham carter), meg hát a téma, na, egy valamirevaló feministának mégis meg kéne nézni valamikor :D
na szal all in all, kár, hogy ilyen közepesen szar lett a rendezés :(
pedig minden adott volt, de mégsem sikerült. kicsit hosszú, se vége se hossza, nem kezdődik el rendesen és nem is ér véget tulajdonképpen, ami mondjuk nyilván, hiszen az utolsó mondat, amit látsz, hogy 2015 szaúd-arábia - ígéret a női szavazati jogra, szóval oké, hogy a sztori nem ér véget, de azé a filmet valahogy befejezhették volna. nem tudom, nem tetszettek a hangsúlyok. meh.
carey obvi kurvajó volt, gyönyörű valamint zseniális awe :)
a székely krisztának kellett volna rendezni, na az ő hangsúlyait szeretem :) megnéztük a nórát, nekem bejött. ónodit rég nem láttam ilyen jónak. a múltkor az ithakát néztük, nekem az is bejött, jó, hát egy ilyen egyórás, szórakoztató odüsszeia esztrádelőadás, de a HANGSÚLYOK, ugye :) remekek voltak. szeretem a székely kriszta női hangsúlyait, na.
ebben nem volt ilyen. nem volt súlya valahogy. csak így elment a film. voltak benne gonosz bácsik és bátor nők. then history. hát így.

kát érte :/





2018. november 1., csütörtök

-343,27 ft


csapatós lesz ez a hosszú hétvége, köszi munkahely a kibaszott semmit bazmeg :(