2019. október 8., kedd


hazai adriákra hajózva azért iderakom ezt a linket, innen elvileg már nem fogják leszedetni, hát én eléggé drukkolok az ördög ügyvédjének, bár esküszöm, ki fogják nyíratni a gyereket... igazán várom a további fejleményeket, annyira de annyira undorítóak az emberek, de az egészben amúgy tényleg az a legszomorúbb, hogy még a kokózás-kurvázást is bazmeg ilyen prosztó tapló módon tolják bazmeg, pákóra meg aldi vodkával kábé meg minden. amúgy a kedvenceim ezek a kommentek, hogy mér, mindenki kurvázik, nem? lol a sok keresztény fideszes fasz bazmeg :D morál geci :D eh. mindegy, amúgy persze nagyjából mindegyik párt undorító, és az összes ember fasz, szóval...

nem kell sokat nézni belőle, mert elég hamar a szátokba hánytok a látványtól (és ökölbe szorul a kezetek, ahogy nézitek, hogy mire költi a fidesz a pénzetek), de ha mégis, hát itt a kis videó yooo (azért az is egy first, hogy a pornhubról nézzük a híreket, 2019. magyarország, választások :D mi lesz itt a jövőben?!?)

de meg amúgy ez a scralett johanssonos sztori is, jézusom, annyira kibaszottul éééégő a fidesz bazmeg, tarlós meg mindig is egy sötét idióta volt. de persze tudom, rengetegen beszopják. mint a kislány a videóban eeehehehe!



UPDATE:


:DDDDDDDDDDD

zse
ni



Nincsenek megjegyzések: