2020. szeptember 28., hétfő

covid confusion

 
vettem egy lemezt egy pasitól (ilyen gyúrós férfi volt, de olyan cukinak tűnt, abból a bruttó egy percből, amennyit kontaktáltunk, valami baj van velem, mindegy, amúgy erre a színészre hasonlított, akit imádok, és kicsit selypített is, but it was kinda sexy. nagyon magányos vagyok, ebből is ez szűrhető le :((( ), NADESZÓVAL felveszem a maszkot, MAJD kezet nyújtok neki... 🤦

na ezért is se megyek sehová soha :D



2020. szeptember 24., csütörtök

ez a nap egyre jobb lesz!

az alattam lakó csávó (i think he's a psycho, but who isn't...) reggel nyolctól fúr-farag-flexel-falat dönt, nyilván minden előzetes bejelentés vagy bármi nélkül.
nálunk minden fing áthallatszik, képzelhetitek. kurvára nem lehet így dolgozni, plusz a kutyák is idegbajt kapnak, nyilván, zeng meg remeg a ház.

so cool. NOT.

állítólag a közös képi köntösben lesuhant reggel lebaszni :D will do the same, amint befejeztem a melót.

hát a kurvaannyát neki is.


kedves szülők!

 

először is: a kurva anyátok, hogy felkülditek a gyereket a másfél méter széles járdára biciklivel, miközben ti a KIJELÖLT biciklisávon mentek az úttesten. 

ja, nem biztonságos az úttest? talán kéne a gyereknek KÖTELEZŐ feleszerelést venni, lehet, hogy akkor nem loccsanna szét a koponyája, ha lenne bukója, vagy lámpája, vagy bazmeg bármi. de az nincs. ugyanolyan faszfej biciklist neveltek belőle, mint akik ti vagytok. gratulálok. 

de ha még ez sem, talán meg kéne tanítnai a gyereket beszélni, ha csöngetni nem tud, mert az, hogy a kis köcsög egy centiről motyog a fülembe valamit hátulról, mikor már alig tudom összeszedni a két kutyát bazmeg a járdáról, hogy pityuka elhajtson, szerintem kurvára nem megoldás.

hát a kurva anyátok.


de amúgy is annyira de annyira kurvára elegem van, hogy a seggfej szülők elvárják, hogy mindenki körülöttük mindent eldobjon, mert nekik van egy gyerekük. hát szarok a gyerekedre, haver! mindeki tud gyereket csinálni, nem az enyém, mi a faszért kéne nekem mindent eldobnom, mert pityuka iskolába megy vagy biciklizik vagy faszom se tudja. így lesznek ugyanolyan buta, öntelt, geci, önző segg felnőttek, mint ti. way to go.

soha, de soha nem akarok gyereket.



UPDATE:

ma (next day) egy kislány rollerozott mögöttünk, és szépen hangosan bocsánatot kért, aztán megköszönte!!! love ya kislány!!! you could be my kid lol :D


2020. szeptember 4., péntek

 

én kurvára nem értem azokat az embereket, akik nem hordanak maszkot, mer a HÁTTÉRHATALOM meg a kormány mondja. 

bazmeg mér, te azért mosol kezet szarás után, mert azt mondták, hogy kell, amúgy nem mosnál?! és ha a kormány mondaná, hogy moss kezet szarás után, akkor nem mosnál, mert csak kontrollálni akarnak? U SLOW BRO?

mintha bazmeg le kéne fűrészelned minden reggel a saját bal kezedet, és este visszanőne, úgy szenvednek.

egy kibaszott textildarabot kell az arcodra tenni bazmeg, ennyi, mi a faszomat szenvednek, el nem tudom képzelni. én szívesen hordok maszkot emberek között, mert amúgy is, korona nélkül is mind geci undorítóak. egy kovidnélküli bkvzás után is legszívesebben lefertőtleníteném a testem. 

szóval kell vagy nem kell, én maszkolok, amúgy is kaptam egy új, halálfejes maszkot ajiba lol.


2020. szeptember 1., kedd


kommenteljen már be az, aki szintén szarul van!
all entries excepted!!! nem kell a pandémia miatt!

biztosan 1st world problem, de én nagyon kész vagyok, hogy nem tudok utazni... amúgy a hatósági karanténban lehet kutyát sétáltatni?! komolyan kérdem.

illetve az is kommenteljen már be, aki tudja, hogy hogy fogom az életem nem kilátástalan foshalmaznak érezni! minden megoldás érdekel!


EDIT: kösz a semmit bazmeg :D