2020. szeptember 24., csütörtök

kedves szülők!

 

először is: a kurva anyátok, hogy felkülditek a gyereket a másfél méter széles járdára biciklivel, miközben ti a KIJELÖLT biciklisávon mentek az úttesten. 

ja, nem biztonságos az úttest? talán kéne a gyereknek KÖTELEZŐ feleszerelést venni, lehet, hogy akkor nem loccsanna szét a koponyája, ha lenne bukója, vagy lámpája, vagy bazmeg bármi. de az nincs. ugyanolyan faszfej biciklist neveltek belőle, mint akik ti vagytok. gratulálok. 

de ha még ez sem, talán meg kéne tanítnai a gyereket beszélni, ha csöngetni nem tud, mert az, hogy a kis köcsög egy centiről motyog a fülembe valamit hátulról, mikor már alig tudom összeszedni a két kutyát bazmeg a járdáról, hogy pityuka elhajtson, szerintem kurvára nem megoldás.

hát a kurva anyátok.


de amúgy is annyira de annyira kurvára elegem van, hogy a seggfej szülők elvárják, hogy mindenki körülöttük mindent eldobjon, mert nekik van egy gyerekük. hát szarok a gyerekedre, haver! mindeki tud gyereket csinálni, nem az enyém, mi a faszért kéne nekem mindent eldobnom, mert pityuka iskolába megy vagy biciklizik vagy faszom se tudja. így lesznek ugyanolyan buta, öntelt, geci, önző segg felnőttek, mint ti. way to go.

soha, de soha nem akarok gyereket.



UPDATE:

ma (next day) egy kislány rollerozott mögöttünk, és szépen hangosan bocsánatot kért, aztán megköszönte!!! love ya kislány!!! you could be my kid lol :D


Nincsenek megjegyzések: