2022. január 21., péntek

anarchy in the boxi

 
szal itt berlinben tokre szigoruak a kutyas torvenyek, az alap, hogy regisztralni kell a kutyakat, kapnak varosi biletat az onkormitol, ez alapjan kell utanuk adozni (az elso utan minden tovabbi kutyaert tobbet), kell legyen felelossegbiztositasuk, de az is meg van szabva, hogy milyen hosszu porazon lehet oket a jardan es a parkokban setaltatni. elvileg 1 meter a jardan (na ezt nem tartom be), es nem szabad elengedni oket porazrol kabe sehol, csak azoknak, akiknek van erre kulon papirjuk (vizsgat tettek) es kapott a kutya erre kulon biletat. ezeket se nagyon tartjak be, bar azt hittem, de, mert nemetek :D, de sokan siman poraz nelkul setaltatnak. 

van egy cuki park a kapu elott a teren, reggelente oda szoktunk lemenni egy 10-15 perces rohangalasra, szocializalodasra. de a zold, elkeritett reszre kozepen nem lehet elvileg kutyat bevinni, foleg nem poraz nelkul. na a kozosseg itt pont ezt szokta minden reggel csinalni :) es tok jo. semmi garazdalkodas. fagyi is kezdi megszeretni, rohangalgat, ismerkedik.

na szoval ma reggel kileptem az ajton, es RENDOROK voltak a ter oldalan, ugyhogy mint valami bunozo, azonnal iranyt valtottunk, es korbesetaltuk a teret porazon instead of randalirozas. es a park masik oldalan egymasnak adtak a drotot a kutyasok, hogy rakd ra a porazt, mert jonnek a rendorok! ugy ereztem valam, mint valami illegalis, underground mozgalom tagja... visszafele lattuk, hogy egy szegeny kutyast epp vegzalnak a ter kozepen, az elkeritett reszen... 

eleg szomoru volt, mar ertem, miert van mindenhova kiirva, hogy ACAB itt berlinben :D THEY KILL FUN! lol



EDIT: mindekozben asszem 5 grammig lehet nalad fu legalisan, azert nem vegzalnak a rendorok. HAT OKE BERLIN! :D

EDIT2: berlinben 15 gramm, máshol 5-11-ig németországban btw


2022. január 14., péntek

hát izé...

 



not entirely wrong :D 

2022. január 7., péntek

miért elefánt az unokaöcsém

 
nem akarok ilyen gyerekkontenteket tolni, de az unokaöcsém annyira kibaszott vicceseket mond :D (meg énekel). most lesz 3 éves áprilisban.

szóval az öcsém ezt küldte most, a gyermek válasza arra, hogy miért elefánt ő:

mert hosszú nyakam van
fára tudok mászni
és a szemüvegemmel messze látok

OKÉ GYEREK, MINNNDEN STIMMEL :D

disclaimer: gyermek nem szemüveges és a nyaka is normális méretű. meg szerintem még fára se mászott soha :D
 

imádom.

2022. január 6., csütörtök

túl pontos

 
én, amikor betépve rendelek a környékbeli hambistól, ahol az állati burgerek mellett igazi junk fingerfoodok is vannak (mozzarella sticks és sajtszószos sültkrumpli, meg curly fries man!!!):






2022. január 5., szerda

yo hello!

 
hallo hallo 2022 and kidz

vegul is tavaly kaptam melot es kikoltoztem berlinbe, szoval nem panaszkodhatok 2021-re. 
elinteztem egy csomo dolgot is, budapesten, berlinben, tartottam utolso hazibulit es csinaltunk szuper dolgokat koltozes elott. szal yeah, alles gut.

iden szeretnek elmenni nyaralni harom eve eloszor :D es szeretnek ayahuascazni vagy legalabb gombazni egy kicsit megint. hianyzik az a tisztanlatas es nyugalom, ami legalabb par napig rajtam van utana. meg hat vannak megoldando dolgok, de hat mikor nincsenek. :)

szeretnek berlinben maradni, meg ha ki is rugnak (forever para). iden kell majd uj albit keresnem, mert egy eves a szerzi, de iden lesz az elso tavaszom es nyaram is berlinben :) 

most epp sut a nap (mondjuk akkor meg hideg van), de jobb, mint az a par ora szurke sotetseg, ami egyebkent van igy telen, every fucking day, for months. 

szeretnek jobban figyelni az etkezesre es a sulyomra, mert kurvara idegesit, hogy fel evig szigoruan dietaztam, meg foztem, meg faszom, kurvara nehez volt, aztan huss, mind visszajon. 

szeretnek egy-ket uj tetovalast. 
szeretnek enekelni. egy berlini zenekarban pl.
fel kene venni a kislanyokkal is a lemezt (nem akarunk feloszlani). mondjuk a dobosunknak a laba van epp rottyon (terdkalacs).
szeretnem tovabb tolni a nemettanfolyamot. basszus a ket hetes kariszunet alatt MINDENT elfelejtettem a nagy semmibol, amit elotte tudtam. :/

szeretnek tobbet olvasni, mint az a negyed konyv, amit tavaly sikerult... :F 

szeretnek tobbet eljarni, mondjuk a korona es az, hogy egyedul vagyok es altalaban nincs kivel, az nem konnyiti meg a dolgot... de semmi durvulas, csak egy ebed, egy bambi, egy koncert. lesz amugy snoop dogg valamikor, nyuszoval akarunk menni! AH SNOOP!!!

szal es ja, szeretnek randizgatni valakivel. szeretnek szeretni valakit :) de ez nem fog osszejonni, ahogy kurva reg nem jon ossze. de kirakom. mert kellett par ev, hogy ezt igy eldontsem, hogy ezt akarom. szoval most epp oke vagyok ezzel. 


sziasztok!