2023. március 21., kedd

a szeksz vajon mi

 
szal hogy időről időre vannak ezek az észkombájn arcok (incl magyar kormány), akik szerint ha a gyerekeket nem világosítja fel senki, akkor majd nem fognak szexelni. hát persze, karen, hát persze. 

felfoghatatlan számomra, hogy még mindig vannak emberek, akik minden tapasztalat ellenére meggyőződésesen hisznek ilyenekben, na de hé, a laposföldben is hisznek sokan, meg hogy orbán jó arc. 
szóval ezért most ott így iderakom, hogy ennek a következménye nem az, hogy a gyerekek nem fognak szexelni, ennek egyenes következménye az, hogy a gyerekek kizárólag internetes pornóoldalakról fogják megismerni a szexet meg a kortársaik, barátaik szintén nyilván fullra edukált ismereteiből, nem fognak védekezni, fogalmuk se lesz arról, hogy milyen testrészeik vannak és azok hogy működnek, nem lesznek tisztában azzal, hogy pl. a szex normális dolog, a pornó viszont nem normális szex, hogy szeretkezni nem csak úgy lehet, ahogy rokkó (és/vagy négy lófarkú kollégája) baszik egy barbinőt. teherbe fognak esni tinédzserként, betegségeket fognak szerezni és terjeszteni, és minden egyéb szopóság, ami a nem-ismerettel együtt jár. nem, ennek nem az absztinencia lesz a következménye. mi a fasz. 
mikor működött utoljára, hogy valamit eltitkolnak vagy letiltják róla az embereket, és akkor az emberek majd nem csinálják?!? EGY PÉLDÁT BAZMEG, csak egyet. szesztilalom, cigitilalom, tűcsere beszüntetése, mind kurvajól működött, OH WAIT.

az pedig amúgy különösen felbasz, hogy floridában be akarják tiltani a 12 év alattiaknak szóló edukációt a MENSTRUÁCIÓRÓL. WHAT THE ACTUAL FUCK. nem is megyek bele most, hogy ez mekkora irdatlan faszság, nyilván ilyen klasszik kövér öreg buta fehér bácsik projektje ez, akik szerint szégyenkezni kell, ha valaki tampont vesz a boltban. menjetek már a kurva anyátokba tényleg. 

ezeknek a szégyene az, hogy az emberiség több, mint felének szégyenkeznie kell a testének a természetes működése miatt. ezek a bácsik azok, akik a tizenkétéves lányoknak megtiltják a spagettipántos felsőt, mert feláll rá a csepp kis faszuk, mert pedofil kis gecik. ezek az arcok rosszabbak, mint keményvonalas szélsőséges vallási vezetők, mert közben meggyőződésük, hogy így néz ki a szabadság, hogy a saját perverzióik és devianciáik miatt baszogatnak és korlátoznak embereket. a kurva anyátok!





EDIT:
közben belefutottam ebbe a videóba, és mivel ez is egy very amerikai dolog, iderakom - arról szól, hogy a babykillerező abortuszellenes idióták hogyan manipulálják az embriók képeit, hogy azt higgyék az emberek, hogy egy 9 hetes sejtburjánzás csecsemőnek néz ki és van szívverése. mi sem egyszerűbb, ha ezek az emberek úgy nőnek fel, hogy senki nem mondta el nekik, hogy hogy működik a testük és be lehet szopatni őket bármivel. és a legszomorúbb, amit ő is említ a videóban, hogy ha legúgelezi valaki ezt, akkor ugyanígy ezeket a kamu képeket kapja eredményként. oktatást korlátozni mindig jó, mert így lesz sok manipulálható hülye. :(


 
the issue of tissue honlap, screenshot onnan:






Nincsenek megjegyzések: