2023. március 15., szerda

wait what

 
mondjuk miutan a bayerzsolt megkapta a lovagkeresztet, nem igazan lepodom meg dolgokon, de azert kulon gratulalok, hogy sikerult kivalasztani ezt a csavot dijazottnak:


Megkapta a magyar érdemrend lovagkeresztje polgári tagozatát Dr. Nyulasi Tibor orvos, aki a Renner Erika elleni támadás egyik orvosszakértőjeként a többiektől eltérő álláspontot képviselt.

"Semmi szakmán belüli visszhangja nincs a Szent János Kórház nőgyógyásza, Nyulasi Tibor úgynevezett szakvéleményének, aki Bene Krisztián, a lúgos orvos elleni perben képes volt azt leírni, hogy a kábultságból ébredő nő valamilyen forró folyadékkal (akár kamillateával is) leforrázhatta magát. Az igazságügyi orvos szakértők korábbi álláspontja szerint csak a szerencsén múlott, hogy az áldozat életben maradt" - írta 2018-ban a Magyar Narancs Renner Erika és az őt megtámadó "lúgos orvos" ügyéről.


innen gratulalok es teljes szivembol kivanom, hogy valaki "kamillateaval" forrazza le a kicsikekis pocset a tibornak! nem csak embernek kivalo, hanem orvosnak is. a jo kurva anyad!






illetve az adekvat grafitember reakcio always:




Nincsenek megjegyzések: