2016. június 30., csütörtök

!!!!!!!!!!!!!


küldöm a miért nincs akkó heteróprájdozóknak:





2016. június 29., szerda


én.
szombaton veszek egy cipőt IF I HAVE THE MONEY (a kéket anyámnak adtam végül, egy számmal nagyobb kellett volna. anyámnak, akit MA MÉGSEM műtöttek meg, majd augusztusban. eh.)
telefont is kéne vennem. de megbánom vajon, ha egy 2014-es sony modellt veszek?? (z3 compact) ez az egyetlen kb, ami 5 inch alatt van, meg az iphone, de nekem ios nem játszik. any ideas?





kétségbeejtő dolgok vannak.
pl anyám szíve, az airbnb, akik ma írtak, de c átveszi innentől a levelezést, azt mondta, a meló meg minden.




mindegy, lesz, ami lesz. addig költöm a zsetont, míg kapok fizut yoooooooo!





2016. június 28., kedd

szív


felhív az öcsém, hogy közölje, hogy anyánknak holnap pészmékert ültetnek be... valamit említett anyám reggel, de nem azt, hogy HOLNAP. ma volt orvosnál, aki közölte, hogy ez életmentő műtét lesz. REMEK! bazmeg évek óta (de tényleg!) járja az orvosokat, hogy kiderüljön, hogy mitől vannak a szédülései meg minden.
ez egy ambuláns műtét elvileg, reggel megy, este jön, vagy max egy estét bent marad, állítólag nem olyan nagy cucc.

de bazmeg.
bazmeg.





gáz


ma jöttek reggel bácsik lecserélni a gázórát, és csak akkor jutott el a tudatomig, hogy a háromnegyed hét az 7:15 ELŐTT van ekcsöli, amikor arra ébredtem, hogy csöngetnek a gázosok. ok. de tíz perc alatt kicserélték, meg amúgy is ki kellett hurcolnom a kukát, szóval.

csak az bánt, hogy a régi gázórán rajta volt a YOU CANNOT BUY ART. ART CANNOT BE SOLD. matricám, amit 2002-ben szereztem Frankfurt am mainban, amikor életemben először vittek el kortárs képzőművészeti kiállításra. (amerikából jöttünk haza tamarral, és pont frankfurtban szálltam át, és ott lakott kat, a német lány, aki tamarral volt exchange diák egy évvel előttem, és ma indiában valami jógi, és nem jött el a tamar esküvőjére, mert a repülő környezetszennyező :( és akkor egy héttel eltoltuk a jegyemet, és ott töltöttünk egy hetet. ja és ott tanítottam meg tamart biciklizni, és taknyolt egy gecinagyot :) illetve a családom biztos vitt már kortárs múzeumba, de akkor szembesültem valahogy vele először, hogy ez a múzeum dolog lehet tök más is, és hogy jó, asszem először értettem meg ezt az egész krézi kortárs művészet dolgot. mindegy. a freemanifesta szervezte, és még van, tök durva :)
mindenesetre papírmatrica volt, és letéptem, mert aszittem, át tudom rakni, de szétszakadt. gudbáj, matrica, sose felejtelek el. egy ilyen acskóról szedtem le anno:



2016. június 27., hétfő



csak hogy olvassátok végig a szredet és mondjátok már el nekem, hogy hogy lehet nem érteni, hogy ez a SHOWELEM miért kibaszott gáz?!
hogy attól még miért oké, mert:
- egy csomóan csinálják aka "minden vidéki vásáron vagy kétszáz éve teljesen normális." oké bazmeg. indok lvl 999
- "Ez egy kibaszott vásári mutatvány. Nem lett senki megverve. A résztvevők önként vesznek részt benne."

úristen. értem a véleményeket meg minden, de nem kő ám feltétlen segghülyének is lenni.

szerintem nem oké ezzel szórakozni a tévében. ugyanis kibaszottul nem vicces. kibaszottul szomorú. ugyanúgy nem oké egyébként szerintem az alkoholizmussal poénkodni vagy komolytalanul kezelni, amikor ott élünk, ahol.
persze én egy kibaszott libsi buzilobbista kurva vagyok, tehát.
(UGYANITT: SZOMBATON VONULÁS! kicsit para mondjuk a focis izé negyeddöntő vagy mi, szal nem tudom.)


csani, számítok rád, imádnám, ha leoltanál.





2016. június 24., péntek


brexit gecc!
hát kíváncsi leszek...




a fociról ezt szerettem volna mondani, és biztos, hogy kurva negatív magyar vagyok, de na.

innen





2016. június 21., kedd


oké, szóval:
- kibasztak minket az airbnb-ből (c-.nek mindenképp meg kellett nyomni egy olyan gombot, amire gecinagy betűkkel rá volt írva, hogy DON'T TOUCH, kivonult a tűzoltóság kb)
- és most azt akarja a csávó, hogy fizessünk 240.000 jent (kb. 640.000 ft)
- ez persze mind az én airbnb profilomon, nevemmel és bankkártyaszámommal
- mindehhez írt egy japán üzenetet, majd most egy review-t rólam (ez az első airbnb foglalásom), amit csak úgy lehet megnézni, ha én is review-olom, amit nem teszek meg persze, amíg ez meg nem oldódott.
ez az egész issue jól el is baszta az utolsó napjaimat.

MAJD MA megtudtam, hogy:
- ügyfél kidobott minket, míg szabin voltam. ez már mondjuk a másnapi meetingen megtörtént, és c. tudta végig, és nem mondta el. tudom, hogy nem akart rosszat, épp az ellenkezője, de többször feljött a téma, és akkor is kussolt, ami szerintem gáz. vagyis hát én nem tudtam volna megtenni.

nem olyan jó erre visszajönni 12+2 óra repülőút után az irodába. de nem akarnak kirúgni, meg lesz új üf, van pitch meg minden. legalább ez jó.

hát jó szar most így minden.
pedig milyen jó lett volna ez az utazás (tulajdonképpen jó is volt, japán csodálatos). legközelebb egyedül megyek. egyedül utazni jó.

:(




szóval igen: mindig, amikor jó, biztos beüt valami.



2016. június 11., szombat

az idő remek

hello kis naplóm!
amióta nem írtam, hárommillió dolog történt. többek között:
- az első napomon tokyóban feleségül kért egy középkorú, japán férfi, aki leszólított fényes nappal shinjukuban
- egyik este hazafelé belefutottam egy nagy csapa lányba-asszonyba, akik egy igazi, ekcsüel japán fiúbandát vártak!!! az egyikük pózolt is nekem!!! (mármint fiú, nem rajongó...), csak az a gépen van és szar is lett. de szentigaz gyerekek!!!
- ma osakában egy ázsiai fiú megkérdezte, hogy lefotózkodhat-e VELEM. mondtam, persze, mert azt hittem, azt akarja, hogy  fotózzam le a kastéllyal, de erre beállt mellém szelfizni!

ilyenek vannak.

kurvajó minden. szemetelem az instát, de akinek nem tetszik, hát nyugodtan unfizzon löl. minden olyan érdekes! volt 2 plusz kicsi napom tokyóban, aztán egy este és egy csonka nap oszaka, ma este pedig kyotóba érkeztem. elég hulla vagyok, de cilike érkezik 0:55-kor a pályaudvarra, ha nem kési le az utolsó vonatot :D, úgyhogy megyek ki érte. most itt 23:27 van, bazi meleg. oszakában szénné égtem, mert hülye vagyok, de nem durva azért ;) itt kicsit jobb az idő, fúj a szellőke. a sarkam megöl, nemtom, mi lesz vele a buli végén, de nem fogok a seggemen maradni japánban, az tuti. mondjuk a túracipővé avanzsált futócipőm nem rossz, a lábujjaim élvezik :)
ahh a kaják kurvajók... pedig még nem is szusiztam :)

majd mindjárt megpróbálok felrakni pár fotókát.

na pá


2016. június 6., hétfő

tán egy kicsit KORÁN KIÉRTÜNK, nyolckor megy a gépem :D
de inkább előbb 4 órával, mint öt perccel később... így legalább elkezdem a tokyo lonely planetet jessz ahh áhh

jaj gyerekek... több, mint tíz éve várok erre az útra :) and now i go. my life is great, kidz.

2016. június 5., vasárnap

gésás

MOSHI MOSHI!

a gésa emlékiratait nézem, hogy hangulatba kerüljek :D olvastam már régen, szerettem. de mondjuk simán lehet, hogy láttam is...

bepakoltam. fél zsák, aha, persze :D talán holnap még kikapok ezt-azt.

holnap fél nap az iriben, aztán ferihegy áá.
legyen már este :)

ah.
najó, elkezdem a rendes ekcsüel pakolást végre... :) már összehajtogattam 2 zoknit, jezz.
az öcsémtől kaptam egy ilyen ülőmatracot most a szülinapomra, és még mindig nem tudom eldönteni, hogy ez a legnagyobb faszság, amiért ember pénzt ad ki, vagy zseniális találmánya a 21. századnak :D mindenesetre tutira elviszem, le tudok vele ülni bárhová, és kb 1 gramm az egész... max kidobom, ha elegem lesz belőle.

holnap este 8-kor indulok isztambulon keresztül tokióba. WÁHH!

na szal ja, nem hülyülnöm, hanem a kurva táskámat kellene összepakolnom FINALLY.






2016. június 4., szombat


bazmeg pár nap múlva tokióban leszek, egy 14 milliós városban, a földgolyó másik oldalán, egyedül.
:D
jessz.

2016. június 2., csütörtök




shit fuck me i should quit being honest

áh