2016. október 27., csütörtök

úúú!


szal képzeljétek, hogy megint keresünk ügyebár gitárost, de a csajról már lemondtunk, mert kurvára nem lehet női gitárost találni bakker... mindenesetre feladtuk a HIRDETÉST (esetleg FELHÍVÁST), és jelentkeztek is négyen. az első egy egész okénak tűnő fiú volt, volt is már zenekara, kicsit zsenge, de jó fejnek tűnik. a második jelentkező egy bájgúnár fiú volt, aki EGYIK dalt/előadót sem ismerte, amiket játszunk, illetve később írt, hogy igazából nem is ér rá. ájm lájk ok.
a harmadik egy fiatal srác volt, aki kurva szimpi volt nemélőben, mondta, hogy literally a kedvenc zenekaraitól játszunk dalokat, JESSZ! nagyon jó arcnak tűnt, mindenkinek. aztán írt egy hét múlva, hogy véletlenül összeállt a régi zenekara :((( köcsög.
aztán jelentkezett egy lány VÉÉÉGRE, aki bár igen fiatalka (tíz és fél, najó 23) és klasszikus gitárt tanult, de pár éve átnyergelt a VILLANYGITÁRRA (bétót).

a kövi koncertre megvan a beugró gitárosunk, a balkan fanatikos csávó, jó arc meg minden, szóval addig így gyakizunk és készülünk együtt, de gondoltuk, hogy addig is kasztingolhatunk, úgyhogy ma a próbára elhívtuk az egyes számú fiút és a lányt. a srác nem volt rossz, de A CSAJ! BAZMEG! 5 perc alatt vett meg MINDANNYIUNKAT kilóra, kurvajól gitározik, laza, jófejnek tűnik, és olyan szólót tolt le az egyik próbaszámmal, hogy összevigyorogtunk a többiekkel mint állat, ja és ráadásul úgy tűnt, hogy élvezi is. az nem tudom, jó jel-e, de a gitárosunk máris kétségbeesett, hogy ő ide nem is kell :D persze de, nélküle szar az egész.
JESSZ! MEGVAN AZ ÚJ GITÁROSUNK, ÉS LÁNY!!! bazmeg remélem tetszett neki is, mert mindjárt írok neki, hogy she is the ONE.

JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSZ!




ráadásul holnap reggel 9-kor indulok dubájkába. mondjuk még nem vagyok bepakolva at all. de most nincs is kedvem. JUHÉJ!





Nincsenek megjegyzések: