2017. január 31., kedd

tudom, hogy



nem vagyok egy beteg, elbaszott ember, és ezért nem tudok erre magyarázatot találni, de ha valaki esetleg tud, akkor mesélje már el nekem, hogy a fehér, keresztény terroristák miért gondolják, hogy amit a barna, muszlim terroristák csinálnak, az gáz, amikor meg ugyanazt ők, az legit?! de tényleg, HOGY? milyen beteg logika vagy érv mentén lehet ez igaz VALAHA???


faszfejek




2017. január 30., hétfő

egy hajszál választott el



attól, hogy ne szóljak be egy ilyen idióta kis fasznak egy fb csopiban... de nem. nem.
van egy ilyen zenekaros csopi, fellépési lehetőségek, zenészkeresés, demókat mutogatnak, stb. van egy gyerek, az bazmeg SOHA nem rak ki semmit, DE MINDENRE bekommenteli, hogy ez milyen geci szar! :D de nem hiszitek el, tényleg. én nem szoktam aktívan részt venni ezekben, csak figyelemmel követem, meg pl így találtuk a gitárost, de nem véleményezek zenéket. mindegy.

ma épp ez baszott fel:

Áron Földes apám, de szar ez. ne haragudjatok az őszinteségért.


hát áron: baszódj meg ott, ahol vagy. ugye első körben: MIÉRT?! valaki benyom egy demót, ideje, pénze, tudása benne van, ki nem fossa le, ha odaírod, hogy szar? miért szar? bazmeg valami, de tényleg! plusz a gyerek soha semmit nem csinál, láthatóan nem zenél, az ízlése úgy fest, egy fos, és ehhez még egy arrogáns bunkó paraszt is. mert ha dévid bóvi bekommentel, hogy gyerekek, ez egy fos, akkor aszondom, oké, mégiscsak dévid bóvi, van mire, de akkor is azt gondolnám magamban: de egy paraszt ez a bóvi!

szóval - aki ismeri, üzenem neki innen is (amit egy nyilvános fórumon nem akarok, még - de közel a perc): áron, shut the fuck up. noone cares.



2017. január 27., péntek

skittles



egy: szerintem a szkitölz szar. szóval a terméket nem veszem.
DE
a márka kurvajó

elég vicci az új superbowl ad is, vagyis inkább kedvesvicces, mint a szokásos őrültvicces/érthetetlen idiotizmus, de a legjobb mindig is az éneklő nyúl marad:






LLLLÁÁÁLÁLÁLLÁLÁLÁLÁÁÁÁÁÁÁ

imádom.


2017. január 26., csütörtök


jó, na, bírom a gyereket :)
elég jó kis snl monológ, kacagtam a fiún

go back to... wherever you came from :D
lower case kkk
+ bush idézet :)

jó!




2017. január 25., szerda

frank huyler


azon szerencsés együttállás, amikor a sebész egyben író, és a kettő kibaszott izgalmas együtt szerintem. ő frank huyler.

elég érdekes témák amúgy is: amikor a beteged egy gyilkos, és amikor orvosként nem tudod megmenteni a beteget. mindkét cikk megér egy olvasást. ja, angol.


be kell szerezzem a könyvét: The Blood of Strangers - Stories from Emergency Medicine

so cool.







2017. január 24., kedd


fuck you, trump.
you're a fucking stupid, sick old perv.
FUCK YOU!


közéleti híreinket hallották.





szar napom van.







bandácska :)




2017. január 18., szerda

VAN MÉG NET!




tehát:
rhonda én vagyok.






remélem, így már értitek, hogy miért vagyok egyedül...



ÁÁÁ!


megvan a programom az elkövetkező 5 internetmentes napra, mivel jenőkét (az ipodom) valami miatt a kurva itunes itt a benti gépemen legyepálta NULLÁRA. az összes playlistem meg minden lófasz odalett...
úgyhogy hazamegyek és kezdem elölről.
érdekes módon a sima file-ként tárolt cuccok fullon megvannak rajta, csak a zenéket gyepálta le, teljesen elölről kellett az összes beállítást megcsinálni rajta.
jenőke, ne halj meg, alig vagy még vagy tíz éves vagy ilyemsi :/

gecc.






hát most a skoda azt akarja, ami hiányzott nekem az autós kommunikációból
:)
éééérdekes



btw most nem lesz intervebzem otthon hétfőig :(
olvasnom kell, mint a CIVILEKNEK?!
vagy a külső vinyómon lévő kb 500 gigányi filmek közül választani?!
eh.

cserébe megrendeltem az hbo got, nagy reményeket táplálok felé. sajnos a kurva upc honlapon nem tudtam megtalálni, hogy a hűségidő alatt le lehet-e mondani, szóval remélem, fasza lesz.







2017. január 17., kedd

EGYSZER


kérem valamelyik szolgáltatót, hogy hívjon vissza TÉNYLEG, mert TÉNYLEG szerződést akarok kötni, NYILVÁN kurvára nem hívtak fel!!! minden egyéb kibaszott hülyeséggel hónapokig hívogatott a kurva upc, de amikor kéne, akkor nem megy.


why.



EDIT: bhazeg olyanok vannak egyébként a szerződési feltételek között...
"A Szolgáltató az Előfizetői Szerződést az egyéb (kiegészítő és járulékos) szolgáltatások díja vonatkozásában jogosult egyoldalúan módosítani, amely a szerződés feltételeinek lényeges módosítását nem eredményezi."
LÉNYEGES, mint jogi fogalom. ha a szolgáltatások díja NEM lényeges, akkor bazmeg MI az?!



2017. január 16., hétfő



az eddigi legnagyobb
HESTEGÉLETEM





aki ezeket így egymás után végighallgatja, megismer engem :D




EDIT:
1.
2.
3.
4.


a kövi a never look back Button:Pushertől, Feat. Angela McCluskey (a télépopmusikból!), de nincs a tecsőn fent, csak itunes-on meg spotifyon. természetesen kurvajó.




ó oly jó, rendeltem a meglévő ötezer nyolcszáz pólóm mellé még kettőt a threadless-ről, hisz miért is ne, de legalább napsit befűztem, és így csak fele annyi a szállítás. tiszta hülye vagyok, na mindegy...

ja, és itt egy sztori egy kutyáról, sírjatok.
egyébként ezen gondolkodtam, hogy a fagyi vágná-e, hogy veszély van, mert pl amikor egyszer félrenyeltem vagy amikor köhögőrohamom volt, nem nagyon érezte a vájbot, hogy az anyja mindjárt megfullad az orra előtt...


na pá


2017. január 14., szombat

cukrosbácsi


el kéne menni a plázába nadrágot vásárolni, vagy legalább valami élelmiszert... de kinek van ehhez kedve?! hisz ma már elvégeztem némi házimunkát, kialudtam magam meg levittem az ebet, mára úgy fest, ennyi van előirányozva.
remélem, nem fog kiszakadni a nadrágom, mert akkor nem lesz más választásom... úgyhogy inkább kimosom, legalább tiszta legyen.


akartam mondani, hogy régóta tervezem, de végre megnéztem a searching for sugarman/rodriguez nyomában című dokumentumfilmet. arról a fasziról szól, aki ezt a (és 2 albumnyi más) kibaszottul zseniális számot írta (btw minden idők legszebb dala, amit dealernek valaha írtak ;):





ANNYIRA KURVAJÓ EZ A FILM!!! azonnal nézzétek meg. a dokumentumfilm, aminek a végén sírtam. komolyan mondom, csodálatosan van összerakva ez a film! persze a figura is iszonyú érdekes. meg hát a zenék, naná. ah. FUCKIN WATCH IT!!!

trailer:
(torrentke)





ez pedig a the free association feldolgozása, ami szintén isssszonyatos jó, és sok időmbe telt, míg megtaláltam, amikor egyszer, évekkel ezelőtt hallottam valahol és aztán végre megtaláltam:






Sugar man, won't you hurry
Cause I'm tired of these scenes
For a blue coin won't you bring back
All those colors to my dreams



drugs are baaaad, mkaaay?



2017. január 8., vasárnap


őt is meg kéne nézni... tibi tavaly volt koncerten, úgy irigylem.

ah.





- do you find women attaractive?
- i find women attractive, i think if i didn't, i wouldn't find myself attractive.
(...)
- it doesn't make me anything. i think it's ridiculous to categorize people's feelings or saying what does one prefer - there is no comparison.


szeretet, elfogadás, grace jones!


2017. január 7., szombat

2017. január 6., péntek


óh.
odakint hideg van, tudtátok?
el kellett ugornom autóval egy kicsikét, még így is bazi hideg volt, plusz majdnem szénné törtem a kocsit, mert beteg vagyok és nem bírok rendesen figyelni, de végül nem, és haza értem, és soha többé nem hagyom el a lakást ebben az évszakban már.

dzsíz.



JA, a budapest bike maffia csinál ilyet, a food truck udvarba lehet menni segíteni az utcán élőknek, bár én most nem tok sajni. mer nem mindenki tudja nem elhagyni a lakást ebben az időben ügye.
hajrá!


2017. január 5., csütörtök


jesszasz de ez tényleg tökre!!! :O
lúzer ikrek :(

btw öntöttük ólmot újévkor, és bori jóslata szerint az enyém ausztrália és szív.
lehet, hogy idén megszeretem ausztráliát?!

kérdések, kérdések everywhere.






ó anyám!



mint mindig, anyám repült a segítségemre, áthozott 56 tonna élelmiszert, friss kaját, elmosogatott, most épp felmos :D
ajh mi lesz velem anyukám nélkül???



mondjuk mindannyian tudjuk, hogy olyan sose lesz...


mára is nagy terveim vannak: egy leszbis meg egy szinglis film. óje.

tegnap a fleabag volt soron, kurvajó! a vége mondjuk ááá :(
Phoebe Waller-Bridge egy zseni. szerelmes vagyok :) és rájöttem, hogy tökre hasonlít a luxemburgi kis barátnőmre!!! :D






youtube,


seriously, wtf?
frissítem, újranyitom, FOS.







2017. január 4., szerda


JA, ÉS CSÉ:
FELHÍVOM A MÓKUSNÉNIT, ha meggyógyultam! tényleg! :)
már el is mentettem a számát rennndesen!






1.

ó gyermekeim!
berlin természetesen csodálatos volt, bár az utazás nagy részét nyuszónál töltöttük négyen violával és a nyuszó pasijával - AKIT IMÁDOK, I MEAN tökéletes az a férfi, nyilván nem, DE IGEN!!!!, az a fajta pasi, akit két napja ismersz, mégis a legnyugibb nyugalomban végigfetrengned / piálod / kajálod / szívogatod vele a január elsejét all day long pizsiben. kurvajó fej emellet, meg vicces meg szeret PAKOLNI. WTF. :)
a szilveszter este is kurvajó volt, átjött még bori a pasijával (vele is most találkoztam először, nekem ő is szimpike volt, bár áll. eléggé know it all és hosszú távon idegre menős ezzel, de én bírtam :), meg sho egy barátnője, sütöttünk ilyen asztali sütős baszon kaját meg szórakozgattunk, nagyon jó volt!

most meg hazajöttem, oszt egyből ki is írtak a hétre, mert kurvára lebetegedtem, az immunrendszerem az immunrendszerek karikatúrája, vagy anyámék aliexpressen rendelték, mielőtt születtem, mindenesetre átbaszás az egész, tehát eljutottam oda, hogy BÁRMIRE nyitott vagyok, tippeket várok, kézrátét, grépfrútcsepp, tihanyi vajákos tamás, whatever. vagy csak egy használható multivitamin, vagy nem multi, csak vitamin, vagy nemtom. HALP.
szal itthon fetrengek és nagyon szeretném, ha elmúlna a hurutos köhögőrohamom, mert NEM VICCES, mondjuk cserébe a hasizmom kurvára fáj már, szóval biztos izmosodik, taknyom-nyálam egybefolyik, úh szexi vagyok as ever, mondjuk amúgy is csak a kiskutya lát, az meg a dobozában szöszmötöl. a fél havi fizumat otthagytam a patikába (és elfelejtettem a kibaszott köptetőt... :/ ), szal azonnal el kell múljon!

cserébe fifi/guszti/legújabban debbie (mert nyuszó nem approve-olta a fifit és a gusztit) most volt a márkaszervizben és minden okénak tűnik (JESZ), csak a vezérműszíj csere kéne (hattrillió dollár, aki tud olyat, aki csinál ilyet 100 alatt, az szóljonmár) meg a lambda-szonda csere (amiatt égett a motorlámpa csak szerencsére), de azzal lehet menni, csak kicsit lehet, hogy többet fog fogyasztani, de nagyon picit, szal nó para, csak a vizsgán majd nyilván nem fogják átengedni, szal előbb-utóbb kell, az is vagy hetven lesz gecóka, csuda dolog ez a saját autó, mi? :F ma befizettem az orvostól jövet a biztosítás csekket, az sem volt annyira vicces, de azért mégis az én autómon lévő saját biztim :) és arra is rájöttem, hogy miért fizetek minden számlát online, és miért nem megyek velük a postára, i mean dzsízasz.



meg van ez a lány, és beszarsz, úgy basszusol. mondjuk erre elég sokan rájöttek már... és még mindig csak 30 bazeg.
de van saját zenéje is.
gecóka.

ugyanitt: a youtube felülete miért lesz egyre-egyre szarabb minden alkalommal, mikor frissítik?!

valamint kibaszottul mérges vagyok Erdoğanra, amikor tízezreket tartóztat le, mert RÁNÉZTEK szerinte az ellenségeire, de közben havonta történnek isztambulban terrorcselekmények, de a tettes még mindig szabadlábon. kurva anyád Erdoğan emiatt IS.



JA, BÚÉK!
lölz.