2017. január 31., kedd

tudom, hogy



nem vagyok egy beteg, elbaszott ember, és ezért nem tudok erre magyarázatot találni, de ha valaki esetleg tud, akkor mesélje már el nekem, hogy a fehér, keresztény terroristák miért gondolják, hogy amit a barna, muszlim terroristák csinálnak, az gáz, amikor meg ugyanazt ők, az legit?! de tényleg, HOGY? milyen beteg logika vagy érv mentén lehet ez igaz VALAHA???


faszfejek




5 megjegyzés:

Névtelen írta...

Most ez komoly? A kérdésedben ott a megfejtés. Illetve annyiban nem találom helytállónak a diagnózisod, hogy szerintem ezeknél az embereknél nem létezik olyan kategória, hogy "gáz" vagy "menő". Egy háborúban nincsen a tetteknek minősítése, az ellenség sikere kudarc, amit meg kell torolni, nem bűn, amit büntetni kell. A büntetés célja a bűnös megjavítása, a megtorlás célja az ellenség eliminálása. A büntetés sikerességéhez érzelmekre van szükség: a bűnös megértéséhez, az arányos büntetés meghatározásához, a bűnhődést követő reintegrációhoz. (Az előbbiek alapján: a halálbüntetés nem büntetés, az háború.)

Leegyszerűsített világmagyarázatok sorozatom 628. epizódját láthattad, szívesen, jó éjszakát!

Üdv,
Csani

írta...

óh, valami szexibbre számítottam tőled csanád, de ok :(
:D
igen, kurvára igazad van, a háború-angle nem jutott eszembe, pedig. eh. mindegy. mármint nem, de vajon mi a megoldás? pszichiátert mindenkinek? mondjuk egyébként kb igen.

írta...

BTW NE "MOST EZ KOMOLYOZZÁL" NEKEM, GYEREK!!!

Névtelen írta...

Jó.:(

Üdv,
Csani

írta...

TUDOD, HOGY SZERETLEK!