2017. március 31., péntek

hétvégiműszaktenderleadás


főnököm öt perce a telefonba:
- de el ne mondd az ájtísnak, mert két hétig a hátán fog pörögni...

el ó el. amúgy meg az a csávó teljesen fogalmatlan, ha ájtíról van szó. de meg tudja írni az ofiszmenedzsernek, hogy milyen patron kell a nyomtatóba.

amúgy jó szopó lesz a víkend, de közbe beszúrunk holnap estére egy siófoki koncertet, valszeg 2 fő előtt (bártender és hangosító), but ok. :)

amúgy hulladék vagyok, kurva sűrű ez a hét, meg a kövi is mehh


2017. március 29., szerda

szimpszon


but the murderer one.
elég érdekes ez (persze van még pár feldolgozás, a kövi asszem ez lesz):





hát ez IS a hülye rasszista faszok miatt van, főleg a rasszista fasz rendőrök miatt gecc! és ugggyanott tartunk, btw.
(plusz érdekes cikk az ügyről, 20 évvel később)


ám böriben van most is, mert 33 évre ítélték 2008-ban, de 9 év után (2017 október) feltételesen szabadulhat.





hát ennek minden szava arany. és meg se kellett írni, csak felhívni egy politikust. nem normálisak ezek. frankón bazmeg. a kormány és a fidesz-kdnp 99%-a agyhalott. tuti fullos, teljes élő kóma bazmeg!!! fullba nyomják a kretént, szégyenérzet nélkül, teljes biztosan önmagukban.


Definiálná mi a szakmai munka egy színházban?
Nyilvánvaló, hogy olyan szakmai tevékenységet kívánunk ellenőrizni, hogy mennyi a nézőszám. Vagy a bizottság a helyszínen megnézheti a színház szakmai munkáját. Ettől nem lehet egy bizottságot elzárni.
Jó, megpróbálom máshogy: mit kérdezne, Trokán Pétertől, vagy, mondjuk, Kiss Maritól? Hartai Petrát vagy Bánfalvi Esztert már nem is említem.
Hogy a szakmai munkájukat milyen módon végzik, hány bérletesük van, megnézhetünk egy próbát, nem lehet ettől a bizottságot elzárni. Sőt ez ennek a bizottságnak a feladata.


OKÉ!
valamint: DIE MOTHERFUCKER DIE!





EDIT: kedves újságíró, a definiálná után vessző kell, ám a trokán előtt nem. BICCS PALLLÍZ!!!


kurva anyád donald trump, te fasz!


komolyan bazmeg... akkora egy kínos, ostoba fasz ez az ember. még mindig szürreál, hogy ő az usa elnöke. remélem, meghal hamarosan, hiszen mint kiderült utólag, az "orvosi" vélemény is hazudott az egészségi állapotáról. nyilván bazmeg :D

mondjuk a legszebb az lenne, ha az összes ilyen idióta, kezdve dutertével, aki szijjártót is vinné magával, putyinon keresztül kim dzsonguig szépen elutaznának egy távoli naprendszerbe és soha többé nem térnének vissza a földre.



2017. március 28., kedd

ennönyikehhhhhh





amúgymeg ligetszavazás


"Egyetért-e Ön azzal, hogy a Fővárosi Közgyűlés úgy módosítsa a Városligeti építési szabályzatot, hogy a Városliget közpark megengedett legkisebb zöldfelülete 70 százalék legyen?"
Erről a kérdésről szavazhatnak a fővárosiak, miután a Fővárosi Választási Bizottság hitelesítette a Moldován László, ligetvédő és hetedik kerületi LMP-s képviselő által beadott kérdést. - index

szokás szerint kibaszott bonyolult a kérdés :D ám a lényeg az, hogy ha lesz, akkor viszont szavazzunk mint állat! aki nem akar vagy ilyesmi, azt megkenem, egy sörrel, víájpí beksztédzs koncertjegyekkel, satöbbi :D

ájmín basszus, imádom ezt a parkot, jó, szar meg öreg meg béna meg minden, és igen, fel kell újítani, de még így is irtó sokan használják. és nem azért, mert kibaszottuljó múzeumok és kőterek vannak benne :/ megint beindult a tavasz és TELE VAN. tele. a környező sulikból diákok, sportolók, futók, kutyások, gyerekesek, krikettezők. illetve stikában szívogatók lol.
levegő kell. meg gyep meg fák. ennyikeh.









hápersze egyébként meg pont az nem jött a konszerte, akit vártam :)
mondjuk csak a keresztnevét tudom... :D
remélem, egyszer még jön... és nem leszek béna :F

hiszen itt a tavasz!

:(((




2017. március 26., vasárnap


ah
olyan durva, megjelent ez a before-koncert interjú-cikkecske rólunk, és olyan büszke vagyok...
kábé valóra válik az álmom épp.
szóval értitek :)


már kb eddig is kurvajó volt, és ha még jönnek jó koncertek meg ilyenek, akkor mindegyik egy-egy külön bónusz trekk :)



2017. március 25., szombat

child replacement


jó, ezen a három új pedigré reklámon eléggé kacagtam :)
ez a treehouse, ezek meg a scared és a hard man to impress szpotok.

:D

egyébként a kutyák tényleg ilyenek, na.




a hobbim a szerelmem


gyerekek, ez a zenekarosdi a világ legjobb hobbija...

i

dom

tegnap a dürerben játszottunk, kurvajó volt. előtte csináltak velünk interjút, szal szempillaspirál, amit a koncert alatt leizzadtam, úgyhogy egész este úgy kószáltam fel-alá, mint egy betépett panda, nagyon keményen néztem ki. remélem, senki nem emlékszik rám :( végül is csak az egyik zenekar énekese vagyok :(((
biztos vagyok benne, hogy temérdek hülyeséget beszéltem össze. mindegy is, nem vagyok kezdő önbeégetésben, we all know that.

3-kor meg stúdió, befejezzük a két első felvételt úúú :)



#karszőr



2017. március 24., péntek

jesz! orvosi thc!!!



igen!
így tovább! természetes cuccok, jesz. itt van nekünk és nem használjuk!


"A Sativex fogyasztása nem jár együtt olyan erős pszichoaktív hatásokkal, mintha szimplán füvet szívna valaki, mert bár kenderkivonatból állítják elő, de 1:1 arányban tartalmaz THC-t és CBD-t. A CBD (kannabidiol) a kender egy másik hatóanyaga, aminek nincs tudatmódosító hatása, de görcsoldó és antipszichotikus hatása miatt már klinikai vizsgálatokban is tesztelik epilepsziás, valamint skizofréniás betegek kezelésére." 444




2017. március 23., csütörtök



vajon milyen lehet, amikor durván kultfilm lesz a filmjeidből? mondjuk tarantino vagy lynch vagy csomóan még. vagy csak hogy pl denibojl tudta, hogy a trainspotting mekkora ikon lesz?
furcsa lehet :) meg eléggé durva.



ajh

szal: énektanárt keresek, bár tegnap asszem megtaláltam egy kurvajó arc, harmincas énekesnő személyében, csak csepelen van, na de legalább van verda :) (kurvajól énekel, profi, tök jó arc, cuki a kutyája és nagyon jól magyaráz :))
na szal viszont volt egy fixált cucc, hogy megnézzem, csak be volt durranva a torkom, szal ma jöttem. ideértem 5 perccel előtte, itt ülök EGY ÓRÁJA bazmeg. eleve mondjuk felbasz, hogy "az első óra ingyenes" valójában egy tízperces meghallgatás, nyilván ingyenes geci, na mindegy, de mi a fasznak hívnak 6 embert egy időpontra?! szal már kurva ideges vagyok, de ha má itt ülök egy órája, csak bemegyek...

MÁR CSAK EGY CSÁVÓ VAN ELŐTTEM.

grrrrrr

EDIT: 70. perc: bement a csávó előttem!!!

EDIT2: egy óra ötven perc után jöttem ki, de mint kiderült számomra, még csak nem is az ekcsöel tanárral beszéltem, de vegyek négyalkalmas bérletet húszért, egy számomra ismeretlen tanárral, lehet egy alkalmat fizetni, de az drágább, cserébe előre kell fizetni. de hétfőn még bevihetem a csütörtöki óra díját előőőőre, viszont 48 órával előtte le kell mondanod, ha nem tudsz menni. még jó, hogy kifizetted előre. 

U KID ME WOMAN?!


petra it is.


!!! remény?


ó váó! jól olvasom, hogy értelmes gondolatok az oktatáspolitikával kapcsolatban?! szimpatikus nekem ez a hozzáállás meg amiket mond a nő. há nem egy rózsi...

hajrá csépe valéria!



szóval ha az értelmet látom felcsillanni a kormányban valahol, engem rá lehet beszélni, na.







2017. március 22., szerda



„nyilvánvalóan a józan ész szabályait be kell tartani”
HHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
BBBRUUUUUHHAHAHAHAHAHAA
MUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

EL Ó EL!

IKSZDÉ!
XDXDXDX

öregem.





2017. március 21., kedd

ezen mondjuk hangosan nevettem fel:






No. bye.


"belső igaz"

the WHAT?!

elég kemény ez az egész. nagycsaládos, hívő. ÉS? ÍGY NEM MÉG DURVÁBB AZ EGÉSZ???
persze ki tudja, hogy ártatlan-e. szerintem nem. úgy értem bazmeg, annyi a bizonyíték, ez kurvára nem lehet véletlen... (persze you never know)
ha meglátnám az utcán, leköpném. ha már nem önthetem le lúggal a faszát.

ilyenkor, meg amikor gyerekeket bántanak, mindig abban reménykedem, hogy a böriben eljön értük a kaszás (erzsi). vagy csak párszor jól szétverik őket. de úgy jól.



2017. március 19., vasárnap

2017. március 17., péntek


Fagylalt most szólalkozott össze egy bazinagy vadkannal a kerítés túloldalán!!

kicsit beszartam, mikor megláttam, hogy mi tartozik a hanghoz. kurvanagy volt. kösz, fagyi bazd :D mér ne szólnál be neki?!


btw a kerítés meg csak alap, nincs kész, bejárnak kb, látni a nyomokat...

hestegadrenalin


ah jöjjön már!
ez
:D


2017. március 16., csütörtök

szarok a farmra


felírattam antibiót, kiírattam magam és lecsapattunk a balihoz, úgyhogy most ez van, sok a csillag az égen, fagylalt boldog. csillike és láundzsocska. holnap megnézem, hogy van-e bármi (mondjuk legalább egy lángos) lent a SORON. meg elugrunk majd kutyasétálni a közeli faszányos helyekre és elolvasom a könyve(i)m és megnézem a sorozataim és elolvasgatom az újságokat és ah.
fifikét leteszteltem autópályán (és vettem megyei matricát, mint egy FELNŐTT!!!), lehet szépen csaptani a bébivel, duruzsol a kis motor, minden pöpec. ah, szeretem ezt az autót. mondjuk malvinhoz képest azért nem nehéz az igényeimet kielégíteni :D (MALVIN A LEGJOBB!!!)
illetve várakozásaimmal ellentétben nincs SZÁJRÁKOM, mondjuk a dudor a szájpadlásomon még van, de megnézettem a fogival, és aszonta, nyugi, majd figyeljük :)

hát ezek.
izék.




2017. március 15., szerda

szeretem azt


feldobtam az egyik neoton lemezem, ma csak magyar megy majd :) kár, hogy ezek a szar magyar nyomásúak ilyen fosul szólnak, mindenesetre ez:






Lalalala, lalalala, lalalala, lalalala,
lalalala, lalalala, lalalala, lalalala.

Szeretek órákig meg sem állni,
szeretek nézni és messze látni,
szeretem azt, ha egy rossz nap véget ér.

Szeretek hinni az álmaimnak,
szeretem azt, hogyha élni hagynak,
szeretem azt, ha egy dal hozzám beszél.

Kevés a hang, hogy a kertben fű legyen,
kell még eső és napfény.
Kevés a szó, hogy engem boldoggá tegyen,
kell még ezernyi élmény.

Szeretek órákig meg sem állni,
szeretek nézni és messze látni,
szeretem azt, ha egy rossz nap véget ér.

Szeretek hinni az álmaimnak,
szeretem azt, hogyha élni hagynak,
szeretem azt, ha egy dal hozzám beszél.

Lalalala, lalalala, lalalala, lalalala,
lalalala, lalalala, lalalala, lalalala.



2017. március 10., péntek

dzsápán



akit érdekel, ezen a remek kis linken megtekintheti a japáni képeimet. nem fogok megint szabadkozni, szóval NEM vagyok fotós, ezek unalmas turistaképek! mondjuk nem tudom megítélni, hogy másnak mennyire érdekesek, nekem nyilván tökre :)


és még az is lehet, hogy a 2008-as üzbegisztán-türkmenisztán képeim is előbb-utóbb fent lesznek! KRÉZI!




2017. március 9., csütörtök


tegnap team vacsin voltunk a wasabiban a podmin, hát sokkal többet vártam a helytől... eleve: 7-re foglaltunk asztalt (és aznap még vissza is hívta őket a kollégám, hogy igen, megyünk, hét), 7:20-ra lett KÉSZ, amikor kb ki kell baszni 6 pálcikát és kb kész, ráadásul nem volt fullon a hely, elég nyugis, pár randizgatós pár nőnapozgatott. amikor leültünk, kiderült számomra, hogy nincs fogas, baszd a cuccod, ahova akarod. ok. why no fogas?! ezután leültünk, vártunk alsó hangon tíz percet az itallapra, bár majdnem mindenki amúgy tudta, hogy mit akar inni, aztán még vagy negyed órát, amire vééégre jött valaki, aki felvette az italrendelést. a kaja közepes volt. rendelve így oké, mit vársz egy házhozszállított szusitól, de ezt elvileg ott frissen meg minden. na mindegy, szóval az árszínvonalat és az outfit goals-t meg sem közelíti az étterem valódi színvonala. lehet, hogy régen menő volt, most eléggé mehh.
a fujiba kéne elmenni ahhh!

btw pont most baszkurálom végre a japáni képeket, még az is lehet, hogy kisvártatva kész lesznek és kirakom :)







2017. március 8., szerda

mai dráma!


és a ceo válasza :D
annyira röhögtem.

HORRIBLE bazmeg :D





2017. március 6., hétfő

szniff


megjöttek a párfümjeim, oly jó! az imádott gorgeous gardenia mellé végre megrendeltem (a bizti kedvéért csak 30 miliset...) azt a férfi parfümöt, amit még egy reptéren néztem ki, mert annyira szuper illata van, szerintem nem durván macsó, inkább édesen fűszeres, amit szintén nem szeretek, de basszameg ez annyira jó!!! végre hazaértem és magamra permeteztem :D nem mintha sokat éreznék, mert MEGINT lebetegedtem, full torokgyulladás-nátha meg minden, hiába csapatom már a d vitamint is pár hete... eh.
egyszóval nagyon remélem, hogy azután ragadni fognak rám a NŐK IS.





minden bizonnyal.

na pá, megyek sajnálni magam.



2017. március 2., csütörtök

It's a race, a race for rats, a race for rats to die

ajh.
annyira szar napom volt. alig volt munka. szétuntam magam. ilyenkor öngyilkos hangulatban érek haza. és csak még rosszabb lesz. úgyhogy ismét nincs más választásom, mint a toxikáció és valami szar sorozat. semmihez nincs kedvem. pedig nap közben még dédelgettem gondolatokat egy jó moziról vagy színházról... de nem. inkább sajnálom magam itthon és elsüllyedek a kanapé mocskában. bárcsak ottmaradhatnék örökre, benne a kanapémban, mint valami élő holttest.


ki kellene lassan találnom, hogy mit csináljak. mert nem ezt a melót, az biztos. de nem akarok megint munkahelyet/élőhelyet változtatni, és pont ugyanezt csinálni máshol. annak semmi értelme.

all it takes is one decision.



Run away from all your boredom
Run away from all your whoredom and wave
Your worries, and cares, goodbye
All it takes is one decision
A lot of guts, a little vision to wave
Your worries, and cares goodbye













EDIT:
ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY ROKKSZTÁR VAGYOK, ÉS KURVÁRA MENŐ, SZÓVAL MINDENKI LESZOPHAT!!!
I AM BRAVE AND NICE AND ROCK'N'ROLL.





ez a csávó frankón ennyire segghülye, vagy csak úgy tesz, mert fizetnek neki?
bármelyik is az igazság, költözzön észak-koreába nyugodtan inkább. csak nehogy rossz fát tegyen a tűzre, és megöljék a picsába, még szerencse, hogy nem diktátorOK.







amint jön a fizuka,


megy az orderke! 
kék vinil, új wavves
jáááhúúú

sajnos csak us tour :/




EDIT: nem rendeltem meg, mert több a szállítás, mint a két lemez ára :((((





2017. március 1., szerda


ingyen zenekarnév:


Retired Dentist


ehhehe


spirit animalom:


(except for tina...)

april ludgate.





ÉS EZ KÖZEL SEM MINDEN!
láv.




csak két szó:

ETNIKAI HOMOGENITÁS


igen, pont mint hitler to do listje geci


miért szűnnek meg mindig a kedvenc rádióim?!


bazd!!!
már zsenge fiatalkoromban szembesülnöm kellett az est fm elvesztésével (ja meg előtte a bridge! azt csak kicsit hallgattam, de emlékszem, kb csak ők játszottak nirvanát meg kispált), aztán café, most radio q. pedig mindig is rádiós voltam, főleg, mert nekünk otthon egy tévénk volt, a nappaliban, és le voltunk tiltva, és sokat rádióztam. a café fénykorában, mint egy néni, vártam a műsorkezdéseket, úgy terveztem az életem :D

rip rádió q. hiányozni fogsz. főleg a veterán tinédzser meg ilyenek. :(

több jó rádiót, kevesebb faszkalapot!