2017. május 18., csütörtök

készletes


a mai nappal, kicsivel 34. születésnapom előtt, önálló háztartásban élésem 8. vagy 9.? évében beszereztem az első étkészletem, ami nem össze-vissza, csálé és kicsorbult darabokból áll, amit anyám passzolt le (már csak a rohadó fedőket és serpenyőket kell pótolnom kevésbé rohadókkal...). persze, hogy nem új :), hanem egy retro szett, sötétzöld és üveg, de tök szép állapotban van, nem karcos, mondjuk az egyik tányérkészletből hiányzik 1 db, de így is van 4 szett tányér és 1 szett pohárka. IMÁDOM! egy fiútól vettem a used stuffon, négy ropiért, najó, nem tudott visszaadni, szóval 4400-ért :)

btw belépek a konyhába, a falon egy smároló férfipár illusztráció bekeretezve (jól nézett ki amúgy), és így mondja a fiú: - egyébként a LAKÓTÁRSAMMAL beszéltél, csak ő most alszik...
SURE, fiú, sure :D de nem, tök jófej volt :)


nagy terveim vannak a hosszú hétvégére, mivel átrendezni nem nagyon tudok már, mert a kanapét már minden lehető helyen kipróbáltam, és neki itt KELL maradnia, viszont pár évente valamit kell csinálnom a berendezéssel, mert becsavarodok, szóval végre széjjel-, majd összebaszkurálom a hálószobácskát meg a galériát, és naaagyon jó lesz, bár - mint apám felvilágosított - simán lehet, hogy az egyik műfal is ki fog baszódni teljesen :D de nem baj bazmeg, elég jó lesz, ha kész lesz... csak el kell kezdenem, mert ha jól timingolok, akkor pont a végekor lesz a lomtalanítás, utána pedig a festés az öcséméknél a szomszédban, és akkor eztet is lefesthetnék a maesztrók.
fú nagyon faszány lesz.

mondjuk eddig csak nagyra törő terveim vannak, még nem csináltam semmit, de hogy a lakásból kibaszom az évek óta őrizgetett szarokat, az tutika.
meg ha már megvan a terv, akkor csak kivitelezni kell ügyebár, az meg már lófaszkolbász. jó, nem, de az a könnyebb rész, mert tudom, mi felé haladok! :)



Nincsenek megjegyzések: