2017. augusztus 31., csütörtök



velünk élő történelem

"Amikor idén júliusban az ENSZ New York-i székhelyén 122 ország jóváhagyta az atomfegyverek betiltásáról szóló nemzetközi szerződést, Tanigucsi egy videoüzenetben azt hangsúlyozta, "a szerződés hasztalan, ha nem teszi meg minden ország a szükséges erőfeszítéseket a nukleáris fegyverek beszüntetése érdekében". Hozzátette: "Aggódom, hogy mi lesz a világgal, amikor már az összes túlélő meghalt"."



heló észak-korea, heló irán, heló trámp





2017. augusztus 29., kedd

EEEZZZH


ez a mém amúgy is jó nagyot megy, de leginkább én, ez:



btw a cipő ma megjött és CSODÁLATOS.





2017. augusztus 27., vasárnap

ezen a hétvégén


eddig konkrétan SEMMIT nem csináltam, kivéve, hogy ostoba módon, dacolva a józan ésszel és elveimmel, rendeltem egy cipőt a konkrét utolsó pénzemből a bankszámlámon.

tényleg egyébként szörnyű, hogy rajtam van ez a vásárolhatnék. van ötezer cipőm. na mindegy, most akkor eladósorba került egy másik.
na de tekintsétek már meg... hát őrületesen szép. és le(jjebb) volt olcsósítva. campus, mint a 14 évesen vásárolt adidasom, amit idén dobtam ki. legimádottabb cipőm volt valaha. és rózsaszín, fekete nyelvvel - zenekari színkód :D szóval elég tökéletes lesz. remélem... (de elvileg az első visszacsere ingyenes pl. ha nem jó a mérete YES)

adidas campus shock pink/core black:




kivi vagyok, hogy végül élőben sötétebb magenta vagy inkább rózsaszín.


oszt nyíktam, hogy miért múlt el a kánikula, amikor tökmindegy, mert így is, úgy is bent ülök a lakásban és cipőket nézegetek az interneten... :D mondjuk imádom a kánikulát, az van. sokkal jobban, mint a hideget. eh.

annyi mindent csinálhatnék... de nem csinálok semmit. tegnap úgy brancsoltam volna nyuszóékkal, kár, hogy egy másik országban élnek :( úgyhogy végül itthon készítettem magamnak brancsot, ez is valami.

jóska a dobozában csillelget.
ilyen egy vasárnap lustáéknál ^^


najó, este próba ;)


2017. augusztus 23., szerda

total eclipse


bonnie je
de ez jó





2017. augusztus 22., kedd


ricsárd és a koksz

amúgy bazmeg tényleg, ez hogy a faszomba történhet meg?!? a csávó jogsi nélkül, bekokainozva balesetet okozott, amiben ketten meghaltak. jogsi. nélkül. bekokózva. megölt. két embert. ellenben aki festéket dobál, azt bilincsben vezetik el, és a 18 éves etikus hekkert az éjszaka közepén viszi el a tek. hát a jó kurva anyátok. kibaszott magyarország bazmeg.



2017. augusztus 21., hétfő

veszélyes dolgok:


egyedül itthon magamra maradni egy csomag behűtött, xxl-es aldis jégcsokival...

DAMN.




2017. augusztus 20., vasárnap


geci vagyok minden bizonnyal, de sokkal korábban is meghalhatott volna ez a csávó. számomra felfoghatatlan és megérthetetlen a magánélete és a munkássága közötti iszonyat szakadék...




2017. augusztus 19., szombat


egyszer elmesélem nektek anyukámat, annak apropóján, hogy végül tegnap éjjel csak lejöttem a balatonhoz, és ma reggel, mikor felkeltem (9:33), már félig kitakarította a kocsimat (de full-on kívül-belül), miután már elkészített egy ötfogásos villásreggelit.

na ezeket nem örököltem tőle :D

a kocsiban btw találtam 5 darab petárdát gyufástul, egy colostok, egy fél zacskó cigifilter és pár toll mellett. mondjuk a colostokról tudtam, de a petárdákat eddig nem találtam meg november óta lol. illetve meglettek a hátsó biztonsági övek csatjai is, amihez sose volt elég türelmem megnézni az ülés alatt hahahha :D

fifike ragyog tehát. sajnos kénytelen leszek lecserélni a lökhárítót valaha, mert bár a kábelkötegelők jól bírják, de a fostos műanyag, amihez rögzítettem, az már kevésbé... de előbb a kurva izzó, mert kiégett :/ amúgy fifi szuper, imádom :)






2017. augusztus 18., péntek

NYEH


szal két argentin csávó lakik a nappaliban, kedvesek, meg minden, de ez a couch surfölés, ahogy halad előre az idő, egyre nehezebb, nekem és a kutyának is. 1-2 éjszakára barátoknak oké, de őket ugye nem is ismertem, csak szívességből vannak nálam, és már kedd óta itt vannak és most mondták, hogy maradnának még egy napot... most csak nem baszom ki őket az utolsó estéjükre... ÁÁÁ :F :( cukik meg minden, de mégiscsak egy plusz egy alvónegyedszoba lakásban lakom 43 négyzetméteren a szőrmével, szóval már eléggé várom, hogy megint legyen hely és rend a nappaliban és nyugalom és férfiszőrmentes lefolyó. ah. persze nyugalom nem lesz, mert a miattuk elhalasztott lakásszétbaszás indul valószínű jövő héten :((( nem tudom, akarom-e, igazából a process-t magát nem, de annnnnyira várom évek óta, hogy a galériát lebontsam és az ágyat megfordítsam, hogy nagyon jó lesz, ha valaha végre sikerül megcsinálni.

minden bajom van, le akartam menni a balira ma éjjel, de ugye a csávók maradnak, meg amúgy is tízig próbálunk és nem voltam biztos, hogy utána levezetnék, de még az is lehet, hogy igen, bár nem szívesen hagyom itt a csávókat egyedül az otthonomban... pedig vasárnap szívesen lennék valahol, ami nem itt van és nincs tűzijáték, csak nyugi és kert és mi ketten a kutyával. nyilván amúgy ez se lenne, mert anyámék lent vannak... szal minden elég izé.

cserébe megvettem az új mikit (vagyis az énektanárnőm szerezte be olcsítva), ellllképszetően szól, most fogom először beizzítani próbán, nagy reményeket fűzök hozzá :) az előző is oké volt, végül is azzal nyomom kb egy éve (sőt) próbákon és koncerteken, de egyrészt majdnem biztos, hogy fake shure, másrészt azért nem ér fel ehhez az újhoz a hangja kurvára. szóval legalább valami jó :)

jelentkeztem egy melóra, megint, igen, tuuudom, tudom :) de most ez tényleg jól hangzik, zenés. persze kurvára nem jeleztek vissza és nem is hívtak :( jhellemző, minden melóra felvesznek, csak arra nem, ahová menni akarok tényleg :D jó, biztos akkor így kell lennie, ya know ;)

hogy minden jobb legyen, a kutya felzabálta az argentinok csokijait tegnapelőtt és azelőtt, majd nekirohant egy üvegajtónak az irodában 150 km/h-val, aztán beleszart a pénzügyi igazgató irodájába tegnap, nekem meg megjött. full móka.

szeretnék egy kicsi, trópusi szigeten lenni egyedül a kutyával meg pár barátságos állattal. ja, meg internettel :D

:(((





2017. augusztus 16., szerda

cserébe


egy oly zseniális ír stand-upos csajt találtam, hogy ezt a videót negyvenedszerre nézem kb és még mindig röhögök rajta :) annnyira vicces :D

lédiz end dzsents:

aisling bea!




I don't really like moving too much. I don't even listen to sad music in case I'll be moved.



ez a nő én vagyok :D (csak ő szebb, fiatalabb, viccesebb és sokkal szexibb az akcentusa :D)


2017. augusztus 15., kedd

2017. augusztus 14., hétfő


ú
az acc. dir. beszélni akar velem holnap.
BIZTOS KIBASZNAK!!!

jó, csak nem basznak ki szó nélkül...

vagy ha mégis, semmi ok a pánikra, még sosem basztak ki sehonnan, el kell kezdeni valahol :)

ÁÁÁ

:(

2017. augusztus 10., csütörtök


a hét kvíze a buzzfeeden:

Tag Yourself As An Ugly Renaissance Baby And We'll Reveal What Type Of Drunk You Are


BOCSÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ I BURP SUNSHINE!






2017. augusztus 9., szerda

jó,


abbahagyom a ballibsi lapszemlét, inkább megmutatom, hogy milyen cukk kis sapit vettem, mer ilyen:


le volt értékelve hatmillió dollárról ötmillióra :)

(amúgy EZ GECC debbie harry x obey pop up GHECCC...)


NA PÁ!



elnézést, DE MI A FASZ?!
és ezek mind történnek nap mint nap mint nap, a mi kibaszott pénzünkből!!!
hát ha szavazhatnék, inkább kivágatnám a nyelvét a pénzemből a zsoltinak, mielőtt bebörtönözik.





trú gecik! többek között ezért is gyűlölöm az egyházakat. ezt az egész szerveződést, ami elvisel mindenféle undorító emberi geciséget a soraiban, sőt, eltussolja az ügyeket. annyi de annyi ilyen van (a pénzekkel visszaélő tagok, a verbális, fizikai és szexuális abúzusok, satöbbisatöbbisatöbbi). keresztényi értékrend, mi?
a civilek szopódjanak, de az egyházmegye táboroztasson, elvégre van pénz lóvéra.


de meg amúgy is, hát milyen ember az ilyen?! hogy tud tükörbe nézni? HOGY TUD IMÁDKOZNI?? ehh.

UPDATE: saját pízbül fizette!!! mert megérdemlik!



2017. augusztus 8., kedd

majd mikor goromba öreg néni leszek,



lesz egy kistermetű, valószínűleg keverék (vagy TACSKER) kiskutyám, és az lesz a neve, hogy zolika.





elóel!!!
és trámp, aki valami katonacsávót basztat, ő, aki a kb fake sarokcsont sarkantyúja (ahogy a sajtó mondja: "fájt a lába" :D) miatt szkippelte a full vietnám-cuccot 68-ban :DDD





amúgy anglia gecijó volt, a pet sounds koncert kurvajó volt, a beatles múzeum kurvajó volt.
:)
és kurvajó lemezeket vettem, meg egy bézbólsatykát :)