2017. augusztus 18., péntek

NYEH


szal két argentin csávó lakik a nappaliban, kedvesek, meg minden, de ez a couch surfölés, ahogy halad előre az idő, egyre nehezebb, nekem és a kutyának is. 1-2 éjszakára barátoknak oké, de őket ugye nem is ismertem, csak szívességből vannak nálam, és már kedd óta itt vannak és most mondták, hogy maradnának még egy napot... most csak nem baszom ki őket az utolsó estéjükre... ÁÁÁ :F :( cukik meg minden, de mégiscsak egy plusz egy alvónegyedszoba lakásban lakom 43 négyzetméteren a szőrmével, szóval már eléggé várom, hogy megint legyen hely és rend a nappaliban és nyugalom és férfiszőrmentes lefolyó. ah. persze nyugalom nem lesz, mert a miattuk elhalasztott lakásszétbaszás indul valószínű jövő héten :((( nem tudom, akarom-e, igazából a process-t magát nem, de annnnnyira várom évek óta, hogy a galériát lebontsam és az ágyat megfordítsam, hogy nagyon jó lesz, ha valaha végre sikerül megcsinálni.

minden bajom van, le akartam menni a balira ma éjjel, de ugye a csávók maradnak, meg amúgy is tízig próbálunk és nem voltam biztos, hogy utána levezetnék, de még az is lehet, hogy igen, bár nem szívesen hagyom itt a csávókat egyedül az otthonomban... pedig vasárnap szívesen lennék valahol, ami nem itt van és nincs tűzijáték, csak nyugi és kert és mi ketten a kutyával. nyilván amúgy ez se lenne, mert anyámék lent vannak... szal minden elég izé.

cserébe megvettem az új mikit (vagyis az énektanárnőm szerezte be olcsítva), ellllképszetően szól, most fogom először beizzítani próbán, nagy reményeket fűzök hozzá :) az előző is oké volt, végül is azzal nyomom kb egy éve (sőt) próbákon és koncerteken, de egyrészt majdnem biztos, hogy fake shure, másrészt azért nem ér fel ehhez az újhoz a hangja kurvára. szóval legalább valami jó :)

jelentkeztem egy melóra, megint, igen, tuuudom, tudom :) de most ez tényleg jól hangzik, zenés. persze kurvára nem jeleztek vissza és nem is hívtak :( jhellemző, minden melóra felvesznek, csak arra nem, ahová menni akarok tényleg :D jó, biztos akkor így kell lennie, ya know ;)

hogy minden jobb legyen, a kutya felzabálta az argentinok csokijait tegnapelőtt és azelőtt, majd nekirohant egy üvegajtónak az irodában 150 km/h-val, aztán beleszart a pénzügyi igazgató irodájába tegnap, nekem meg megjött. full móka.

szeretnék egy kicsi, trópusi szigeten lenni egyedül a kutyával meg pár barátságos állattal. ja, meg internettel :D

:(((





Nincsenek megjegyzések: