2018. október 30., kedd


egytől százig amúgy mennyire alanis morissette - ironic, hogy egy konkrét ajánlatot kaptam végre, ahol azon a márkán kell majd dolgoznom, aminek az új kampányában a kibaszott exem az influencer?!? nem elég, hogy minden social felületen szembe jön a feje, de most majd ezen kell dolgoznom. pászmek...
szóval januártól ott kezdek, úgy fest. hát nemtom, gyerekek, nemtom :D

2018. október 26., péntek



bazmeg egy szó még, és esküszöm elkezdek üvölteni a főnökömmel. az idegeimen ugrál, itt mítingelünk, akkora egy picsa az a csaj. de amúgy van egy-két egyéb kolléga is, dzsízasz faken krájszt. amúgy mindenki szerint szarul dolgozik, ezt is akartam megbeszélni a főnibb főnivel, míg ő szabin volt, de lelécelt délután egykor bazmeg, majd szabira ment, úgyhogy annyit tudtam neki elsuttogni a folyosón, hogy ez így nekem nem, és max. december végéig maradok JÉJ!
közben voltam egy interjún szerdán is, illetve a hónapokkal ezelőtt belógatott melóka lehet, hogy összejön most már. mondjuk közben amúgy jobban örülnék a másiknak, mert az nem pontosan ez a terület, ahol dolgozom, és jó lenne váltani. de e pillanatban kb bármi. amúgy is próbaidő, addig még felmondhatok :) meglátjuk. de mindenesetre dec végéig itt tolom, az a terv, hát hétfőn kiderül, hogy ez a lógós meló hogyan konkretizálódik, de geeecire remélem, hogy ha már hónapok óta tolják és tolják, akkor nem akarják, hogy január előtt kezdjek.

mindenestre ééén jövőőőre már nem itt fogok dolgozni. legalább ennyi.




2018. október 20., szombat

azt kívánom, hogy most az astorián a supertramptől a goodbye stranger szóljon!

mindenkinek ezt kéne hallgatni most.
pá.

2018. október 19., péntek



HOLY SHIT CANADA:
legalizálták, majd elfogytak a fűkészletek még délelőtt kb. :D

YOU ARE SO COOL!!!
:D

2018. október 18., csütörtök



ja, azt nem is mondtam, hogy a luddita-sziszterz előtt fogunk játszani (nov 1. auróra kacsint-kacsint), egy színpadon velük, hát ha ezt a tíz évvel ezelőtti énemnek elmondanám, az nem hinné el!!! :D
aweh!

remélem, jó lesz gecike.




1. több mint tízéves zuglói életem során már KÉTSZER hívtam ki az állattetem-elszállítókat. I'M A LOCAL HERO WITHOUT A GOWN. a múltkor egy gigantikus döglött varjú volt a járdán, most a sarkon egy fejetlen galamb. de a háziakat, akik előtt ott hevert vagy két napig, nem zavarta ezek szerint. há engem de. fyi: minden kerülteben van elvileg ilyen, zuglóban ők:
polisz kft, és felveszik általában: +361-3580526.
eddig eltűntek a tetemek, miután telefonáltam :)
de most azt is találtam itt, hogy ezen a számon ingyenesen be lehet jeleteni a budapesten elhullott állatokat is (mert az még hagyján, hogy undi és szörnyű és elnyalja a kutya, de kurvára terjeszthet betegséget meg minden szart):
Kisállat tetem begyűjtés: ZÖLD SZÁM: 06-80-630-242
- de azt nemtom, hogy ez igazából a saját állatod elszállítására van-e vagy mi. a poliszosok felveszik a neved, címed, oszt gudbáj ded bördz!


2. valaki szóljon már a lázárnak, hogy kapjon észbe, hát mivel fogják lehúzni a srácok a házipálinkát meg mibe tekerik a herbált gecike?
amúgy jogos, hogy a cigi öl, és itthon kurva sokan cigiznek (miért vajon?! kb az egyetlen hobbilehetőség.) de mondjuk mintha ez azért lenne, mert az emberek faszok. miért nincs a függőket segítő rehab? se cigire, se alkoholra, se semmi bazmeg, az a megoldás, hogy majd jól betiltják. ez mindig is gecire működött, így legalább külföldről fogják behozni feketén az ellenőrizheteten szart. komolyan bazmeg, az egész kibaszott kormány meg van őrülve, és mintha valami vajákos történelem-alapú sci-fiből merítenének ötleteket a hülyeségre nap mint nap.




2018. október 9., kedd

lézerke - 1 hónap


ma voltam az egyhónapos csekapon - száááz százalék a két szép szemecském! LÁTOK, LÁTOK!!! :) még nem állt be teljesen, szóval még a következő hetekben fog végelesedni, de én ebből amúgy semmit nem érzek, mert a műtét utáni harmadik naptól minden szuper kb. sminkeltem, arcot mostam meg minden. azt mondta, látszik, hogy milyen szépen csöppentgetek AAAWE! és így mondja: hát ez elég jól sikerült, nem? ÉN ÍGY: JAH! elég faszaság!!!

és álljon itt két igen fontos információ, hogy nektek ne kelljen megkérdezni már :)
prk lézeres szemműtét után:
1. lehet utána vért adni tök simán, no probs
2. lehet szívni is ;) azt mondta az orvosom, hogy nem látott tanulmányt arról (mondjuk nem is nagyon vizsgálták :), hogy ártana, sőt, tulajdonképpen gyulladáscsökkentő hatása is van :D amúgy meg úgyis kell nyomni a műkönnyet a műtét után, sőt, mindenkinek kéne, aki monitor előtt ül egész nap, szóval ha szívtok, cseppentsetek műkönnyet és minden oké! (internetes keresgéléseim is amúgy erre jutottak, van, aki azt mondja, pár napig legalább ne, van, aki egy hónapot mond, van, aki szerint a teljes gyógyulás, min. két hónap. a lényeg, hogy csöpögtess, meg hogy azért a műtét másnapján ne told tele a szobát füsttel, de azért egy hónapot ki lehet bírni, just to be sure, én azt modnom :))

NA PÁ!


2018. október 1., hétfő


én esküszöm, nem értem, hogy hogy van az, hogy ha valaki fikázgat valakit itt-ott az elmúlt években, mikor szembejön, akkor utána meg mér posztolgat büszkén közös munkát vele, tenkjú, lófasz?
há mer bazmeg ha én valakit utálok (amúgy kb 3 ilyen ember van a földön, és egyiküket egyetem óta nem láttam :D) emberileg, akkó nem posztolgatok róla, ha meg szakmailag, akkor nem posztolgatok a közös melóról. vagy nemtom.
tudom, basszam meg az elveimet, valamint nem véletlen, hogy nincs új munkahelyem és semeddig nem jutottam az életben 35 éves létemre, valamint gecire egyedül is vagyok.

de ugyanitt felmutathatok egy magamhoz képest sikeresnek mondható, 2017-18-as hajnövesztő projektet, melyet ma estig bírtam, de csak fülig nyírattam le emivel, amúgy kurvajó lett.

ugyanitt: azóta sem hívtak vissza sehonnan, álmaim romokban, pont, mint a konyha, amit már tényleg fel kell újítani, mert ez tarthatatlanná kezd válni, tinderrandim nem volt, és tizenötmillió éve nem szekszeltem. de legalább gecijól látok messzire, és szombaton koncert, gyertek majd :D

és pénteken pinups volt a mikában, ludditákkal, kurvajó volt, tegnap este pedig dena a hajón, élőben baszod jobb a hangja, mint a lemezen... igazi introvertált paradise volt a koncert, nagyon kevesen voltunk, nem álltak háromméteres körzetben mellettem, nem értek hozzám, nem beszélgettek, nem állt előttem egy hétméter magas afrofrizurás ember és tudtam táncikázni (well, some may call it táncikálás). imádtam.

hallgassatok denát, mert ge-ci-jó. igazi vasárnapesti diszkó volt.

az új album is hasít, vannak olyan diszkóbb diszkók is, mint cash, diamond rings, swimming pools yoooo
(Sun is something that is here, not.
Walking in the cold and imagine that it's hot.
Winter's long and the summer is too short.
Nothing in between. I'm always wanting more.
Hanging here and wishing to be there.
Ending up with not really being anywhere.)


de ezzel robbant be, azóta is remek kibaszott sláger, most hogy
bad timing, this is what we've got