2019. december 12., csütörtök



ezt csak így kommentek nélkül iderakom, nagy részével egyetértek, kicsit demagóg, de elmúltnyolcévezni, gyurcsányozni meg sorosozni 9 év után ennél sokkal demagógabb.



Direkt nem reblogolom a tumbli szararcait, nem akarom terjeszteni a faszságot.
De ezek komolyan azt hiszik, hogy Orbánéknál nincs jobb választás ma Magyarország vezetőjének! Pedig még egy dobozos sör is jobb vezető lenne. Még a cipőfűzőm is. Vagy egy ágyi poloska. Bárki jobb vezető lenne, aki nem tud ilyen profin, bejáratott módon lopni.
Elképesztő, hogy van ember, aki azt hiszi, hogy ha nem képzelt ellenségekkel kellene Orbánéknak küzdenie, hanem valami komoly baj érné az országot, Orbán és a tehetségtelen kormánya meg tudná védeni a hazát. :DDD Hát ezen csak röhögni lehet. :DD
Baszd meg, azt nem tudják megoldani, hogy gyorsabban érjenek a vonatok egyik városból a másikba, mint 100 évvel ezelőtt. Egy rohadt elektromos jegyrendszert nem tudnak bevezetni! A metróban 40 évvel ezelőtt legalább volt elektromos kapu, most emberek nézik meg a saját kis szemükkel, hogy  kilyukasztottad-e a jegyet. Orbánék bandájának fogalma sincs, mit tegyenek, ha leesik a hó! Mára minden egyes problémamegoldásuk kimerül abban, hogy Soros a hibás. Fogalmuk sincs, hogyan oldják meg az elvándorlást, és hogy az országban ne legyen egyszerre jelen munkaerőhiány és munkanélküliség is. Kilenc éve nem sikerült megoldani az egészségügy problémáját, még csak enyhíteni sem rajta, hanem csak romlott ott is minden. Még tervük sincs rá.
A képzelt külső ellenség elleni védekezésen, a hadban álláson kívül nem tudnak életcélt adni egy ország lakosságának. Nem tudják megoldani az otthontalanok kérdését, annyit tudtak kitalálni, hogy betiltják az otthontalannak levést. Nem tudják felszámolni a korrupciót, mert mindegyik korrupt, akinek azt fel kellene számolnia. Még a focit is elkúrták, amihez (elvileg) az ország miniszterelnöke ért. Több milliárdból rendeztek egy vizesvb-t, ami alatt kevesebb turista látogatott az országba, mint az előző évben, amikor nem volt vizesvb. Már ez maga a tehetségtelenség csodája!
Rohad szét minden, nincs pénz semmire, de közben gigamilliárdos projektek nyelik el az EU pénzét. Bármibe fognak, az egy év múlva tönkremegy, vagy szarabb lesz, mint előtte volt. A várkertbazár szétesik, az Elios lámpák alatt gyalogosokat ütnek el a sötétben. Nem képesek ellene tenni semmit. Veszélyes hulladék van a földeken, azt tudták kitalálni, hogy nem tehetnek semmit, mert a veszélyes hulladék magánterületen áll. Hát akkor ki tud ellene tenni, ha nem a kormány? A Mikulásnak kellene levelet írni?
Tényleg képesek itt emberek azt vallani, hogy nincs jobb választás Orbánnál? Azt hiszik, hogy működik ez az ország? A buszvezetőt szidják, ha lerohad a busz, a gyárat szidják, ha az becsődöl, a kukásokat szidják, ha nem viszik el a szemetet, a boltot szidják, ha szar kaját kapnak. Tényleg a buszvezető, a gyár, a kukások, a boltos a hibás? Tényleg azt hiszik itt emberek, hogy Soros ellen kell küzdeni? Ha “legyőzik” Sorost, nem fog lerohadni a busz? Tényleg azt hiszik itt emberek, hogy bármilyen komoly problémát képes lenne megoldani Orbán és a tehetségtelen, seggnyalásért kinevezett tolvaj bandája, vagy a propagandistái? Tényleg azt gondolják, ha Magyarország komoly bajba kerül, akkor a másra mutogatás helyett bármit is képesek lennének tenni ellene? Egy rohadt Sargentini-jelentést nem tudnak kezelni Sorosra mutogatás nélkül. Fogalmuk sincs mit tegyenek plakátkampány helyett.
Szerencsétlen fasz orbánisták!
Azt sem tudom, hogy csak simán elképedjek ezeken a retardáltakon, vagy röhögjek rajtuk. Felváltva teszem hol ezt, hol azt.
Orbán a magyar érdekeket védi, ezt azért be kell látnod
- amikor visszavonja a kormánygaranciát, hogy ne magyar, hanem orosz cég nyerjen az egyiptomi vasúttenderen
- amikor a horvátok idehordják a trágyájukat Fehérvár mellé
- amikor török haverjai ledózerolják a védett vágóhídat
- amikor török iskola épül Erdogan alapítványának a muszlimellenes őrület kellős közepén
- amikor szír pénzváltósoknak adja a Párisi udvart
- amikor tökig eladósítja az országot az atomerőművel
- amikor rabszolgatörvényt hoz a multik megrendelésére
- amikor menedékjogot ad Gruevszkinek
- Pharaonnak, Zaid Naffának és az orosz titkosszolgálat vezetőinek, családostul
- amikor beengedi az oroszok kémbankját
- amikor nem engedi, hogy holmi OLAF nyúljon bele a példásan független magyar vádhatóság munkájába
és akkor is a magyar érdekeket védi az EU-val szemben, amikor ledózerolja az igazságszolgáltatást, a sajtószabadságot, a gyülekezési törvényt, a parlament működését, a sztrájkjogokat és általában az összes, egykor még létező szabadságjogot korlátozza.
Szóval hagyjátok abba a derpegést és gondoljatok végig tételesen ki mennyi mindentől védett meg már bennünket ez a szentember az unióval szemben!




Nincsenek megjegyzések: